رفتن به مطلب

مشکل در بوت ویندوز بعد از نصب موفقیت آمیز SSD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. من هارد SSD Adata 256GB خریدم و بردم نصبش کردم و ویندوز 10 رو هم از طریق فلش نصب کردم و موقع نصب ویندوز هم SSD رو پارتیشن بندی کردم.
درایور ها رو کاملا بروز کردم و ویندوز هم اکتیو کردم. تا این جا همه چیز خوب پیش رفت
مشکل از جایی شروع شد که لبتاب رو ریستارت کردم. موقع ریستارت با همچین چیزی رو به رو میشم و هر چی اینتر میزنم هم دوباره برمیگرده به همین حالت

%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B3_19qr.jpg

و اما نکته جالبش اینه که وقتی فلشی که ویندوز رو از طریق اون نصب کردم رو میزنم به لبتاب و ریستارت می کنم ویندوز 10 به راحتی و با سرعت بالا لود میشه
حضرات اگه کسی میتونه مشکل ما رو حل کنه ممنونش میشم

لینک به دیدگاه

از داخل ویندوز، یه شات از Disk Management بده که تصویر پارتیشن بندی ها مشخص باشه.

لینک به دیدگاه

سلام. برو در ستاب بوت و اونجا ببین آیا هارد ssd  رو شناخته. بعد تنظیمات بوت رو به گونه ای کن که بوت فقط روی هارد ssd ات باشه نه چیز دیگه ای. فکر کنم چون با فلش نصب کردی بوت مادربوردت روی فلش هست و از آنجائیکه روی هارد hdd است ویندوز نداری و ssd  رو بدلایلی نشناخته (تنظیمات اشتباه) ازت درخواست انتخاب بوت می کنه

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

از داخل ویندوز، یه شات از Disk Management بده که تصویر پارتیشن بندی ها مشخص باشه.

درود بر شما. ممنون که وقت گذاشتی. اینم عکس خدمت شما

disk.thumb.png.864138269c5196b107f8d49335492759.png

2 ساعت قبل، pesari_az_kelachai گفته است:

سلام. برو در ستاب بوت و اونجا ببین آیا هارد ssd  رو شناخته. بعد تنظیمات بوت رو به گونه ای کن که بوت فقط روی هارد ssd ات باشه نه چیز دیگه ای. فکر کنم چون با فلش نصب کردی بوت مادربوردت روی فلش هست و از آنجائیکه روی هارد hdd است ویندوز نداری و ssd  رو بدلایلی نشناخته (تنظیمات اشتباه) ازت درخواست انتخاب بوت می کنه

سلام داداش. والا الان در حال حاضر سیستم من SSD رو شناخته. تو عکسی که اول گذاشتم مشخصه که نوشته : ADATA SU800 (اسم SSD منه)

ویندوز رو هم با استفاده از فلش روی همین SSD نصب کردم و هیچ مشکلی هم نداره و خوشبختانه ویندوز رو تو 10 ثانیه میاره بالا در صورتی که قبل از SSD خیلی طول میکشید تا سیستمم بالا بیاد

در حال حاضر هم که دارم با شما صحبت میکنم تو محیط ویندوز هستم و SSD هم بخوبی داره کار می کنه

تنها مشکلم اینه که الان اگه سیستم رو ریستارت کنم یا خاموشش کنم دیگه نمیتونم بیام تو محیط ویندوز مگر اینکه فلش رو بزنم به لبتاب تا ویندوزم لود بشه. هرچی هم تو نت میگردم جوابی نمیگیرم دیگه کلافه شدم :((

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، soshe گفته است:

درود بر شما. ممنون که وقت گذاشتی. اینم عکس خدمت شما

disk.thumb.png.864138269c5196b107f8d49335492759.png

داداش سیستم داغونه، آخه این هارد دیسک چرا این طوریه. یه هارد 500 گیگابایتی رو چه به 11 تا پارتیشن. همون هارد با این وضع پارتیشن بندی زده خراب کرده کل ساختار سیستم شما رو. مطمئن هم هستم که اصلا Align هم نیست.

