رفتن به مطلب

فروش مادربرد ASrock A520M PRO4 اکبند(یا تعویض با مادربرد ASUS PRIM B560M-A)

hd5870
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

به نام خدا

یک عدد مادربرد با کیفیت ASrock A520M PRO4 جهت فروش موجوده..

قیمت 2150000 تومان

قیمت جدید : 2100

نکته های مهم : برد وارداتی بوده و فاقد گارانتی و خدمات پس از فروش است...هر سوالی قبل از خرید دارید بپرسید تا پاسخ بدم ، پس از ارسال به سوالات نامربوط پاسخ نخواهم داد...

برد از زمان تحویل به خریدار ، دارای 24 ساعت مهلت تست میباشد...

اعویض با این مادربرد ASUS  هم دارم

https://www.lioncomputer.com/product/kwv1y/ASUS-PRIME-B560M-A-LGA-1200-11th-Gen-Motherboard

IMG_20211210_142828.thumb.jpg.50ddde8ef92b084745d72ba8b69ad4ef.jpg

IMG_20211210_142906.thumb.jpg.cfac03b476aeea7b25ee1f413275774c.jpg

IMG_20211210_143043.thumb.jpg.1aa5d17cd85c78556183b1140768d698.jpg

IMG_20211210_143021.thumb.jpg.f1df17697c11f203f00958618ab1127e.jpg

بحث دعوا و کارشناسی (بدون توهین به همدیگه آزاد)🤣

ارسال با تیپاکس و با خریدار محترم است

ویرایش شده توسط hd5870
  • لایک 2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فروش جای دیگه هم برقراره... قبل خرید استعلام موجودی بگیرید

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

اپپپپپ

قیمت کاهشی 2150

لینک به دیدگاه

گرامی چون گفتین بحث ازاده الان لیون کامپیوتر a520 msi برند بهتر با گارانتی سه ساله گذاشته 1800

این چه مزیتی نسبت به این مدل داره؟

https://www.lioncomputer.com/product/28pyv/MSI-A520M-PRO-VH-AMD-AM4-Motherboard

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، kiarashiiii گفته است:

گرامی چون گفتین بحث ازاده الان لیون کامپیوتر a520 msi برند بهتر با گارانتی سه ساله گذاشته 1800

این چه مزیتی نسبت به این مدل داره؟

https://www.lioncomputer.com/product/28pyv/MSI-A520M-PRO-VH-AMD-AM4-Motherboard

درود مزیت هاش نسبت به مدل MSI :

وجود یک پورت M.2 اضافه و یک شکاف M.2 جهت نصب ماژول وای فای نسبت ب مدل MSI

پشتیبانی از حافظه های DDR4 4733+ در برابر 4600مگاهرتز MSI در حالت OC

وجود 4 اسلات حافظه DDR4 در برابر 2 شکاف DDR4 مدل MSI

مدار تغذیه 8 فاز در برابر مدار 6 فاز MSI و همچنین پشتیبانی از پردازنده های سری 5000 و 5000G (مدل MSI پشتیبانی نمیکنه)

وجود خروجی های اضافه تر Displayport و USB TYPE-C و یک عدد USB3.2 TYPE -A نسبت به مدل MSI

ساپورت 128 گیگابایت حافظه DDR4 نسبت به 64 گیگابایت MSI

فک کنم اینها کافی باشه واسه توجیه قیمتش........

ویرایش شده توسط hd5870
  • لایک 2
  • چرا؟! 1
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۱۰/۲ در ۱۴:۳۷، hd۵۸۷۰ گفته است:

درود مزیت هاش نسبت به مدل MSI :

وجود یک پورت M.2 اضافه و یک شکاف M.2 جهت نصب ماژول وای فای نسبت ب مدل MSI

پشتیبانی از حافظه های DDR4 4733+ در برابر 4600مگاهرتز MSI در حالت OC

وجود 4 اسلات حافظه DDR4 در برابر 2 شکاف DDR4 مدل MSI

مدار تغذیه 8 فاز در برابر مدار 6 فاز MSI و همچنین پشتیبانی از پردازنده های سری 5000 و 5000G (مدل MSI پشتیبانی نمیکنه)

وجود خروجی های اضافه تر Displayport و USB TYPE-C و یک عدد USB3.2 TYPE -A نسبت به مدل MSI

ساپورت 128 گیگابایت حافظه DDR4 نسبت به 64 گیگابایت MSI

فک کنم اینها کافی باشه واسه توجیه قیمتش........

صلوات بفرستید😂

• حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوستان

میخوام فروش شرایطی رو برای این مادربرد برای دوستانی که شرایط خرید نقدی ندارن برقرار کنم اگه کسی با این شرایط خواست میتونه هماهنگ کنه برای خرید :

ابتدا خریدار حداقل دو سوم مبلغ رو به حساب بنده واریز میکنه و مابقی میمونه حداکثر بین 25 یا 40 روز.....

مادربرد پیش من محفوظ میمونه تا موقعی که کامل تسویه حساب کنن و بنده هم برد رو برای خریدار ارسال کنم ...

تو این مدت هم من هر 10 روز یه بار پیام میدم به خریدار اگر که توانایی پرداخت مابقی رو داشتن که نگه میدارم واسشون ولی اگه پاسخ ندن و یا اینکه بگن بیشتر صبر کن یا کلا سفسته چینی کنن که کم کن بیشتر ندارم تخفیف بده یا از این حرفها ، بنده بدون درنگ مبلغشون رو برگشت میدم و مادربرد رو به مشتری دیگه ای واگذار میکنم!!

