رفتن به مطلب

مشکل در نصب درایور قلم نوری وکام، قلم شناسایی نمیشه! فوری!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من یه قلم نوری وکام دارم

قدیمیه تقریبا مدل cth-460

و نیاز دارم حتما تا اخر امشب این رو وصلش کنم

درایورشو دانلود کردم

درایور نصب میشه ولی تبلت رو شناسایی نمیکنه ینی مینویسه تبلتی به کامپیوتر وصل نیست

میرم توی دیوایس منیجر که از اونجا تبلت رو کلا درایورشو پاک کنم دوباره نصب کنم ولی توی گروه HID تعداد خیلی زیادی گزینه مختلف با اسم های شبیه هم هست که نمیدونم کدوم مال این تبلته که حذفش کنم دوباره نصب کنم

2 بار قبل این هم مشکل داشتم با نصبش و با بدبختی و کلی کلنجار تونستم نصب کنم ولی الان چند ماهی هست که ویندوز عوض کردم اصلا یادم نمیاد چیکار کردم

لطفا راهنمایی کنید خیلی عجله دارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

روی یه ویندوز 7 امتحان کن.

بنده هم خواستم ویکام سنتیک بخرم، چون سیم و تبدیل زیاد داشت اول با ساپورت لایوش صحبت کردم، تایید که گرفتم با سیستمم سازگاره رفتم خریدم. چون دیدم ملت با تبدیل مبدیل نتونستن درست ران کنن تبلت رو یا رزولیشنش کم شده. دسته دوم که نخریدید؟

لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، Devileytion گفته است:

روی یه ویندوز 7 امتحان کن.

بنده هم خواستم ویکام سنتیک بخرم، چون سیم و تبدیل زیاد داشت اول با ساپورت لایوش صحبت کردم، تایید که گرفتم با سیستمم سازگاره رفتم خریدم. چون دیدم ملت با تبدیل مبدیل نتونستن درست ران کنن تبلت رو یا رزولیشنش کم شده. دسته دوم که نخریدید؟

نه دست دوم نیست از قدیم داشتم فک کنم یه چند سالی هست

آخه روی ویندوز 10 کار میده میدونم خودم قبلش کار کردم باهاش پدرم هم هرروز روی ویندوز 10 باش کار میکنه مشکلی نداره که بخوام با ویندوز 7 امتحان کنم

فقط یادمه روی نصبش روی سیستم من یه تکنیک و قلقی داشت ولی هرچی فک میکنم یادم نمیاد قلقش چی بود

هرکاری میکنم تبلت رو به عنوان قلم نمیشناسه و فقط به عنوان یه موس شناسایی میشه و کار میکنه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۵۱ دقیقه قبل، DarkMERC گفته است:

نه دست دوم نیست از قدیم داشتم فک کنم یه چند سالی هست

آخه روی ویندوز 10 کار میده میدونم خودم قبلش کار کردم باهاش پدرم هم هرروز روی ویندوز 10 باش کار میکنه مشکلی نداره که بخوام با ویندوز 7 امتحان کنم

فقط یادمه روی نصبش روی سیستم من یه تکنیک و قلقی داشت ولی هرچی فک میکنم یادم نمیاد قلقش چی بود

هرکاری میکنم تبلت رو به عنوان قلم نمیشناسه و فقط به عنوان یه موس شناسایی میشه و کار میکنه 

فکر میکنم باگ درایور باشه. نسخه قدیمی اگه میتونید پیدا و نصب کنید یا روی یه سیستم دیگه امتحان کنید. بنظر من درایور های ویکام تنها نقطه ضعفشونه. مدل تبلت چیه؟

لینک به دیدگاه

۳۰ دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

فکر میکنم باگ درایور باشه. نسخه قدیمی اگه میتونید پیدا و نصب کنید یا روی یه سیستم دیگه امتحان کنید. بنظر من درایور های ویکام تنها نقطه ضعفشونه. مدل تبلت چیه؟

با نسخه قدیمی هم کردم نشد

سیستم دیگه هم روی یه لپتاپ قدیمی تر نصب کردم راحت نصب شد نمیدونم چرا روی این بازی درمیاره 2 بار قبلی هم پدرم رو در اورد تا نصب شه

