رفتن به مطلب

ایا مادربورد GIGABYTE 970A- D3P از 6 کارت گرافیک با تبدیل رایزر 1 به 4 پشتیبانی میکند؟

Recommended Posts

با سلام دوستان عزیز 

من یک عدد مادربورد GIGABYTE 970A- D3P دارم که جای 5 اسلات گرافیک داره که تو عکس هم می بینید.

من حدود دو ماهی هست 5 تا کارت RX 580 روش گذاشتم و بدون مشکل داره کار میکنه 

حالا یک گرافیک 580 دیگه گرفتم و میخواستم بدونم که میشه با تبدیل رایزر 1 به 4 گرافیک ششم رو وصل کرد؟

کسی تجربه ای داره؟

چون تو REDDIT دیدم که یکی گفته بود که با تبدیل تونسته 6 گرافیک رو کار بندازه اما تو سایت دیجی کالا  اونجایی که تبدیل رو گذاشته بود نظرات ضد و نقیضی در این مورد وجود داشت

میخوام بدونم که اگه گرافیک ششم راحت اجرا میشه که تبدیل رایزر رو بخرم در غیر این صورت لازم نیست

و ایا این که با اضافه کردن گرافیک ششم اروری چیزی نمیده ؟یا مثلا دمای گرافیک بالا بره

دوستان ممنون میشم کمکم کنید.

png.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

از اونجایی که این برد پل شمالی داره و خروجی های pci از سمت پل شمالی میان، باید دیتا شیت چیپ 970 رو بررسی کرد.

One physical PCIe 2.0 ×16 slot, one PCIe 2.0 ×4 slot and two PCIe 2.0 ×1 slots, the chipset provides a total of 22 PCIe 2.0 lanes and 4 PCIe 2.0 for A-Link Express III solely in the Northbridge

طبق چیزایی که نوشته، در مجموع 22 مسیر pci در اختیار میذاره و هر کارت هم فک کنم حداقل یک مسیر نیاز داره، به لحاظ تئوری اگه اون تبدیل 1 به 4 روی برد های دیگه کار کنه و واقعا 4 خروجی بده، روی این برد هم باید بدون مشکل کار کنه.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

از اونجایی که این برد پل شمالی داره و خروجی های pci از سمت پل شمالی میان، باید دیتا شیت چیپ 970 رو بررسی کرد.

One physical PCIe 2.0 ×16 slot, one PCIe 2.0 ×4 slot and two PCIe 2.0 ×1 slots, the chipset provides a total of 22 PCIe 2.0 lanes and 4 PCIe 2.0 for A-Link Express III solely in the Northbridge

طبق چیزایی که نوشته، در مجموع 22 مسیر pci در اختیار میذاره و هر کارت هم فک کنم حداقل یک مسیر نیاز داره، به لحاظ تئوری اگه اون تبدیل 1 به 4 روی برد های دیگه کار کنه و واقعا 4 خروجی بده، روی این برد هم باید بدون مشکل کار کنه.

متشکر از شما 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...