هیچ کارمزد اضافه هم نمیگیرم قیمت همونی میشه که الان داخل تاپیک فروش زدم 2150

بنده فقط میخوام با مشتری راه بیام تا اون بنده خدایی که توی شرایط فضاحت بار الان دستش به مادربردهای سطح بالا نمیرسه و میخواد ارتقاء سیستم بده حداقل با این شرایط بتونه مادربردشو تهیه کنه

• ممنونم 1
  • حالم خوب شد 2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نام خدا

آیوپ امروز :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نام خدا

اپ برای امروز

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۴۰۰/۱۰/۱۰ در ۱۳:۱۸، hd۵۸۷۰ گفته است:

ابتدا خریدار حداقل دو سوم مبلغ رو به حساب بنده واریز میکنه و مابقی میمونه حداکثر بین 25 یا 40 روز.....

مادربرد پیش من محفوظ میمونه تا موقعی که کامل تسویه حساب کنن و بنده هم برد رو برای خریدار ارسال کنم ...

در ۱۴۰۰/۹/۱۹ در 14:40، hd5870 گفته است:

بحث دعوا و کارشناسی (بدون توهین به همدیگه آزاد)🤣

سلام و عرض ادب

؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۲۵ دقیقه قبل، farid۶۸ گفته است:

سلام و عرض ادب

؟

سلام

بفرمایید امرتون؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۲۵ دقیقه قبل، hd۵۸۷۰ گفته است:

سلام

بفرمایید امرتون؟

وقتی کالا قرار نیست برسه دست خریدار چه فایده ای داره دو سوم پول رو الان بریزه و یه سوم رو بعد که داشت. خب وقتی پول داشته باشه همه رو میده کالا رو میخره.

خواستم بدونم مزیت این روش برای خریدار چیه.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۸ ساعت قبل، farid۶۸ گفته است:

وقتی کالا قرار نیست برسه دست خریدار چه فایده ای داره دو سوم پول رو الان بریزه و یه سوم رو بعد که داشت. خب وقتی پول داشته باشه همه رو میده کالا رو میخره.

خواستم بدونم مزیت این روش برای خریدار چیه.

درود

مزیتش اینه که یه نفر الان پول داره و خوب سقف پولش کمه و میخواد به او قطعه مورد نظر که دنبالشه برسه ، چه بسا که طرف بخواد صبر کنه تا مثلا تا یک دو ماه دیگه پولش کامل جور بشه ممکنه اون کالا یا فروش بره یا قیمتش افزایش پیدا کنه و اون زمان باز نتونه کالاشو یا پیدا کنه و یا به دلیل افزایش قیمت باز دوباره نتونه بخره ... به همین خاطر بنده ، هم به دلیل اینکه کالای خودم فروش بره و اینکه اون طرف هم خیالش راحت باشه که به اون قطعه مورد نظرش میرسه ، با این شرایط قبول کردم که قطعه رو به خریدار واگذار کنم... مثل بیعانه دادن به یه نفر هست که مثلا میگی فلان چیز هر موقع موجود شد واسم یه دونه بزار کنار تا موقعی که خواستم بیام ببرم بقیشو تسویه حساب کنم... حالا من مثلا تا 40 روز دیگه که طرف میخواد تسویه کنه پول اضافه مثلا به خاطر افزایش قیمت نمیگیرم و این در حالیه که اگه قیمت هم پایین بیاد ( که بعیده) باز هم به همون قیمت زمان فروش با خریدار حساب میکنم..

• لایک 1
  • چرا؟! 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۷ ساعت قبل، hd۵۸۷۰ گفته است:

درود

مزیتش اینه که یه نفر الان پول داره و خوب سقف پولش کمه و میخواد به او قطعه مورد نظر که دنبالشه برسه ، چه بسا که طرف بخواد صبر کنه تا مثلا تا یک دو ماه دیگه پولش کامل جور بشه ممکنه اون کالا یا فروش بره یا قیمتش افزایش پیدا کنه و اون زمان باز نتونه کالاشو یا پیدا کنه و یا به دلیل افزایش قیمت باز دوباره نتونه بخره ... به همین خاطر بنده ، هم به دلیل اینکه کالای خودم فروش بره و اینکه اون طرف هم خیالش راحت باشه که به اون قطعه مورد نظرش میرسه ، با این شرایط قبول کردم که قطعه رو به خریدار واگذار کنم... مثل بیعانه دادن به یه نفر هست که مثلا میگی فلان چیز هر موقع موجود شد واسم یه دونه بزار کنار تا موقعی که خواستم بیام ببرم بقیشو تسویه حساب کنم... حالا من مثلا تا 40 روز دیگه که طرف میخواد تسویه کنه پول اضافه مثلا به خاطر افزایش قیمت نمیگیرم و این در حالیه که اگه قیمت هم پایین بیاد ( که بعیده) باز هم به همون قیمت زمان فروش با خریدار حساب میکنم..

سلام

این توضیحاتی که فرمودید شاید در مورد یک کالای با قیمت بالا و کمیاب و قیمت کمتر از بازار با قیمت صعودی درست باشه ولی جسارتا در مورد کالای شما صادق نیست.

در هر حال ممنون بابت توضیحات.

• لایک 3
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...