رفتن به مطلب

پیکسل سوخته صفحه لپ تاپ

Recommended Posts

امروز متوجه شدم روی صفحه دو نقطه وجود داره اول فکر کردم کثیفِ

یکی دقیقا مثل یه نقطه است یکی دیگه حالت خراشیدگی داره

من  چندین لپ تاپ و مانیتور داشتم تو این چهار پنج سال ،اولین بار همچین چیزی رو میبنیم حتی لپ تاپ قدیمی دارم واسه هشت یا ده سال پیش، یه دست دومم داشتم اینطوری نشده تا حالا

این مشکل بخاطر چیه دقیقا ؟ ایسوز خیلی پز این صفحه نمایش رو میداد که مثلا نامبر وانِ رگ ها رو خوب تشخیص میده و فلان

1637476731715.thumb.jpg.b3ba9dc6b81764797cfbc8f13ce45e32.jpg

لینک به دیدگاه

۲۱ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

امروز متوجه شدم روی صفحه دو نقطه وجود داره اول فکر کردم کثیفِ

یکی دقیقا مثل یه نقطه است یکی دیگه حالت خراشیدگی داره

من  چندین لپ تاپ و مانیتور داشتم تو این چهار پنج سال ،اولین بار همچین چیزی رو میبنیم حتی لپ تاپ قدیمی دارم واسه هشت یا ده سال پیش، یه دست دومم داشتم اینطوری نشده تا حالا

این مشکل بخاطر چیه دقیقا ؟ ایسوز خیلی پز این صفحه نمایش رو میداد که مثلا نامبر وانِ رگ ها رو خوب تشخیص میده و فلان

1637476731715.thumb.jpg.b3ba9dc6b81764797cfbc8f13ce45e32.jpg

معمولا همون اول که پنل تولید میشه ممکنه یه پیکسل سوخته یا معیوب پیدا کنه و بعدا اینکه در حین کار و گذروندن عمر دچار عیب پیکسل بشه خیلی کمه خصوصا در پنل های جدید

این هم سوخته نیست درحقیقت معیوبه و همیشه به یک رنگه

در طول کار بخاطر روشنایی زیاد صفحه، ثابت موندن روی یه عکس یا تصویر ثابت میتونه باعث این ایراد بشه

اصولا پنل های قدیمی پلاسمایی، وقتی مدت زیادی روی یک تصویر ثابت میموندن، دچار سوختگی تصویر میشدن که پیکسل های یه ناحیه که ثابت بودن، روی همون رنگ قفل میشدن و بعدا دیگه در حین پخش هرچیزی، همیشه یه هاله از اون تصویر روی پنل میفتاده

من فک میکردم فقط مال پنل های قدیمی پلاسماییه ولی خودم که لپتاپ خریدم همون اول متوجه شدم یک پیسکل معیوب داره(اتفاقا این هم ایسوس بود) که خیلی خورد تو ذوقم(کلا این لپتاپی که خریدم، بدترین خرید کل عمرم بوده تاحالا به چند دلیل🙁)

بردم گارانتی(البته برای یه عیب دیگش ماشالا جاییش نبود ایراد نداشته باشه) بهش گفتم یه پیکسلش هم سوخته گفتن پیکسل سوخته تا 3 تا نشه شامل گارانتی نمیشه

ینی فکرشو بکن چندین میلیون پول بدی مانیتور بخری بعد 1 پیکسل معیوب داشته باشه ولی گارانتی بگه نه عوض نمیکنم تا 3 تا بشه :/ 

خلاصه که دیدیم قبول نمیکنن ما هم بیخیالش شدیم و بعد که تحقیق کردم دیدم پدیده سوختن تصویر فقط شامل پنل های پلاسمایی نیست و پنل های lcd و حتی oled امروزی هم ممکنه در اثر ثابت میوندن روی یک تصویر، دچار این مشکل بشن حالا نه به اون صورت که یه هاله تشکیل بشه ولی پیکسل ها آسیب میبینه

راه درمانی هم نداره باید پنل عوض شه کلا

ولی راه های جلوگیریش اینه که روی یه تصویر ثابت نذارید بمونه بمدت طولانی(مثلا شبکه های تلویزیونی که آرم ثابت دارن اگه دقت کنید آرمشون هرازگاهی یه تکونی میخوره و یه انیمیشنی داره که شاید واسه خوشگلی باشه ولی باعث جلوگیری از سوختن پیکسل های اون قسمت هم میشه)

