رفتن به مطلب

زمان ارائه آپدیت 21H2 برای ویندوز ۱۰

Saeed1980
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود؛
زمان ارائه آپدیت 21H2 برای ویندوز ۱۰ کی هستش؟
میخام  از طریق optional update خود ویندوز آپدیت کنم ، و جالب اینکه لپ تاپم که خیلی ضعیف تر از دسکتاپمه اعلام آپدیت اومد براش و نصب کردم و لپ تاپم ۲۱H2 شد ولی برای دسکتاپم نمیاد که نمیاد.
البته ایزو مربوط رو دانلود کردم ولی خب مشخصه که از انجا باید fresh install نصب بشه و آپگرید نمیشه.
اعلانش میاد بالاخره برام ؟ کلی ناامید شدم تا حالا ...

لینک به دیدگاه

فایل iso  رو مستقیم از طریق ستاپش اگر نصب کنید اپگرید میشه .نیازی به فرمت و حذف اطلاعات نداری.

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، milad.azn گفته است:

فایل iso  رو مستقیم از طریق ستاپش اگر نصب کنید اپگرید میشه .نیازی به فرمت و حذف اطلاعات نداری.

میدونم ،در مورد لپتاپ هم شد، البته از طریق آپیدت ویندوز.

اما این ایزو ویندوز 21H2 که دانلود کردم کلا یه ویندوز کامل و ستاپ کامل داره عین بوت از دیسک یا فلش ،که مرحله بعدی عین نصب ویندوز میپرسه آپگرید یا فرش که آپگرید رو قبول نمیکنه.

چحوری منظور شماست؟

لینک به دیدگاه

43 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است:

میدونم ،در مورد لپتاپ هم شد، البته از طریق آپیدت ویندوز.

اما این ایزو ویندوز 21H2 که دانلود کردم کلا یه ویندوز کامل و ستاپ کامل داره عین بوت از دیسک یا فلش ،که مرحله بعدی عین نصب ویندوز میپرسه آپگرید یا فرش که آپگرید رو قبول نمیکنه.

چحوری منظور شماست؟

همون فایل ستاپ رو  داخل ویندوز اجرا کنید .مثل نصب نرم افزار مراحلش رو برید تا نصب شه درمورد نصب بصورت کلین و اپگرید همچنین حفظ اطلاعات شخصی  یا حذفشون میتونید مشخص کنید. درنهایت نیازی هم نیست که توی فلش بریزید فایل ایزو رو باز میکنید دکمه ستاپ رو میزنید و ادامه ....

نیازی نیست توی فلش بریزید و بوت کنید .

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

۲۱ ساعت قبل، milad.azn گفته است:

همون فایل ستاپ رو  داخل ویندوز اجرا کنید .مثل نصب نرم افزار مراحلش رو برید تا نصب شه درمورد نصب بصورت کلین و اپگرید همچنین حفظ اطلاعات شخصی  یا حذفشون میتونید مشخص کنید. درنهایت نیازی هم نیست که توی فلش بریزید فایل ایزو رو باز میکنید دکمه ستاپ رو میزنید و ادامه ....

نیازی نیست توی فلش بریزید و بوت کنید .

میدونم ولی  ایزو مجزای دانلود شده از محیط ویندوز ست آپش برام درست کار نمیکنه و پیام میده رو پارتیشن مذکور ، نصب و آپگرید نمیشه. البته از زمان طولانی  نصب ویندوز ۱۰ بنده ، موقع نصب سه پارتیشن ریکاوری، سیستم و محل نصب ویندوز ایجاد کرده خود برنامه ست آپ ، همینه که گیج میزنه فایل ایزو.

برا همینه که میخاستم از طریق optional update ویندوز نصب بشه.
که اونم اونطوریه.

لینک به دیدگاه

در setting ویندوز 10 گذینه update دارد.از اونجا امتحان کن.

لینک به دیدگاه

۱۱ ساعت قبل، Elderado گفته است:

در setting ویندوز 10 گذینه update دارد.از اونجا امتحان کن.

شما اصلا مطالب پست ها رو نخوندین ظاهراً.

پس اینهمه فک میزنم و میگم از اونجا نمیاد پس چیه؟ شما سوال منو انگار یه جورایی بازنویسی کردین.

لینک به دیدگاه

ببخشید جناب این آپدیت 21H2 برای بنده اومده. چی هست اصلا ؟ همون ویندوز 11 حساب میشه ؟

میترسم اپدیت کنم مشکل ساز بشه. حجم نت هم کم دارم . حجم تقریبی چقدره ؟

ScreenShot_20211209202559.thumb.jpeg.e66bdcee1260500b60f298a7e3813d22.jpeg

لینک به دیدگاه

۱۳ ساعت قبل، Hype گفته است:

چی هست اصلا ؟

اخرین بروزرسانی ویندوز ۱۰ - 

13 ساعت قبل، Hype گفته است:

همون ویندوز 11 حساب میشه ؟

خیر - در توضیحات زیرش نوشته که اصلا پی سی شما ویندوز ۱۱ ساپورت نمیکنه.

13 ساعت قبل، Hype گفته است:

حجم تقریبی چقدره ؟

فکر نکنم انقدرا زیاد باشه -(در حد شاید فوق فوقش ۱ گیگ)  چون دانلود ویندوز کامل که نیست . ولی حجم کم دارید بزارید برای موقعی که حجم گرفتید، دانلود بشه و نصب بشه .

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

سلام

اپدیت 20h2 برای ویندوز من اومده منتها وقتی میزنم دانلود و اپدیت شه با این خطایی که تو تصویر مشاهده میکنین مواجه میشم

اون کد ارور هم جستجو کردم تو خود مایکروسافت جواب درستی نتونستم بگیرم البته چندتا کارم انجام دادم مثل پاک کردم کش اپدیت یا اپدیت های قبلی رو

نسخه دقیق ویندوزم گذاشتم براتون 

ممنون میشم راهنماییم کنین...

Screenshot 2022-03-11 160611.png

Screenshot 2022-03-11 160637.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...