رفتن به مطلب

بهترین مانیتور بازار تا رنج 10 تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان تا رنج 10 تومن میخوادم یه مانیتور بخرم

گیم خیلی کم استفاده میکنم ... بیشتر کار برنامه نویسی و اینا....

چیزی میخوام که کیفیت متن و عکس توش بالا باشه ، پایه VESA بهش بخوره ... یا اگه نمیخوره قشنگ بشه بالا بردش

چه گزینه هایی دارم ؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، ealireza گفته است:

با سلام

دوستان تا رنج 10 تومن میخوادم یه مانیتور بخرم

گیم خیلی کم استفاده میکنم ... بیشتر کار برنامه نویسی و اینا....

چیزی میخوام که کیفیت متن و عکس توش بالا باشه ، پایه VESA بهش بخوره ... یا اگه نمیخوره قشنگ بشه بالا بردش

چه گزینه هایی دارم ؟

فک کنم بهترین گزینه با توجه به چیزایی که گفتی asus PB278QV باشه. کیفیت تصویر که واقعا خیلی خوبه، سایز و رزولوشنشم برای کار شما عالیه

خودمم حدود یه ماه پیش از دیجیکالا خریدم ۱۰ تومن همین مدلو. برای فوتوشاپ و ادوبی پریمیر‌ و افتر میخواستم

مدل دیگه هم مثلا PA248QV هست کیفیت تصویرشم خودم ندیدم اما با توجه به مشخصات و ریویو ها به نظر میاد خیلی خوب باشه ولی چون ۲۴ اینچه ممکنه یکم کوچیک باشه برای کار. ۲۷ اینچ خیلی بهتره.

جفت این مدلا هم VESA mount  دارن طبق مشخصاتشون

لینک به دیدگاه

سلام.

من مانیتور اسکپتر مدل سایلنسر پرو ۱۴۴ هرتز رو پیشمهاد میکنم.

لینک به دیدگاه

۴۵ دقیقه قبل، DM.JAGUAR گفته است:

سلام.

من مانیتور اسکپتر مدل سایلنسر پرو ۱۴۴ هرتز رو پیشمهاد میکنم.

عزیز کجا میشه خرید ؟

نشنیدم هیچی راجب این برند

اطلاعاتی چیزی راجبش میدی ؟

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، ealireza گفته است:

عزیز کجا میشه خرید ؟

نشنیدم هیچی راجب این برند

اطلاعاتی چیزی راجبش میدی ؟

سلام.

اسم دقیقش این هست مانیتور گیمینگ 24 اینچ اسکپتر مدل SlicerPro2021. خودم همین مدل ولی نسخه 75 هرتز رو دارم و بسیار از کیفیت صفحه نمایشش راضی هستم. تا اونجایی که فهمیدم شرکت اسکپتر در اصل یک شرکت آمریکایی هست که تولید کننده مانیتور و تجهیزات صنعتی هست. ولی به دلیل تحریم ها این مانیتور ها توسط شرکت هایی چینی و تحت نظر شرکت مادر تولید و وارد ایران میشن.

لینک به دیدگاه

دوستان بودجه تا 20 شد ...

کسی پیشنهاد بهتر نداره ؟

کیفیت تصویر خصوصا متن باید خیلی بالا باشه

لینک به دیدگاه

۲۱ ساعت قبل، ealireza گفته است:

کسی پیشنهاد بهتر نداره ؟

benq SW2700PT : 18.9m

benq PD2700Q : 15.5m

این دوتا مورد توی همین لیون هستن. ایسوس PA278QV هم هست که توی لیون موجود نیست جاهای دیگه حدود ۱۵ و خورده ای تا ۱۶ تومن میتونی بخری. فقط چون شما گفتی زیاد برای گیم نمیخوای اینارو پیشنهاد میدم چون از لحاظ کیفیت تصویر برای مصارف کاری فوق العاده ان طبیعتا ولی نهایتا ۶۰ یا ۷۵ هرتز ان که خب اگه گیمر نباشی همین مقدار کافیه

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۹/۷ در ۱۲:۴۳، GoodboYT گفته است:

benq SW2700PT : 18.9m

benq PD2700Q : 15.5m

این دوتا مورد توی همین لیون هستن. ایسوس PA278QV هم هست که توی لیون موجود نیست جاهای دیگه حدود ۱۵ و خورده ای تا ۱۶ تومن میتونی بخری. فقط چون شما گفتی زیاد برای گیم نمیخوای اینارو پیشنهاد میدم چون از لحاظ کیفیت تصویر برای مصارف کاری فوق العاده ان طبیعتا ولی نهایتا ۶۰ یا ۷۵ هرتز ان که خب اگه گیمر نباشی همین مقدار کافیه

چند بار بنکیو خریدم

واقعا جز مزخرف ترین تجربیاتم بود...

تو rtings هم دقت کنی اصلا بنکیو نتونسته امتیاز بگیره

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۹/۶ در ۱۵:۲۷، ealireza گفته است:

کسی پیشنهاد بهتر نداره ؟

شیائومی 34 اینچ گزینه ی خیلی مناسبی هست (قیمتش حدود 13 ایناست). 144 هرتز، پنل VA که تقریبا واسه هر کاربردی مناسبه، سایز بزرگ و عالی برای برنامه نویسی.

اگه با ultrawide مشکلی ندارین مانیتور خیلی خوبیه برای برنامه نویسی و گیم. (اصن بخاطر همین ultrawide بودن بنظرم برای برنامه نویسی مناسبه :))

اما من احتمال میدم با حدود 20 تومن بتونید IPS خوب هم بخرید.

لینک به دیدگاه

فکر میکنم تو این رنج قیمت بهترین مانیتور برای شما سری مانیتور های کمپانی dell باشه که کیفیت عالی دارند

مانیتور های benq هم کیفیت بسیار خوبی دارند شاید مدلی که شما انتخاب کرده بودید اون چیزی نبوده که میخواستید! من سری p شو دارم وخوبه درکل

https://www.dell.com/en-uk/shop/dell-27-gaming-monitor-s2721dgfa/apd/210-axrq/monitors-monitor-accessories

https://www.lioncomputer.com/product/k2n11/Dell-U2419H-24-Inch-UltraSharp-FHD-IPS-Monitor

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۹/۹ در ۰۲:۰۷، ealireza گفته است:

چند بار بنکیو خریدم

واقعا جز مزخرف ترین تجربیاتم بود...

تو rtings هم دقت کنی اصلا بنکیو نتونسته امتیاز بگیره

اگه سایت rtings رو بخواین مدنظر قرار بدین که خیلی از مانیتورا رو بررسی نکرده! کلا یه تعداد محدودیو بررسی کرده

در مورد benq هم من نمیدونم کدوم مدلو داشتین ولی مدلای خوبشو واقعا خیلی از افراد حرفه ای تو زمینه ی ادیت و .. دارن که توی یوتیوب هم دیدم پیشنهاد میکنن.

باز میل خودتونه مدل pa278qv هم هست.

اگرم که براتون خیلی دقت رنگ و اینا برای طراحی و ادیت مهم نیست میتونین مدلای دیگه که ریفرش ریت بالاتر + پنل ips دارن بخرین که تجریه گیمینگ جذابتری هم داشته باشه..

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...