رفتن به مطلب

نیاز به تست سرعت هارد لپ تاپ توسط HD Tune

Hamed
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز . میخوام یه زحمت بدم به شما . هر کسی که میتونه .

برای گرفتن حال یکی از شرکتهای گارانتی کننده نیاز به تست سرعت هارد مکانیکی لپ تاپ های مختلف دارم . فرقی نمیکنه هارد چی باشه . لپ تاپ های جدید تر بهتر هستن . کانفیگ بالا هم باشن باز هم بهتر. یکی از دوستان لپ تاپی گرفته که هارد 7200 وسترن بلک روشه . ولی هارد خیلی کنده و تستی که باهاش گرفته سرعت متوسطش رو حدود 80 داده . منتها شرکت گارانتی کننده قبول نمیکنه و میگه هارد بد سکتور نداره و سالمه :blink: که نمیدونم چه ربطی داره . وقتی فهموندیم بهش که منظور ما بد سکتور نیست برگشت گفت ویندوز امتیاز 5.9 داده به هارد . پس هاردتون خوبه :wacko: الان هم میخوام کمی مدرک جمع کنم برای این شرکت محترم و مهندس محترم ترشون :D اگر لطف کنید و تست ها تون رو همین جا بذارید ممنون میشم .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام حامد جان.

چطوری؟

41661fa46b11.png

cc3e0404646c.png

ویرایش شده توسط Dj_aghamajid
لینک به دیدگاه

سلام آقا حامد ببينيد اين به كارتون مياد ؟ الان تست گرفتم

Macbook pro MD318

ولي خيلي جالب نيست اين برنامه هر دفعه كه تست ميگيرم نتايج كلي فرق داره ؛ يه برنامه دقيق تر لازم داريم .

ویرایش شده توسط esthesist
لینک به دیدگاه

حامد جان . بنده در همه جور موارد این چنینی همراهی میکنم. :D شب یک تست میگیرم از هارد لپ تاپ جدید. یک capture هم از امتیاز ویندوز میگیرم که ثابت کنی با امتیاز 5.9 سرعت باید بیشتر باشه . البته امیدوارم hd tune هم همراهی کنه و نتایج عجیب غریب نشان نده.

لینک به دیدگاه

ممنون از همه شما دوستان . فقط اگر امکانش هست مدل هارد ها رو هم بگید تا من نگردم دنبالشون .

ولی خیلی عجیبه . هاردهای لپ تاپ ها اینقدر سرعتشون کمه ؟ من با هارد خودم که سیگیت 1 ترا هست تست گرفتم . خیلی سرعتش بالاتر بود . عجیبه برام . اگر این سرعتها باشه ، گیر که نمیتونم به اونها بدهم هیچی ، یه چیزی هم بدهکار میشم :D ;)

post-59-0-97648200-1341860427_thumb.jpg

post-59-0-37885700-1341860443_thumb.jpg

Seagate 1TB 7200RPM 64MB SATA3

لینک به دیدگاه

حامد جان . بنده در همه جور موارد این چنینی همراهی میکنم. :D شب یک تست میگیرم از هارد لپ تاپ جدید. یک capture هم از امتیاز ویندوز میگیرم که ثابت کنی با امتیاز 5.9 سرعت باید بیشتر باشه . البته امیدوارم hd tune هم همراهی کنه و نتایج عجیب غریب نشان نده.

امتیاز تمام هارد های مکانیکی 5.9 هست . نه کمتر و نه بیشتر ;)

لینک به دیدگاه

ای داد. عجب حافظه ای دارم . دیشب فراموش کردم این تست رو انجام بدم. :redface:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:D :D :D

دست گلتون درد نکنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود حامد جان .

علت تفاوت محسوس سرعت هارد های " 2.5 و " 3.5 در شعاع دیسک اون ها هست .

با افزایش شعاع محیط بیشتر میشه , با هر بار چرخش دیسک تعداد بیشتری از سکتور ها برای رایت وجود خواهند داشت و به همین علت سرعت رایت بیشتر هست . هرچه شعاع کمتر میشه محیط هم کمتر میشه وچون سرعت چرخش در هر دوحالت یکسان هست در نتیجه تعداد سکتور ها برای رایت کردن کمتر میشه . ( محیط = ΠxR^2 )

سرعت زاویه ای : ω = Δϴ/Δt

سرعت خطی در حرکت دایره ای : v=rω

اگه به تست سرعت نرم افزار های بنچمارک هم توجه کنید سرعت همیشه نزولی هست چون درایو C در لبه ها قرار داره سرعت بیشتری داره و تا درایو آخری که به مرکز نزدیک تر هست سرعت کمتر میشه .

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

ممنون از توضیحت محمد جان . با این حساب نمیشه زیاد به اون هارد ایراد گرفت . چون متوسطش 80 مگ بود . اگر دوستان دیگه هم میتونن شات بذارن ممنون میشم .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ظاهرا وقتشه یه لپتاپ تهیه کنم :D

ویرایش شده توسط Danialdaneshmand
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...