رفتن به مطلب

کمک ! پسوند کل اطلاعاتم شده cool

mmdreza
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

صبح داشتم یه لایسنس پیدا میکردم برا deep freeze یه فایل از سایت خارجی دانلود کردم و بعد از نصب پسوند کل اطلاعات هاردم یک شکل شد و تغییر پیدا کرد به cool 

هارد جدید وصل کردم و ویندوز جدید ریختم بازم همین مشکل رو دارم ممنون میشم اگه کسی راه حلی بلده راهنمایی کنه

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بعدازنصب ویندوز بلافاصله انتی ویروس مایکروسافت رواپدیت وسپس اقدام به فول اسکن هاردتون کنید به احتمال زیادمشکل تون مرتفع خواهدشد

لینک به دیدگاه

۴۱ دقیقه قبل، rahman۱۷۰۰ گفته است:

ممنون دارم میخونم ببینم نتیجه میگیرم یا نه

34 دقیقه قبل، Maxwell گفته است:

درود

بعدازنصب ویندوز بلافاصله انتی ویروس مایکروسافت رواپدیت وسپس اقدام به فول اسکن هاردتون کنید به احتمال زیادمشکل تون مرتفع خواهدشد

سپاس .. این کار کردم نشد . انتی ویروس ویندوز و نود32 با دوتاش اسکن کردم

لینک به دیدگاه

۲۶ دقیقه قبل، mmdreza گفته است:

سلام.

نود ۳۲ که اصلا آنتی ویروس نیست. خودش یه ویروسه 😁
با کسپرسکی یا بیت دیفندر یا پادویش امتحان کنید.

لینک به دیدگاه

34 دقیقه قبل، Arthur گفته است:

سلام.

نود ۳۲ که اصلا آنتی ویروس نیست. خودش یه ویروسه 😁
با کسپرسکی یا بیت دیفندر یا پادویش امتحان کنید.

درود

با Malwarebytes
360 ransomware decryption tools
HitmanPro
gridinsoft anti-malware

با اینا تا حالا تست زدم نشده 

احساس میکنم باید همه رو بزنم delete کنم فایل های جدید که از اینترنت دانلود میکنم یا فلش و هارد ک به سیستم وصل میکنم دیگه ویروسی نمیشه

لینک به دیدگاه

کسپراسکای نصب کن هر ویروسی رو از بین میبره به فایل های کرک هم گیر نمیده بهترین آنتی ویروسه

با احتمال 99 درصد نصب کنی اسکن بزنی ویروسشو از بین میبره ولی اینکه فایل هارو برگردونه به حالت اول رو نمیدونم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، mmdreza گفته است:

اگردرحالت اسکن نرمال حل نشدازدیسک نجات کسپرسکی یابیت دفندرجهت پاکسازی کامل درمحیط بوت ویندوز اقدام کنید

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، DarkMERC گفته است:

کسپراسکای نصب کن هر ویروسی رو از بین میبره به فایل های کرک هم گیر نمیده بهترین آنتی ویروسه

با احتمال 99 درصد نصب کنی اسکن بزنی ویروسشو از بین میبره ولی اینکه فایل هارو برگردونه به حالت اول رو نمیدونم

۱ ساعت قبل، Maxwell گفته است:

اگردرحالت اسکن نرمال حل نشدازدیسک نجات کسپرسکی یابیت دفندرجهت پاکسازی کامل درمحیط بوت ویندوز اقدام کنید

با kaspersky هم اسکن کردم نشد

مثلا یه موزیک رو که open with میکنم و با km player بالفرض اجراش میکنم کل اطلاعاتم ایکون ش میشه km player
این تکست هم تو همه فولدر ها ساخته شده که با اسکن خیلیاش حذف شد

ATTENTION!

Don't worry, you can return all your files!
All your files like pictures, databases, documents and other important are encrypted with strongest encryption and unique key.
The only method of recovering files is to purchase decrypt tool and unique key for you.
This software will decrypt all your encrypted files.
What guarantees you have?
You can send one of your encrypted file from your PC and we decrypt it for free.
But we can decrypt only 1 file for free. File must not contain valuable information.
You can get and look video overview decrypt tool:

Price of private key and decrypt software is $980.
Discount 50% available if you contact us first 72 hours, that's price for you is $490.
Please note that you'll never restore your data without payment.
Check your e-mail "Spam" or "Junk" folder if you don't get answer more than 6 hours.

ترجمه 

توجه!

