رفتن به مطلب

خرید کیبورد با کلید نرم صدای کم

اشتراک گذاری

کدوم کیبورد رو پیشنهاد میکنید (فقط بین این موارد)  

6 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدوم کیبورد رو پیشنهاد میکنید (فقط بین این موارد)

• ROG Strix Scope Deluxe
    • ROG Strix Flare
    • ROG Claymore

Recommended Posts

سلام  دوستان  اول اینکه میخوام کیبوردی باشه که با نرم افزار aura همراه با سایر قطعاتم به صورت یکپارچه سینک باشه پس انتخاب فقط میتونه سری ایسوس باشه    دوم اینکه صداش کم باشه و کلید هاش نرم باشن الان یه مدل v500 pro دم دستمه صداش دیوونم کرده

لینک به دیدگاه

از طرف یه فن سرسخت rog که تک تک قطعات سیستمم ایسوسه بهت میگم :

کیبورد ایسوس نگیر😃 کورسیر یا استیل‌سریز خیلی بهترن ( به جز یک مورد استثنا که کاری باهاش نداریم)

اینکه میگی aura درکت میکنم ولی قضیه اینه کیبورد ها یه رنگ خاص رو نشون نمیدن و طیف رنگی نشون میدن

این یعنی سینک بودن معنایی نداره و سیستم aura شما به هر رنگی باشه باز هم با کیبورد هماهنگه

لینک به دیدگاه

۱ دقیقه قبل، Alirezatha گفته است:

از طرف یه فن سرسخت rog که تک تک قطعات سیستمم ایسوسه بهت میگم :

کیبورد ایسوس نگیر😃 کورسیر یا استیل‌سریز خیلی بهترن ( به جز یک مورد استثنا که کاری باهاش نداریم)

اینکه میگی aura درکت میکنم ولی قضیه اینه کیبورد ها یه رنگ خاص رو نشون نمیدن و طیف رنگی نشون میدن

این یعنی سینک بودن معنایی نداره و سیستم aura شما به هر رنگی باشه باز هم با کیبورد هماهنگه

مگه میشه کسی طرفدار Rog نباشه؟😅

میتونم علت اینکه چرا rog نخرم رو بدونم؟   مشکلی چیزی دارن؟

huntsman te این مدل ریزر چطوره؟

من فقط کیبوردی میخوام که صداش کم باشه و کلید هاش نرم باشه که ظاهرا سوئیچ های قرمز این ویژگی رو دارن

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، mehrdadM۲۰ گفته است:

مگه میشه کسی طرفدار Rog نباشه؟😅

میتونم علت اینکه چرا rog نخرم رو بدونم؟   مشکلی چیزی دارن؟

huntsman te این مدل ریزر چطوره؟

من فقط کیبوردی میخوام که صداش کم باشه و کلید هاش نرم باشه که ظاهرا سوئیچ های قرمز این ویژگی رو دارن

rog مشکل خاصی نداره صرفا یه سری چیز هارو بهتون نمیده.

یعنی کورسیر - ریزر - استیل سریز آدم هر کدوم رو نگاه کنه عموما یه نکته هر چند کوچک تر دارن که از رقباشون متمایزشون میکنه ولی ایسوس به جز یک مدل کیبورد خاصش که واقعا کیبورد خوبیه بقیه مدل هاش صرفا یه کیبورد معمولیه بدون هیچ ویژگی خاصی مثال میزنم tog strix flare علی رقم قیمت بالاش بدنه اش فلزی نیست و این درحالیه که کورسیر با همین قیمت بهتون کیبورد با آلومینیوم برس خورده میده.

ضمن اینکه نرم افزار های ایسوس عموما کاربری روونی ندارن و باگ و کرش دارن و حتی امکاناتی هم که icue کورسیر بهتون میده نمیده.

یه نکته هم حتما بگم صدای کیبورد هیچ ربطی به مدل کیبورد نداره ( ربط داره ولی در کیبورد های این رنج قیمت) در واقع شما اول باید مدل کیبورد رو انتخاب کنین بعد با انتخاب صحیح سوییچ کیبورد کم صدا بگیرین.

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، mehrdadM۲۰ گفته است:

سلام  دوستان  اول اینکه میخوام کیبوردی باشه که با نرم افزار aura همراه با سایر قطعاتم به صورت یکپارچه سینک باشه پس انتخاب فقط میتونه سری ایسوس باشه    دوم اینکه صداش کم باشه و کلید هاش نرم باشن الان یه مدل v500 pro دم دستمه صداش دیوونم کرده

سلام عزیز اگر کی برد نرم میخوای و بی صدا با سرعت زیاد و‌ عمر بیشتر نسبت به مکانیکال برو کیبرد اپتیکال بخر عالی هستن.