درایور هاش واقعا افتضاحه

مدل cth 460

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 ساعت قبل، DarkMERC گفته است:

با نسخه قدیمی هم کردم نشد

سیستم دیگه هم روی یه لپتاپ قدیمی تر نصب کردم راحت نصب شد نمیدونم چرا روی این بازی درمیاره 2 بار قبلی هم پدرم رو در اورد تا نصب شه

درایور هاش واقعا افتضاحه

مدل cth 460

ایکاش میتونستی ویندوز 11 یا ویندوز 10 تازه بزنی یا روی یه هارد موقت ویندوز بزنی بیای بالا ببنی با ویندوز fresh هم مشکل پابرجاست یا نه؟ این آزمایش خیلی چیزارو روشن میکنه.

لینک به دیدگاه

۵۷ دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

ایکاش میتونستی ویندوز 11 یا ویندوز 10 تازه بزنی یا روی یه هارد موقت ویندوز بزنی بیای بالا ببنی با ویندوز fresh هم مشکل پابرجاست یا نه؟ این آزمایش خیلی چیزارو روشن میکنه.

ویندوز fresh چیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۲ ساعت قبل، DarkMERC گفته است:

ویندوز fresh چیه؟

ویندوزی که از اول میزنی هیچی روش نیست و هیچ نرم افزاری نصب نکرده کاربر.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۹/۱ در 16:00، Devileytion گفته است:

ویندوزی که از اول میزنی هیچی روش نیست و هیچ نرم افزاری نصب نکرده کاربر.

آهان

اخه این ویندوز هم تقریبا جدیده و بجز چند تا اپ کاربردی چیزی نداره هنوز ولی اوکی امتحان میکنم

آقا من در حین جست و جو توی فایل هام به یه نسخه خیلی قدیمی درایورش برخوردم

نصب کردم و درست شد😲

داشتم ذوق مرگ میشدم که درست شد که یهو بعد 2 دقیقه ارور داد تبلتی شناسایی نمیشه و قلم از کار افتاد :| 

حذف و نصب دوباره کردم درست شد ولی دوباره بعد 2 دقیقه ارور داد و قطع شد

ینی کلا هربار نصب میکنم میکنم 2 دقیقه کار میکنه و توی برنامه اش هم شناسایی میشه ولی بعدش یهویی از کار میفته کلا(خود تبلت روشنه و مثل موس کار میکنه ولی برنامه اش بسته میشه و ارور میده تبلتی پیدا نشد و قلم و همه کلید ها هم از کار میفته) :| :| 

و بدتر اون بشدت سیستم لگ شد بعد نصبش و فهمیدم فریم دراپی که توی گیم ها داشتم هم سر همین بوده و قبلا که نصب بوده روی سیستم فریم دراپ داشتم همیشه ولی این مدت که ویندوز عوض کردم فریم خیلی خوبی داشتم تا اینکه الان دوباره اینو نصب کردم لگ شدید شد کل سیستم

مشکل چیه؟ دیوونه شدم بخدا این وکام انقد محصولات خفن میسازه خدا تومن هم میفروشه میمیره یه درایور آدمیزادی بسازه اخه :| 

کسی راه حلی داره؟ حالا با لگش هم میشه کنار اومد بسختی ولی چرا بعد 2 دقیقه از کار میفته؟؟؟

روی یه سیستم دیگه تست کردم روی اون از کار نمیفتاد ولی لگ شد شدیدا

ینی درایور هاش رو پاک میکنه بعد 2 دقیقه

ولی همچنان لگه با اینکه درایور ها پاک میشن

من یه سرچی زدم متوجه شدم یه نفر توی ردیت مشکل مشابه رو داشته(قطع شدن تبلت بعد چند دقیقه) ولی با مدل اینتوس بعد با غیر فعال کردن usb legacy mode رفع شده

بعد الان یه سوال

این usb legacy mode چیه دقیقا؟ الان من غیر فعالش کنم مشکلی پیش نمیاد که؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...