رفتن به مطلب

ارور دیباگ 55 روی مادربورد ایسوس

iCelestia
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. روی مادربورد ایسوس Z97 deluxe با 5 کارت ماین میکردم. حدود بیست روزه. بی نقص و خنک. دیروز یک 580 بعنوان کارت ششم اضافه کردم. پاور 1000 وات و همه چیز درست و دابل چک شده روشن کردم. اما صفحه نداد و یکسره ارور 55 که گویا مربوط به اول رم سپس پردازنده هست میاد. تجربه ای در این خصوص داشتید؟

پردازنده 4460 i5 با کولر گرین 120 وصله و رم یک عدد کورسیر 1600 xms 8gb  ... رم روی اسلات چهارم هست. پیشتر پردازنده و رم رو روی 4 مین دیگه تست کرده بودم. پردازنده مشکلی داره و اسلات یک و دو روی msi gaming 7 و giga d3h و غیره هم کار نکرد. فقط اسلات سه و چهار کار میکردند و من مشکلی باهاش نداشتم.

لینک به دیدگاه

درود

به عنوان کسی که دوسال با این مین ماین کردم باید بگم این مین کلا با کارت ششم مشکل داره از هر روشی که فکرش را هم بکنید امتحان کردم(تبدیل ام 2 به pcie تبدیل یک به چهار رایزر دستکاری پارامتهای بایاس  و...) البته اگه گرافیک انبرد رو غیر فعال کنید و تصویر رو از کارت اول بگیرید شاید بتونید شش کارت رو با هم ران کنید(این روش رو شخصا امتحان کردم و جواب گرفتم به شرطی که رم رو 16 بزارید و حتما دوال کانل باشد)  ولی ناپایداری زیاد دارید جوریکه بعد از این ارور باید کلا بایاس مین  رو با یک فلش مجددا بازنویسی کنید وگرنه مین به هیچ عنوان راه نمی افتد حتی اگه تمام گرافیکها رو بردارید کلا برای ماین برد مزخرفیست(بر خلاف بازی و اور که برد عالیست ) من که بعد دو سال بیخیالش شدم الان که b550e  بستم هفتا کارتو باهم ران کردم

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، ali2424 گفته است:

درود

به عنوان کسی که دوسال با این مین ماین کردم باید بگم این مین کلا با کارت ششم مشکل داره از هر روشی که فکرش را هم بکنید امتحان کردم(تبدیل ام 2 به pcie تبدیل یک به چهار رایزر دستکاری پارامتهای بایاس  و...) البته اگه گرافیک انبرد رو غیر فعال کنید و تصویر رو از کارت اول بگیرید شاید بتونید شش کارت رو با هم ران کنید(این روش رو شخصا امتحان کردم و جواب گرفتم به شرطی که رم رو 16 بزارید و حتما دوال کانل باشد)  ولی ناپایداری زیاد دارید جوریکه بعد از این ارور باید کلا بایاس مین  رو با یک فلش مجددا بازنویسی کنید وگرنه مین به هیچ عنوان راه نمی افتد حتی اگه تمام گرافیکها رو بردارید کلا برای ماین برد مزخرفیست(بر خلاف بازی و اور که برد عالیست ) من که بعد دو سال بیخیالش شدم الان که b550e  بستم هفتا کارتو باهم ران کردم

ممنونم. من بایوس رو روی یک فلش ریختم و با دکمه bios flashback فلشش کردم. طبق دستورات led چشمک زد،فلش کرد و خاموش شد. حالا ارور 55 نیست عوضش اعداد یکسره عوض میشن و led های قرمز vga و cpu و ram به ترتیب چشمک میزنن. انگار در یک لوپ هست. الان چه کار میشه کرد؟

لینک به دیدگاه

باید بایاس رو به Z97D تغییر نام دهید و روی فلشی که یو اس بی 2 باشد و فرمت فت 32 بریزید و به پورت مخصوص  بایاس مین  وصل کنید و برق پاور رو بزنید و سپس کلید  را 5 ثانیه نگه دارید سپس شروع به فلش زدن میکند و چراغ سبز رنگ کوچکی روی برد خاموش و روشن میشود باید تا انتهای کار صبر کنید تا چراغ خاموش شود دو دقیقه طول میکشد (ترجیحا از فلش 4 گیگ یا 8 گیگ چراغ دار استفاده کنید) سپس تمامی گرافیکها رو جدا کنید و با گرافیک انبرد و یک رم تست کنید باید بعد از فلش 5 دقیقه باتری رو دراورید و برق پاور رو قطع کنید و روی برد دو پین مربوط به کلیر موس رو اتصال کوتاه دهید تا  کاملا بایاس مین ریست و به تنظیمات کارخانه برگردد

ویرایش شده توسط ali2424
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...