این لپتاپه دیگه؟ اس اس دی رو جای هارد گذاشتی و هارد رو توی Caddy گذاشتی؟ یا اینکه لپتاپت از 2 تا درایو همزمان پشتیبانی میکرد؟ اگر SSD رو توی Caddy گذاشتی، جاشو با هارد عوض کن. اس اس دی رو جای هارد بزار و هارد رو داخل Caddy بزار. بعد برای اینکه مشکل حل بشه باید این کارو کنی:

ویندوز رو احتمالا با نرم افزار Rufus ریختی امیدوارم روی حالت MBR یا Lagacy Mode بوده باشه. به هر شکل.

برای حل شدن مشکل هارد هر آنچه روی هارد داری به جای دیگه منتقل کن.

بعد بیا، با فلش که سیستم رو میاری بالا، موقع نصب ویندوز حالت Custom رو انتخاب کن، حالا وقتی پارتیشن ها رو نشونت داد، هر پارتیشنی روی SSD ساختی همه رو دیلیت کن، هر چی که هست، هر پارتیشنی هم روی هارد دیسک داری همه رو دیلیت کن هر چی که هست. جفت این درایو ها باید Unallocated بشن.

وقتی SSD به شکل یک پارچه Disk 0 به صورت Unallocated در بیاد. یعنی هیچ پارتیشنی نداشته باشه، وقتی این حالت شد، بدون اینکه پارتیشن بسازی، همین حالت Unallocated رو انتخاب می کنی، و Next میزنی تا ویندوز خودش روی Disk 0 بیاد ویندوز بریزه و پارتیشن بندی کنه و کل SSD رو به شکلی که خودش می پسنده پارتیشن کنه. (نگران نباش بعدا میتونی یه پارتیشن دیگه از توش در بیاری از داخل همین Disk Management) اما بزار موقع نصب، خود ویندوز برای پارتیشن بندی تصمیم گیری کنه.

بعد که ویندوز ریخته شد، تست کن این موضوع فلش و بوت مشکلش حل شده باشه.

حالا که حل شد، میایی داخل سیستم، از توی ویندوز، اون هاردت رو یک تکه یک پارتیشن بساز. برای هارد 4 ترابایتی هم من یک پارتیشن می سازم. برای تقسیم بندی چیزی به اسم فولدر اختراع شده که میتونی این نظم دهی رو با فولد فولدر ساختن روی هاردت انجام بدی. نهایت، اگر خیلی دلت خواست پارتیشن بسازی، از روی اس اس دی، نصفش رو، نصفش میشه حدود 128.000 این سایزی که میتونی shrink کنی از درایو C و ازش یه پارتیشن در بیاری.

برای هارد هم نهایت 2 تا پارتیشن بیشتر نه.

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

داداش سیستم داغونه، آخه این هارد دیسک چرا این طوریه. یه هارد 500 گیگابایتی رو چه به 11 تا پارتیشن. همون هارد با این وضع پارتیشن بندی زده خراب کرده کل ساختار سیستم شما رو. مطمئن هم هستم که اصلا Align هم نیست.

درود بر ادمین عزیز و بزرگوار

در خصوص 11 پارتیشن باید عرض کنم من اصلا دست به هارد خود لبتاب از لحاظ پارتیشن بندی نزدم. من فقط 4 تا پارتیشن روی هارد معمولیم دارم نمیدونم چرا تو disk management میزنه 11 تا. اصلا چون هارد من mbr هستش بیشتر از 4 تا نمیتونم داشته باشم

در مورد Align هم اصلا نمیدونم چی هست :)))   (ممنون میشم یه مختصر توضیحی بدی)

این لپتاپه دیگه؟ اس اس دی رو جای هارد گذاشتی و هارد رو توی Caddy گذاشتی؟ یا اینکه لپتاپت از 2 تا درایو همزمان پشتیبانی میکرد؟ اگر SSD رو توی Caddy گذاشتی، جاشو با هارد عوض کن. اس اس دی رو جای هارد بزار و هارد رو داخل Caddy بزار. بعد برای اینکه مشکل حل بشه باید این کارو کنی:

بله لپتابه و SSD رو گذاشتم جای هارد اصلی و هارد اصلی رو گذاشتم تو کدی به جای DVD رایتر

ویندوز رو احتمالا با نرم افزار Rufus ریختی امیدوارم روی حالت MBR یا Lagacy Mode بوده باشه. به هر شکل.

