رفتن به مطلب

سوال در مورد ایکس باکس سریس ایکس

Deadgamer
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز و گرامی یه چند تا سوال در مورد سری جدید ایکس باکس داشتم ممنون میشم پاسخ بدین

۱. در خرید کنسول به چه نکاتی باید توجه کرد چون من بار اولم هست

۲. بهترین فرنچایز هایی که داره چیه به جز halo و forza و اینکه به جز اونایی که انحصاری ps5 هست بقیه همه میاد رو کنسول یا ن

۳. سرویس گیم پس چجوریه و بحث تحریم‌ها و بن شدن دستگاه چیه 

ممنون از پاسخ هاتون💗

لینک به دیدگاه

شما همونی نبودی که تصمیم گرفت پی سی بخره؟😐

۱_ نو یا کارکرده؟

۲- گیرز بتلفیلد با ori نسخه دو خیلی حال کردم. لیست گیم پس رو ببین. میاد ولی قیمت بازی ها جیب پر پول و خرج دلاری میخواد

۳- ایران زیر تحریم مایکروسافته.ملت با دی ان اس بازی میکنن. و چون ایرانی ها ویزاکارت و مستر کارت و غیره هم تحریمن و باید مسائل مالی رو دور بزنن بنابراین رو به روش های عجیب و غریب برای تهیه دلار اینترنتی و در نتیجه خرید اکانتهای مایکروسافت میارن که مایکروسافتم بنا به دلایل من در آوردی با هرکس هرجور میخواد برخورد میکنه. نظر شخصی من اینه که مایکروسافت از ترس عواقب سرویس دادن به ایرانیها و ورود دادگاه ها به این قضیه سعی داره یه جوری کنه که نه سیخ بسوزه نه کباب. یعنی اگر دادگاهی بهش گیر داد بگه که کنسول ها رو بن کرده و از طرفی همشونو بن نمیکنه که مشتریای ایران رو از دست بده. بنا بر این نظر فقط شانس هست که میتونه شما رو در لیست بن قرار بده یا نه. همین که ایرانیا با دی ان اس دور میزنن و به اشتباه فکر میکنن که مایکروسافت نمیفهمه برای بن کنسول کافیه! نظر بنده اینه اگر کسی در آمریکا پیدا بشه و روی این قضیه میخ بشه مایکروسافت بدون استثنا همه کنسولای ایران رو بن دائم میکنه. دوستان توجه کنید مایکروسافت در قضیه بن کنسول ها اکانت رو بن نمیکنه و حتی اخطارم نمیده. مستقیم و بی هیچ رحمی خود دستگاه کنسول بن دائم میشه.

ویرایش شده توسط jj-191
لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، jj-۱۹۱ گفته است:

شما همونی نبودی که تصمیم گرفت پی سی بخره؟😐

۱_ نو یا کارکرده؟

۲- گیرز بتلفیلد با ori نسخه دو خیلی حال کردم. لیست گیم پس رو ببین. میاد ولی قیمت بازی ها جیب پر پول و خرج دلاری میخواد

۳- ایران زیر تحریم مایکروسافته.ملت با دی ان اس بازی میکنن. و چون ایرانی ها ویزاکارت و مستر کارت و غیره هم تحریمن و باید مسائل مالی رو دور بزنن بنابراین رو به روش های عجیب و غریب برای تهیه دلار اینترنتی و در نتیجه خرید اکانتهای مایکروسافت میارن که مایکروسافتم بنا به دلایل من در آوردی با هرکس هرجور میخواد برخورد میکنه. نظر شخصی من اینه که مایکروسافت از ترس عواقب سرویس دادن به ایرانیها و ورود دادگاه ها به این قضیه سعی داره یه جوری کنه که نه سیخ بسوزه نه کباب. یعنی اگر دادگاهی بهش گیر داد بگه که کنسول ها رو بن کرده و از طرفی همشونو بن نمیکنه که مشتریای ایران رو از دست بده. بنا بر این نظر فقط شانس هست که میتونه شما رو در لیست بن قرار بده یا نه. همین که ایرانیا با دی ان اس دور میزنن و به اشتباه فکر میکنن که مایکروسافت نمیفهمه برای بن کنسول کافیه! نظر بنده اینه اگر کسی در آمریکا پیدا بشه و روی این قضیه میخ بشه مایکروسافت بدون استثنا همه کنسولای ایران رو بن دائم میکنه. دوستان توجه کنید مایکروسافت در قضیه بن کنسول ها اکانت رو بن نمیکنه و حتی اخطارم نمیده. مستقیم و بی هیچ رحمی خود دستگاه کنسول بن دائم میشه.