یکی دیگه اینکه روشنایی صفحه رو کم کنید خیلی زیاد نباشه خصوصا روی موبایل

توی مدل های oled از دارک مود استفاده کنید

اسکرین تایم اوت رو کم کنید 

و یک قابلیتی هم بعضی تلویزیون ها دارن(فک نکنم مانیتوری این قابلیت رو داشته باشه ولی بعضی تلویزیون ها دارن) به اسم pixel shift که این میاد اتوماتیک وقتی تصویر ثابته، یه ذره در حد چند پیکسل، تصویر رو جا به جا میکنه که وضعیت پیکسل ها ثابت نمونه و عمرشون کم نشه

خلاصه که معمولا در پنل های جدید، پیکسل ممکنه از همون اول سوخته یا معیوب باشه و بعدا در طول کار دچار مشکل نمیشن مگه اینکه پنل بی کیفیت باشه یا فرد خودش خیلی رعایت نکنه مثلا چندین ساعت تصویر ثابت بذاره با آخرین روشنایی، عمر پیکسل هارو کم میکنه

وگرنه در حد چند دقیقه یا حتی 1 ساعت ثابت موندن، مشکلی ایجاد نمیکنه اگه پنل خوبی باشه

لینک به دیدگاه

۶ ساعت قبل، DarkMERC گفته است:

معمولا همون اول که پنل تولید میشه ممکنه یه پیکسل سوخته یا معیوب پیدا کنه و بعدا اینکه در حین کار و گذروندن عمر دچار عیب پیکسل بشه خیلی کمه خصوصا در پنل های جدید

این هم سوخته نیست درحقیقت معیوبه و همیشه به یک رنگه

در طول کار بخاطر روشنایی زیاد صفحه، ثابت موندن روی یه عکس یا تصویر ثابت میتونه باعث این ایراد بشه

اصولا پنل های قدیمی پلاسمایی، وقتی مدت زیادی روی یک تصویر ثابت میموندن، دچار سوختگی تصویر میشدن که پیکسل های یه ناحیه که ثابت بودن، روی همون رنگ قفل میشدن و بعدا دیگه در حین پخش هرچیزی، همیشه یه هاله از اون تصویر روی پنل میفتاده

من فک میکردم فقط مال پنل های قدیمی پلاسماییه ولی خودم که لپتاپ خریدم همون اول متوجه شدم یک پیسکل معیوب داره(اتفاقا این هم ایسوس بود) که خیلی خورد تو ذوقم(کلا این لپتاپی که خریدم، بدترین خرید کل عمرم بوده تاحالا به چند دلیل🙁)

بردم گارانتی(البته برای یه عیب دیگش ماشالا جاییش نبود ایراد نداشته باشه) بهش گفتم یه پیکسلش هم سوخته گفتن پیکسل سوخته تا 3 تا نشه شامل گارانتی نمیشه

ینی فکرشو بکن چندین میلیون پول بدی مانیتور بخری بعد 1 پیکسل معیوب داشته باشه ولی گارانتی بگه نه عوض نمیکنم تا 3 تا بشه :/ 

خلاصه که دیدیم قبول نمیکنن ما هم بیخیالش شدیم و بعد که تحقیق کردم دیدم پدیده سوختن تصویر فقط شامل پنل های پلاسمایی نیست و پنل های lcd و حتی oled امروزی هم ممکنه در اثر ثابت میوندن روی یک تصویر، دچار این مشکل بشن حالا نه به اون صورت که یه هاله تشکیل بشه ولی پیکسل ها آسیب میبینه

راه درمانی هم نداره باید پنل عوض شه کلا

ولی راه های جلوگیریش اینه که روی یه تصویر ثابت نذارید بمونه بمدت طولانی(مثلا شبکه های تلویزیونی که آرم ثابت دارن اگه دقت کنید آرمشون هرازگاهی یه تکونی میخوره و یه انیمیشنی داره که شاید واسه خوشگلی باشه ولی باعث جلوگیری از سوختن پیکسل های اون قسمت هم میشه)

