رفتن به مطلب

انتقال سیستم عامل به ssd

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

چند روز پیش یک ssd bx500 خریدم امروز کابلش دستم میرسه که نصبش کنم,سیستم عامل روی هارد هست و میخام روی حافظه جدید انتقال بدم.

آیا کسی با این نرم افزارا که میگن کل سیستم عامل رو به هارد جدید انتقال میدن کار کرده ببینه خراب کاری میکنن یا نه؟بعدش میتونم هر اثری از سیستم عامل بوده رو حذف کنم و کلا هارد هرچی پارتیشن داره چه خوده c چه پارتیشن های مخفی یکی کنم مشکلی نداره؟

بعد نرم افزار پیشنهادیتون رو بگید کدوم راحت تر و بی دردسر تره ,البته اگه کلا این راهکار خوب جواب میده

ممنون

لینک به دیدگاه

EaseUS Todo Backup

بنده با این نرم افزار به راحتی و سرعت ویندوز رو از یک ssd به ssd دیگه انتقال دادم و هیچ مشکلی هم نداشت
کار باهاش رو میتونین سرچ کنید آموزش فارسیش هست 

لینک به دیدگاه

سلام

من با مجموعه نرم افزارهایی که توی hiren بود این کار رو انجام دادم. اسم نرم افزارش خاطرم نیست ولی 3-4تا هارد تولز داره

با یکیشون زدم. یکم زمان برد ولی ارزشش رو داشت .

لینک به دیدگاه

EaseUS partition هم عالیه . من خودم باهاش این کارو کردم درعرض چند دقیقه کلا ویندوزتو منتقل میکنه رو ssd

لینک به دیدگاه

دوستان ممنون با easeus درستش کردم حالا یه تست ازش گرفتم,بنظرتون اوکیه؟

Untitled.png.5620d7bae7b4371a16be502922e1c08d.png

با توجه با dramlessبودن و sata 2

ویرایش شده توسط silvermanHHH
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...