بله با فلش و برنامه rufus ریختم و در حالت MBR

برای حل شدن مشکل هارد هر آنچه روی هارد داری به جای دیگه منتقل کن.

بعد بیا، با فلش که سیستم رو میاری بالا، موقع نصب ویندوز حالت Custom رو انتخاب کن، حالا وقتی پارتیشن ها رو نشونت داد، هر پارتیشنی روی SSD ساختی همه رو دیلیت کن، هر چی که هست، هر پارتیشنی هم روی هارد دیسک داری همه رو دیلیت کن هر چی که هست. جفت این درایو ها باید Unallocated بشن.

وقتی SSD به شکل یک پارچه Disk 0 به صورت Unallocated در بیاد. یعنی هیچ پارتیشنی نداشته باشه، وقتی این حالت شد، بدون اینکه پارتیشن بسازی، همین حالت Unallocated رو انتخاب می کنی، و Next میزنی تا ویندوز خودش روی Disk 0 بیاد ویندوز بریزه و پارتیشن بندی کنه و کل SSD رو به شکلی که خودش می پسنده پارتیشن کنه. (نگران نباش بعدا میتونی یه پارتیشن دیگه از توش در بیاری از داخل همین Disk Management) اما بزار موقع نصب، خود ویندوز برای پارتیشن بندی تصمیم گیری کنه.

بعد که ویندوز ریخته شد، تست کن این موضوع فلش و بوت مشکلش حل شده باشه.

حالا که حل شد، میایی داخل سیستم، از توی ویندوز، اون هاردت رو یک تکه یک پارتیشن بساز. برای هارد 4 ترابایتی هم من یک پارتیشن می سازم. برای تقسیم بندی چیزی به اسم فولدر اختراع شده که میتونی این نظم دهی رو با فولد فولدر ساختن روی هاردت انجام بدی. نهایت، اگر خیلی دلت خواست پارتیشن بسازی، از روی اس اس دی، نصفش رو، نصفش میشه حدود 128.000 این سایزی که میتونی shrink کنی از درایو C و ازش یه پارتیشن در بیاری.

برای هارد هم نهایت 2 تا پارتیشن بیشتر نه.

این راهی که شما گفتی خودم احتمال میدم جواب بده. ولی به نظرت راهی نداره که ویندوز رو عوض نکنم؟ یا اگه عوض کنم قبلش فقط SSD رو خالی کنم نه HDD. چون محتویات HDD برام مهمه ولی SSD رو میتونم خالی کنم

اگه از طریق بایوس یا مثلا cmd یا هر چیز دیگه ای بشه حلش کرد خیلی عالی میشه

نظرت در مورد windows repair چیه؟

یا نرم افزار هایی که بوت سیستم رو عیب یابی کنن؟

ویرایش شده توسط soshe
لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، soshe گفته است:

درود بر ادمین عزیز و بزرگوار

اگه از طریق بایوس یا مثلا cmd یا هر چیز دیگه ای بشه حلش کرد خیلی عالی میشه

نظرت در مورد windows repair چیه؟

یا نرم افزار هایی که بوت سیستم رو عیب یابی کنن؟

اصلا تا هارد با این وضعیت اسفناک درست نشه بعیده سیستمت درست بشه. باید اول هارد رو نجات بدی. یه راهی پیدا کن خالیش کنی اونم بعدش تمام پارتیشن هاشو پاک کنی و بزاری unallocated بمونه تا بعد از نصب ویندوز روی اس اس دی. بعد از توی ویندوز پارتیشن بندی کنی.

اس اس دی رو هم پارتیشن نکنی خودت. موقع نصب Unallocated به ویندوز تحویل بدی اون طرف پارتیشن شده تحویل بگیری.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...