رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید دانگل بلوتوث برای کامپیوتر

arvin_393
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت دوستان عزیز

دانگل بلوتوث بیشتر مصرفم دسته پلی استیشنه ، ولی یه موقع میگم شاید از هندزفری سونی wi c310  هم استفاده کنم حفظ کیفیت صدا برام مهمه (خود هندزفری بلوتوث ورژن ۵) ، قیمت قابل قبولی هم داشته باشه 

چی پیشنهاد میدید

ویرایش شده توسط arvin_393
لینک به دیدگاه

دانگل بلوتوثی که بی ایراد کار کنه من ندیدم ، مگر اینکه خود مادربرد  in built wifi باشه که معمولا بلوتوث هم دارن یا بلوتوث های لپ تاپای گیم که تا ورژن 5.2 هم میرسه و بدون هیچ ایرادی کار میکنه

دانگل های داخل بازار معمولا ورژن 4  هستن و قابل تحمل، بقیه که با اسم ورژن 5 عرضه شدن فاقد کارایی مناسب بودن ، دسته PS4  بلوتوث قدیمی 2.1 هست شما یه مدل از ورژن 4 خریداری کنید قیمتی بیین 250 تا 320 داره

دسته xbox series S از ورژن 4 استفاده میکنه و کاراییش صد در صد  برای PC از گیم پد PS4 بهتره

لینک به دیدگاه

۵ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است:

دانگل بلوتوثی که بی ایراد کار کنه من ندیدم ، مگر اینکه خود مادربرد  in built wifi باشه که معمولا بلوتوث هم دارن یا بلوتوث های لپ تاپای گیم که تا ورژن 5.2 هم میرسه و بدون هیچ ایرادی کار میکنه

دانگل های داخل بازار معمولا ورژن 4  هستن و قابل تحمل، بقیه که با اسم ورژن 5 عرضه شدن فاقد کارایی مناسب بودن ، دسته PS4  بلوتوث قدیمی 2.1 هست شما یه مدل از ورژن 4 خریداری کنید قیمتی بیین 250 تا 320 داره

دسته xbox series S از ورژن 4 استفاده میکنه و کاراییش صد در صد  برای PC از گیم پد PS4 بهتره

ممنون دوست عزیز 

نمیدونستم مادربوردهایی که wifi  دارن بلوتوث هم دارن. کاش یکم بیشتر هزینه کرده بودم برای مادربورد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...