رفتن به مطلب

کیبورد و ویندوز ۱۰

REZASD7
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان وقت‌بخیر
دوستان من یه مشکلی دارم با کیبورد، آن‌هم اینکه با وجود اینکه کیبورد متصل هست و روشن هست منتهی کار نمیکنه(میدونم مشکل سخت‌افزاری نداره، پورت‌هارو امتحان کردم کلید ها هم ک تا چن ساعت پیش اوکی بودن) و همین مشکل باعث شده که نتونم رمز ورود به کامپیوتر رو بزنم و اونجا گیر کرده…صفحه‌کلید مجازی هم امتحان کردم اما بازم کار نمیکرد.
دوستان اگر راهنمایی دارید لطفا بفرمایید

لینک به دیدگاه

یعنی چطور صفحه کلید مجازی کار نمیکنه؟ قبل از لوگین on scrren keyboard رو میزنید چه اتفاقی میفته؟ کیبرد ظاهر نمیشه یا ظاهر میشه ولی با موس میزنید چیزی نوشته نمیشه؟

ویرایش شده توسط jj-191
لینک به دیدگاه

۸ ساعت قبل، jj-۱۹۱ گفته است:

یعنی چطور صفحه کلید مجازی کار نمیکنه؟ قبل از لوگین on scrren keyboard رو میزنید چه اتفاقی میفته؟ کیبرد ظاهر نمیشه یا ظاهر میشه ولی با موس میزنید چیزی نوشته نمیشه؟

بله on screen key... رو که میزنم با موس هیچ اتفاقی نمیوفته، اون نشانگر تایپ هم تیک نمیزنه وقتی تایپ میکنم فقط می ایسته، ولی وقتی عدد میزنم چه با کیبورد چه با اون on screen کار میکنه...حالا بدبختی اینجاست که رمزم کاملا با حروفه

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، REZASD7 گفته است:

بله on screen key... رو که میزنم با موس هیچ اتفاقی نمیوفته، اون نشانگر تایپ هم تیک نمیزنه وقتی تایپ میکنم فقط می ایسته، ولی وقتی عدد میزنم چه با کیبورد چه با اون on screen کار میکنه...حالا بدبختی اینجاست که رمزم کاملا با حروفه

سیستم رو خاموش کنید وکیبرد رو از پورت در بیارید و کلا کیبرد وصل نباشه سیستم رو روشن کنید و دوباره با on screen keyboard امتحان کنید. چه مشکل حل بشه چه نشه اعلام نتیجه کنید تا بررسی بشه

ویرایش شده توسط jj-191
لینک به دیدگاه

۱۲ ساعت قبل، REZASD۷ گفته است:

اگه مادر برد قدیمی است ، برید تو بیوس ساپورت موس کیبیورد یو اس بی فعال کنید درست میشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...