لینک به دیدگاه

۱۷ دقیقه قبل، zen گفته است:

سلام عزیز اگر کی برد نرم میخوای و بی صدا با سرعت زیاد و‌ عمر بیشتر نسبت به مکانیکال برو کیبرد اپتیکال بخر عالی هستن.

درود

شما تجربه کیبرد اپتیکال دارید؟!

البته اگر باهاش کار کردید یه جنس خوب عالی چی پیشنهاد میدید . . 

ایا مقدار فرو رفتگی کلیدها ، هنگام فشردن دکمه ، به همان مقدار مکانیکال است ؟(چقد کتابی شد😁)

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است:

درود

ایا مقدار فرو رفتگی کلیدها ، هنگام فشردن دکمه ، به همان مقدار مکانیکال است ؟(چقد کتابی شد😁)

اصطلاح درستش میشه ترول دیستنس

که این موضوع ربطی به اپتیکال بودن یا نبودن نداره

شما میتونین عددش رو در هر دو سوییچی باهم مقایسه کنین.

لینک به دیدگاه

۳ دقیقه قبل، Alirezatha گفته است:

اصطلاح درستش میشه ترول دیستنس

که این موضوع ربطی به اپتیکال بودن یا نبودن نداره

شما میتونین عددش رو در هر دو سوییچی باهم مقایسه کنین.

درود

مدل ریزر HUNTSMAN ELITE- LINEAR OPTICAL SWITCH

ایا این مدل تجربه اش دارید ؟ 

بهترین کیبرد اپتیکال بی صدا و با ارزش که تو ایران بشه گیر اورد چی پیشنهاد میدید؟!

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است:

درود

مدل ریزر HUNTSMAN ELITE- LINEAR OPTICAL SWITCH

ایا این مدل تجربه اش دارید ؟ 

بهترین کیبرد اپتیکال بی صدا و با ارزش که تو ایران بشه گیر اورد چی پیشنهاد میدید؟!

تو ایران 2 گزینه اپتیکال بیشتر نیست

یکی Huntsman Elite ریزر که سوییچ بنفش داره سوییچ خوبیه کیبورد خوبی هم هست ولی صدا داره.

گزینه دوم که خودم عاشقشم کورسیر k100 هست که صدا هم نداره ولی قیمت خیلی بالایی داره ( تو ایران و به طور خاص لیون)

بی شک اگر امروز قرار باشه کیبورد چند ساله کورسیر k95 خودم رو عوض کنم تنها گزینه ای که حاضرم جایگزین این کیبورد کنم k100 خواهد بود.

لینک به دیدگاه

۲۴ دقیقه قبل، Alirezatha گفته است:

rog مشکل خاصی نداره صرفا یه سری چیز هارو بهتون نمیده.

یعنی کورسیر - ریزر - استیل سریز آدم هر کدوم رو نگاه کنه عموما یه نکته هر چند کوچک تر دارن که از رقباشون متمایزشون میکنه ولی ایسوس به جز یک مدل کیبورد خاصش که واقعا کیبورد خوبیه بقیه مدل هاش صرفا یه کیبورد معمولیه بدون هیچ ویژگی خاصی مثال میزنم tog strix flare علی رقم قیمت بالاش بدنه اش فلزی نیست و این درحالیه که کورسیر با همین قیمت بهتون کیبورد با آلومینیوم برس خورده میده.

ضمن اینکه نرم افزار های ایسوس عموما کاربری روونی ندارن و باگ و کرش دارن و حتی امکاناتی هم که icue کورسیر بهتون میده نمیده.

یه نکته هم حتما بگم صدای کیبورد هیچ ربطی به مدل کیبورد نداره ( ربط داره ولی در کیبورد های این رنج قیمت) در واقع شما اول باید مدل کیبورد رو انتخاب کنین بعد با انتخاب صحیح سوییچ کیبورد کم صدا بگیرین.

Icue رو نصب کردم  اصلا از محیط کاربریش خوشم نیومد   با خودم گفتم اصلا Aura کجا این کجا؟

کیبورد انتخاب کنم بعدا بیام سوئیچ هاشو عوض کنم  این خودش حوصله میخواد

در کل چه کیبوردی پیشنهاد میدین که کلید های نرم و بدون صدا   بدون دستکاری رو داشته باشه؟

اصلا بودجش مهم نیست

لینک به دیدگاه

۲ دقیقه قبل، mehrdadM۲۰ گفته است:

Icue رو نصب کردم  اصلا از محیط کاربریش خوشم نیومد   با خودم گفتم اصلا Aura کجا این کجا؟

در کل چه کیبوردی پیشنهاد میدین که کلید های نرم و بدون صدا   بدون دستکاری رو داشته باشه؟

اصلا بودجش مهم نیست

محیط Icue سبک خودش داره . برای بار اول که میبنی تو ذوق میزنه ، رابط کاربریش با نرم افزار های دیگه خیلی فرق میکنه. اگه بهش عادت کنید مشکل و باگ کمتری نسبت به نرم افزارهای دیگه داره.