نگران نباشید، شما می توانید تمام فایل های خود را برگردانید!
تمامی فایل های شما مانند تصاویر، پایگاه های داده، اسناد و سایر موارد مهم با قوی ترین رمزگذاری و کلید منحصر به فرد رمزگذاری می شوند.
تنها روش بازیابی فایل ها خرید ابزار رمزگشایی و کلید منحصر به فرد برای شماست.
این نرم افزار تمامی فایل های رمزگذاری شده شما را رمزگشایی می کند.
چه تضمینی دارید؟
شما می توانید یکی از فایل های رمزگذاری شده خود را از رایانه شخصی خود ارسال کنید و ما آن را به صورت رایگان رمزگشایی می کنیم.
اما ما می توانیم تنها 1 فایل را به صورت رایگان رمزگشایی کنیم. فایل نباید حاوی اطلاعات ارزشمند باشد.
می توانید ابزار رمزگشایی نمای کلی ویدیو را دریافت کرده و نگاه کنید:

قیمت نرم افزار کلید خصوصی و رمزگشایی 980 دلار است.
اگر 72 ساعت اول با ما تماس بگیرید، 50٪ تخفیف در دسترس است، این قیمت برای شما 490 دلار است.
لطفاً توجه داشته باشید که هرگز داده های خود را بدون پرداخت بازیابی نمی کنید.
اگر بیش از 6 ساعت پاسخ دریافت نکردید، پوشه "هرزنامه" یا "ناخواسته" ایمیل خود را بررسی کنید.

Untitled.png

لینک به دیدگاه

۸ دقیقه قبل، mmdreza گفته است:

مثلا یه موزیک رو که open with میکنم و با km player بالفرض اجراش میکنم کل اطلاعاتم ایکون ش میشه km player

ATTENTION!

All your files like pictures, databases, documents and other important are encrypted with strongest encryption and unique key.
The only method of recovering files is to purchase decrypt tool and unique key for you.
You can send one of your encrypted file from your PC and we decrypt it for free.
But we can decrypt only 1 file for free. File must not contain valuable information.

Discount 50% available if you contact us first 72 hours, that's price for you is $490.
Check your e-mail "Spam" or "Junk" folder if you don't get answer more than 6 hours.

ترجمه 

توجه!

تمامی فایل های شما مانند تصاویر، پایگاه های داده، اسناد و سایر موارد مهم با قوی ترین رمزگذاری و کلید منحصر به فرد رمزگذاری می شوند.
چه تضمینی دارید؟
شما می توانید یکی از فایل های رمزگذاری شده خود را از رایانه شخصی خود ارسال کنید و ما آن را به صورت رایگان رمزگشایی می کنیم.
اما ما می توانیم تنها 1 فایل را به صورت رایگان رمزگشایی کنیم. فایل نباید حاوی اطلاعات ارزشمند باشد.

اگر 72 ساعت اول با ما تماس بگیرید، 50٪ تخفیف در دسترس است، این قیمت برای شما 490 دلار است.
اگر بیش از 6 ساعت پاسخ دریافت نکردید، پوشه "هرزنامه" یا "ناخواسته" ایمیل خود را بررسی کنید.

یه مدل ویروس باج گیریه که هی زیاد میکنه باج رو

کسپراسکای نسخه دمو استاده کردین؟ دمو فایده ای نداره

ولی حالا یه سر به این مقاله بزنید کارهایی که گفته رو انجام بدین انشالله که درست میشه

https://howtofix.guide/cool-virus-2/#How_To_Remove_Cool_Virus

از خود لینک های سایت استفاده نکنین و از سایت های مطمعن تر برنامه هایی که گفته رو دانلود کنید بنظرم

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، mmdreza گفته است:

سلام 

صبح داشتم یه لایسنس پیدا میکردم برا deep freeze یه فایل از سایت خارجی دانلود کردم و بعد از نصب پسوند کل اطلاعات هاردم یک شکل شد و تغییر پیدا کرد به cool 

هارد جدید وصل کردم و ویندوز جدید ریختم بازم همین مشکل رو دارم ممنون میشم اگه کسی راه حلی بلده راهنمایی کنه

دوست عزیز به هیچ عنوان باز میگم به هیچ عنوان برای کرک هیچ برنامه ای تو سایتهای خارجی دنبال کرک نباشید. 99 درصد  گرفتار این بلا ها میشید .

ماشالا کشور خود ما مرکز و منبع کرک در جهان است. اگر تو سایتهای ایرانی کرکی پیدا نکردید سراغ سایتهای خارجی نرید.