یکی دیگه اینکه روشنایی صفحه رو کم کنید خیلی زیاد نباشه خصوصا روی موبایل

توی مدل های oled از دارک مود استفاده کنید

اسکرین تایم اوت رو کم کنید 

و یک قابلیتی هم بعضی تلویزیون ها دارن(فک نکنم مانیتوری این قابلیت رو داشته باشه ولی بعضی تلویزیون ها دارن) به اسم pixel shift که این میاد اتوماتیک وقتی تصویر ثابته، یه ذره در حد چند پیکسل، تصویر رو جا به جا میکنه که وضعیت پیکسل ها ثابت نمونه و عمرشون کم نشه

خلاصه که معمولا در پنل های جدید، پیکسل ممکنه از همون اول سوخته یا معیوب باشه و بعدا در طول کار دچار مشکل نمیشن مگه اینکه پنل بی کیفیت باشه یا فرد خودش خیلی رعایت نکنه مثلا چندین ساعت تصویر ثابت بذاره با آخرین روشنایی، عمر پیکسل هارو کم میکنه

وگرنه در حد چند دقیقه یا حتی 1 ساعت ثابت موندن، مشکلی ایجاد نمیکنه اگه پنل خوبی باشه

خیلی ممنون بابت توضیحات ، نمیدونم چی بگم اگر واقعا اینطور باشه خب خیلی مسخره است ، شما فکر کنم یه بک گراند ساده قرار شاید یه ساعت یا دوساعت همینطوری بمونه و شما کاری با لپ تاپ نداشته باشید،من sleep و screen saver هم همیشه آف میکنم معمولا یکی دو ساعت در روز شایدم بیشتر فقط رو رک گراند باشه، این روی رنگ سبز و زرد هیچی نشون میده بیشتر رو مشکی مشخصه با مداد و پارچه فشارش دادم با jscreen هم تست گرفتم درست نشد

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

خیلی ممنون بابت توضیحات ، نمیدونم چی بگم اگر واقعا اینطور باشه خب خیلی مسخره است ، شما فکر کنم یه بک گراند ساده قرار شاید یه ساعت یا دوساعت همینطوری بمونه و شما کاری با لپ تاپ نداشته باشید،من sleep و screen saver هم همیشه آف میکنم معمولا یکی دو ساعت در روز شایدم بیشتر فقط رو رک گراند باشه، این روی رنگ سبز و زرد هیچی نشون میده بیشتر رو مشکی مشخصه با مداد و پارچه فشارش دادم با jscreen هم تست گرفتم درست نشد

خب اره دیگه به هرحال بهتره هرازگاهی یه تکونی به صفحه بدین

مثلا صفحشو خاموش کنید یا اسکرین سیور بذارید

نور صفحه رو هم کم کنید

اگه lcd هست بهش فشار فیزیکی نیاد اگه هم از سری oled بذارید روی دارک مود

تا 1 ساعت هم معمولا چیزی نمیشه معمولا روی 3-4 ساعت منظوره

مگه اینکه پنل کم کیفیت باشه

مطمعنید از اول که خریدید اینجوری نبود؟

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، DarkMERC گفته است:

خب اره دیگه به هرحال بهتره هرازگاهی یه تکونی به صفحه بدین

مثلا صفحشو خاموش کنید یا اسکرین سیور بذارید

نور صفحه رو هم کم کنید

اگه lcd هست بهش فشار فیزیکی نیاد اگه هم از سری oled بذارید روی دارک مود

تا 1 ساعت هم معمولا چیزی نمیشه معمولا روی 3-4 ساعت منظوره

مگه اینکه پنل کم کیفیت باشه

مطمعنید از اول که خریدید اینجوری نبود؟

آره الان یه سال بیشتر دارمش...فقط این پخش نشه چون فقط تو صفحه تمام مشکی مشخصه

لینک به دیدگاه

۱۳ دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است:

آره الان یه سال بیشتر دارمش...فقط این پخش نشه چون فقط تو صفحه تمام مشکی مشخصه

نمیدونم والا من حدود 2 سال و خرده ای دارم لپتاپمو و پیکسلش معیوب بوده از اول، تاحالا پخش نشده(و امیدوارم بعد این هم پخش نشه :) )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...