چرا خودمم 😁 یه سوال اینکه میگن بن دستگاه یعنی دستگاه چطوری میشع فقط انلاین نمیشه بازی کرد یا کلا قفل میشه؟

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Deadgamer گفته است:

چرا خودمم 😁 یه سوال اینکه میگن بن دستگاه یعنی دستگاه چطوری میشع فقط انلاین نمیشه بازی کرد یا کلا قفل میشه؟

باشه. برای سریز اس کلا قفل میشه و یک صفحه سیاه رنگ با عنوان دستگاه بن شده نمایش داده میشه. برای سریز ایکس در صورت بن شدن تا اونجایی میدونم که با دیسک فیزیکی گیم میشه همچنان بازی کرد یعنی از طریق درایو نوریش و خریداری دیسک ارجینال.

ویرایش شده توسط jj-191
لینک به دیدگاه

بن دو‌نوع موقت بن دائم اینی که شما می گید بن دائمه اونم درصورتیه که با کردیت کارد هکی بری بازی بخری بعد طرف شکایت کنه با حکم دادگاه بن دائم میشه نه استفاده کردن از dns یا اکانت های التیمیت

لینک به دیدگاه

شما اکانت GamePass رو از جای معتبر بخر

اکانت هر گیمی که میخوای رو رسمی بخر هیچ اتفاقی برای دستگاهت نمیوفته و بن نمیشه

بن شدن به خاطر خرید از جای نامعتبر و یا احساس زرنگ بازی کاربر به وجود میاد

بحث دور زدن تحریم های XBOX هم هیچ مشکلی برای دستگاهت به وجود نمیاره و سالیان هست دارن استفاده میکنند کاربران بدون هیچ مشکلی

فقط هر از گاهی احتیاج به تعویض داره پورت های دور زدن تحریم

لینک به دیدگاه

مرسی بابت پاسخ های زیباتون اگه میشه سوالای قبلیم پاسخ بدین

17 دقیقه قبل، Ehsan.k گفته است:

۱ ساعت قبل، CAPITAN PRICE گفته است:

بن دو‌نوع موقت بن دائم اینی که شما می گید بن دائمه اونم درصورتیه که با کردیت کارد هکی بری بازی بخری بعد طرف شکایت کنه با حکم دادگاه بن دائم میشه نه استفاده کردن از dns یا اکانت های التیمیت

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Deadgamer گفته است:

مرسی بابت پاسخ های زیباتون اگه میشه سوالای قبلیم پاسخ بدین

1. نکته خاصی نداره سعی کن از جای معتبر بگیری یا بگرد دیوار قیمت مناسب پیدا کردی بخر 

2. فرانچایز gears of war فوق العادس نسخه ۵ می تونی ۱۲۰ فریم 4k بازی کنی بقیه عناوین هم که انحصاری نیستن میاد در حال حاضر قویترین کنسول ساخته شده استچند روز دیگه ام نسخه جدید halo  براش میاد forza horizon 5  نگم برات که چه گرافیک و گیم پلی توپی داره

3. گیم پس سعی کن از جای معتبر بگیری و ترجیحا ۱ماهه نگیر می تونی از ۴ ماهه شروع کنی اون بحث تحریمم با یه بار dns  زدن حل میشه(اگه خیلی رو بن حساسی می تونی گیم پس به صورت کد بخری ولی اینطوری هزینه ات می ره بالا) 

از من می پرسی فعلا یه سری اس بخر چون قیمتش الان خیلی مناسبه بعدا می تونی بفروشی سری ایکس بخری

اصلا کنسول ضعیفی نیست من وارزون ۱۲۰ فریم بازی می کنم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...