پنیر مجانی فقط تو تله موش پیدا میشه

34 دقیقه قبل، mmdreza گفته است:

Untitled.png

یکی از فایلها را پسوندش بکن rar

بعد با وین رار باز کن ببین چی میگه

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، DarkMERC گفته است:

یه مدل ویروس باج گیریه که هی زیاد میکنه باج رو

کسپراسکای نسخه دمو استاده کردین؟ دمو فایده ای نداره

ولی حالا یه سر به این مقاله بزنید کارهایی که گفته رو انجام بدین انشالله که درست میشه

https://howtofix.guide/cool-virus-2/#How_To_Remove_Cool_Virus

از خود لینک های سایت استفاده نکنین و از سایت های مطمعن تر برنامه هایی که گفته رو دانلود کنید بنظرم

قبل از Kaspersky تمام کارایی ک گفته بود و انجام دادم نتیجه نداد

اگه لینک kaspersky با کرک رو دارید ممنون میشم برام ارسال کنید

5 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است:

دوست عزیز به هیچ عنوان باز میگم به هیچ عنوان برای کرک هیچ برنامه ای تو سایتهای خارجی دنبال کرک نباشید. 99 درصد  گرفتار این بلا ها میشید .

ماشالا کشور خود ما مرکز و منبع کرک در جهان است. اگر تو سایتهای ایرانی کرکی پیدا نکردید سراغ سایتهای خارجی نرید.

0پنیر مجانی فقط تو تله موش پیدا میشه9

عبرت گرفتم عبرت ! 

ویرایش شده توسط mmdreza
لینک به دیدگاه

۱ دقیقه قبل، mmdreza گفته است:

اگه لینک kaspersky با کرک رو دارید ممنون میشم برام ارسال کنید

والا فک نکنم آنتی ویروس کرکی وجود داشته باشه😂

شما الان اگه پسوند یه فایلی که میدونی چی بوده رو دستی به حالت اولش برگردونی، باز میشه؟ دوباره برمیگرده به cool ؟

لینک به دیدگاه

22 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است:

یکی از فایلها را پسوندش بکن rar

بعد با وین رار باز کن ببین چی میگه

نشد 

image.thumb.png.b7710cd3df483180296fc3c7730059bf.png

20 دقیقه قبل، DarkMERC گفته است:

والا فک نکنم آنتی ویروس کرکی وجود داشته باشه😂

شما الان اگه پسوند یه فایلی که میدونی چی بوده رو دستی به حالت اولش برگردونی، باز میشه؟ دوباره برمیگرده به cool ؟

میره رو cool

فقط موزیک ها با عین حالی که رفته رو cool اجرا میشه میترسم همه چیمو پاک کنم موزیکا رو بذارم بعدا دوباره کار دستم بده

41 دقیقه قبل، mmdreza گفته است:

ATTENTION!

ترجمه 

توجه!

چه تضمینی دارید؟

بذار 980 دلارو پرداخت کنم برام درستش کنن ؟ 🤣

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، mmdreza گفته است:

نشد 

میره رو cool

به سازنده ویروس بگو : داداش به کاهدون زدی ، من اگر بخوام پولم بدم تحریم هستیم. نمیتونم. مارو استثنا در نظر بگیر 

لینک به دیدگاه

هم اکنون، ali-۰۰۹۸ گفته است:

به سازنده ویروس بگو : داداش به کاهدون زدی ، من اگر بخوام پولم بدم تحریم هستیم. نمیتونم. مارو استثنا در نظر بگیر 

بیت کوین میخواد

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، mmdreza گفته است:

نشد 

میره رو cool

فقط موزیک ها با عین حالی که رفته رو cool اجرا میشه میترسم همه چیمو پاک کنم موزیکا رو بذارم بعدا دوباره کار دستم بده

خب پس ینی ویروس هنوز در سیستمتون هست
دو تا راه دارین

1- خرید یه آنتی ویروس خوب مث کسپر که البته باز هم تضمینی نیست که بتونه 100 درصد جلوی ویروس رو بگیره(ولی خب ضرری هم نداره در عوض بعدا دیگه ویروسی نمیشه)

2- کلا از دم هارد رو فرمت کنین دوباره ویندوز بریزین

البته راه سومی هم هست و اونم اینه که دنبال راه های دیگه بگردین😅

هم اکنون، ali-0098 گفته است:

این یکی رو خوب اومدی🤣🤣

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، mmdreza گفته است:

بیت کوین میخواد

به قول شیرازیا :میره

به نظرم هارد فعللا جدا کن بزار کنار . از یه هارد دیگه استفاده کن. بعد رو این قضیه کار کن. شاید بعد راهکاری بتونی پیدا کنی

لینک به دیدگاه

۲ دقیقه قبل، ali-۰۰۹۸ گفته است:

به قول شیرازیا :میره

به نظرم هارد فعللا جدا کن بزار کنار . از یه هارد دیگه استفاده کن. بعد رو این قضیه کار کن. شاید بعد راهکاری بتونی پیدا کنی

همینکار میکنم.