رم و موس کورسیر دارم ، روزهای اول سخته با نرم افزارش کنار بیایید ولی بعدش عادی میشه.

لینک به دیدگاه

K100 کورسیر رو دیدم خوشم اومد   اگه کلید هاش واقعا بی صدا هستن مشکلی نیست همین k100 رو تهیه میکنم

Apex Pro این مورد چطوره؟ اساتید نظرتون چی هست؟  

فرست بلاد انلی گیم مدل B16 این مورد چطوره؟   ساده   شیک    جذاب

لینک به دیدگاه

۵۴ دقیقه قبل، ali-۰۰۹۸ گفته است:

درود

بله خودم کیبرد اپتیکال هست واقعا عالی هست. از هر نظر. اگه کیبرد خوب میخوای و عمر خوبی داشته باشه . من مدل bloody b975 را پیشنهاد میدم من خودم ۱۰ سال هست با کیبرد های بلادی کار میکنم بعد از ۳ تا ۴ سال عوض میکنم اونم بخاطر تنوع نه بخاطر خراب شدن یا ایراد دار شدن. شرکت ای فورتک در کیبرد مدل b975  از کلید های LK سوییچ‌ استفاده کرده که واقعالی عالی هست . لینک مشخصات کیبرد را قرار میدم نگاه کن حتما ضرر نداره عزیز. فیلم انباکس و تست هم زیاده تو سایت ها نگاه بنداز حتما پول برای برند نده پول برای کارایی بده‌. شرکت های بزرگ بدنبال خالی کردن جیب ملت هستن و پول برندشون را میگرن. 

http://www.bloody.com/en/product.php?pid=11&id=162

لینک به دیدگاه

۳۵ دقیقه قبل، mehrdadM۲۰ گفته است:

اصلا بودجش مهم نیست

خوشتون نیومد چون خیلی سر راست نیست. در واقع اینقدر این دنیای امکاناتی که در اختیارتون میذاره زیاد که در نگاه اول شاید سر در نیارین اصلا چخبره خصوصا زمانی که هیچ دیوایسی ندارین.

چند بار که باهاش کار کنین تازه میفهمین چه نعمتیه از امکانات بی اندازه اش گرفته تا محیط کاربری بدون باگ و حرفه ای که داره.

لینک به دیدگاه

۴۸ دقیقه قبل، Alirezatha گفته است:

تو ایران 2 گزینه اپتیکال بیشتر نیست

یکی Huntsman Elite ریزر که سوییچ بنفش داره سوییچ خوبیه کیبورد خوبی هم هست ولی صدا داره.

گزینه دوم که خودم عاشقشم کورسیر k100 هست که صدا هم نداره ولی قیمت خیلی بالایی داره ( تو ایران و به طور خاص لیون)

بی شک اگر امروز قرار باشه کیبورد چند ساله کورسیر k95 خودم رو عوض کنم تنها گزینه ای که حاضرم جایگزین این کیبورد کنم k100 خواهد بود.

هر برندی ، اگر تولید کننده واقعی اون محصول (صفر تاصد طراحی و انتخاب متریال و تولید) خودش باشه. حتما میشه یه انتظاری در خور اون شرکت ازش داشت. مثل کولرمستر که کیسهاش واقعا بهترین هستن. چونکه خودش تولیدکننده کیس است.بلعکس پاور کولرمستر که که فقط آرم کولرمستر روی محصول بکار رفته است.و کیفیت کمتر از گرین دارد. 

الان یه ویدیو دیدم از کیبرد k100 کورسیر. به جزیات توجه کردم . مخصوصا که روی بدنه سویچها آرم کورسیر هک شده(این نشون میده که کار خاص است و از کلیدهای روال بازار استفاده نکرده)و همچنین نور پردازی کلیدها باهم تداخل پیدا نمیکرد. نور ملایم و تفکیک شده بود.

بنظرم ارزش خرید داره.

ولی تفاوت چندانی با k95 نداره.

لینک به دیدگاه

من خودم کیبورد hermes-m3 دارم اسم سایلنت رو یدک میکشه سوییچ قهوه ای مکانیکال هست 

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/118822-کیبورد-مکانیکی-gamdias-hermes-m3-rgb-دارای-پردازنده-32bit-arm/

ویرایش شده توسط alirezapishraft
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...