رفتن به مطلب

روشن نشدن کامپیوتر

Ramtin82
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من یه کیس اسمبل کردم مشخصاتش 

Motherboard asus tuf gaming a520m plus2

Cpu ryzen5 4650g 

Ram Corsair 16g 3200h

Power 750 cooler master white

ببخشید من سیستمو بعضی اوقات دکمه پاور میزنم روشن میشه اما بیشتر اوقات روشن نمیشه و چراغ فلش بک بایوس سبز رنگ چشمک میزنه و هیچ اتفاقی نمیفته اولش گفتم شاید مشکل پاور باشه ولی بعد اینکه بردم گارانتی گف سالمه و مشکلی نداره راه حلی شما ندارین اون چراغ بایوس فلشبک برای چی چشمک میزنه روشن نمیشه سیستم ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز تمام کانکتور های اتصالی پنل پشتی رو از قبیل یو اس بی مانیتور صدا و کیبرد موس و غیره رو در بیارید و پاور کنید ببینید وضعیت چی رو نشون میده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
10 ساعت قبل، Ramtin82 گفته است:

سلام من یه کیس اسمبل کردم مشخصاتش 

Motherboard asus tuf gaming a520m plus2

Cpu ryzen5 4650g 

Ram Corsair 16g 3200h

Power 750 cooler master white

ببخشید من سیستمو بعضی اوقات دکمه پاور میزنم روشن میشه اما بیشتر اوقات روشن نمیشه و چراغ فلش بک بایوس سبز رنگ چشمک میزنه و هیچ اتفاقی نمیفته اولش گفتم شاید مشکل پاور باشه ولی بعد اینکه بردم گارانتی گف سالمه و مشکلی نداره راه حلی شما ندارین اون چراغ بایوس فلشبک برای چی چشمک میزنه روشن نمیشه سیستم ؟

از درگیر نبودن سوییچ بایوس فلش بک اطمینان پیدا کنید، ممکنه دکمه سوییچش درگیر باشه. حالت چشمک زن بایوس فلشبک های ایسوس هم به معنی عدم شناسایی فلش برای فلش بک هست.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۸/۱۶ در 11:39، jj-191 گفته است:

دوست عزیز تمام کانکتور های اتصالی پنل پشتی رو از قبیل یو اس بی مانیتور صدا و کیبرد موس و غیره رو در بیارید و پاور کنید ببینید وضعیت چی رو نشون میده.

اصلا اتصالی ندارم بهش فعلا 

22 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

از درگیر نبودن سوییچ بایوس فلش بک اطمینان پیدا کنید، ممکنه دکمه سوییچش درگیر باشه. حالت چشمک زن بایوس فلشبک های ایسوس هم به معنی عدم شناسایی فلش برای فلش بک هست

از درگیر نبودن سوییچ بایوس فلش بک اطمینان پیدا کنید، ممکنه دکمه سوییچش درگیر باشه. حالت چشمک زن بایوس فلشبک های ایسوس هم به معنی عدم شناسایی فلش برای فلش بک هست.

ببخشید منظورتون از درگیر نبودنش چیه فشاری روی سوییچش نیست 

یچیزیم بگم که من وقتی پورت پاور ساتا رو میزنم این اتفاق میفتاد روشن نمیشد که فکر کردم پاور خرابه ولی گارانتی چک کرد و گفت سالمه

آقای نظری ممنونم مشکلم همون درگیر بودن سوییچ بایوس بود فکر میکردم مشکلی نداره قاب سوییچو گشاد کردم تا ازاد بشه مشکل حل شد.

لینک به دیدگاه

۲۰ ساعت قبل، Ramtin۸۲ گفته است:

اصلا اتصالی ندارم بهش فعلا 

ببخشید منظورتون از درگیر نبودنش چیه فشاری روی سوییچش نیست 

یچیزیم بگم که من وقتی پورت پاور ساتا رو میزنم این اتفاق میفتاد روشن نمیشد که فکر کردم پاور خرابه ولی گارانتی چک کرد و گفت سالمه

بله در فروم های خارجی هم به حافظه مخصوصا اس اس دی اشاره کرده بودن. شما یک هارد دیگه پیدا کنید به جز اس اس دی امتحان کنید اگر اوکی بود روی استروج کار کنیم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...