با فلش هم چند تا عکس و موزیک و فایل انتقال میدم رو یه سیستم دیگه ببینم رو اون اجرا میکنه یا اونم همین بلا سرش میاد

لینک به دیدگاه

همینکار میکنم.

با فلش هم چند تا عکس و موزیک و فایل انتقال میدم رو یه سیستم دیگه ببینم رو اون اجرا میکنه یا اونم همین بلا سرش میاد

نه به هیچ عنوان این فایلها رو رو سیستم دیگه باز نکنید. مگر اینکه رو اون سیستم هارد نباشه و فقط با ویندوز لایو  بوت بشید

لینک به دیدگاه

۱ دقیقه قبل، ali-۰۰۹۸ گفته است:

نه به هیچ عنوان این فایلها رو رو سیستم دیگه باز نکنید. مگر اینکه رو اون سیستم هارد نباشه و فقط با ویندوز لایو  بوت بشید

اول کار ک هارد اکسترنال ک زدم به سیستم مشکلی براش پیش نیومد .. همینکار میکنم

لینک به دیدگاه

اول کار ک هارد اکسترنال ک زدم به سیستم مشکلی براش پیش نیومد .. همینکار میکنم

ویندوز لایو از سی دی رام بوت بشید

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، ali-0098 گفته است:

ویندوز لایو از سی دی رام بوت بشید

یه پک از این مال چند سال پیش پیدا کردم بنظرت اثری داره ؟

32-114-065-S01.jpg

لینک به دیدگاه

۲ دقیقه قبل، mmdreza گفته است:

یه پک از این مال چند سال پیش پیدا کردم بنظرت اثری داره ؟

32-114-065-S01.jpg

میدونی

باید قبلش نصب میکردی تا جلوی فعالیتش میگرفت. الان دیگه دیر شده.

انتی ویروس فقط ویروس پاک میکنه یا جلوش میگره تا انتشار پیدا نکنه. ولی الان طرف اومده فایلها پسورد روش گذاشته یجور زیپش کرده که فقط با کلید خوش باز میشه.

سیستم خالی ندارم  وگرنه میگفتم دوتا از فایلهای ویروسی بفرستی تا بررسی کنم ببینم چکار کرده و راهش چیه.

دوتا حالت داره :

یا دیتای هر فایل به صورت باینری میاد با یه الگوریتم کد گذاری میکنه.(یعنی مقدار هر بایت با یک کلید ترکیب میشه)

یا اینکه میاد از هسته وین رار استفاده میکنه و پسورد کلی روی فایل میزاره.

یخورده روش کار کنی یه راهی پیدا میکنی.

لینک به دیدگاه

۳۴ دقیقه قبل، ali-۰۰۹۸ گفته است:

میدونی

باید قبلش نصب میکردی تا جلوی فعالیتش میگرفت. الان دیگه دیر شده.

انتی ویروس فقط ویروس پاک میکنه یا جلوش میگره تا انتشار پیدا نکنه. ولی الان طرف اومده فایلها پسورد روش گذاشته یجور زیپش کرده که فقط با کلید خوش باز میشه.

سیستم خالی ندارم  وگرنه میگفتم دوتا از فایلهای ویروسی بفرستی تا بررسی کنم ببینم چکار کرده و راهش چیه.

دوتا حالت داره :

یا دیتای هر فایل به صورت باینری میاد با یه الگوریتم کد گذاری میکنه.(یعنی مقدار هر بایت با یک کلید ترکیب میشه)

یا اینکه میاد از هسته وین رار استفاده میکنه و پسورد کلی روی فایل میزاره.

یخورده روش کار کنی یه راهی پیدا میکنی.

کله شق بازی در آوردم یه مشت دیتا ریختم رو فلش زدم به یه کیس دیگه رو اونم فرمتش cool  هست اما ویروس انتقال داده نشد ... من ک نزدیک 10 ساعت کار کردم نتونستم کاری کنم / دیگه راهی ندارم یا هارد و بذارم کنار یا بیخیال دیتاهام بشم delete بزنم.

یه سوال اگه هارد و باز کنم بزنم به یه کیس دیگه که آنتی ویروس قوی و اکتیو روش هست بنظرت کاری اثری میتونه داشته باشه ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...