رفتن به مطلب

رایت بیش از 700 مگابایت بر روی یک cd

panah
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

شايد برايتان پيش اومده باشه که مثلا يه برنامه داريد که حجمش از 700 مگابايت بيشتر باشه . و مي خواهيد اونو رايت کنيد در اين مواقع مي بايست اون برنامه رو فشرده کنيد که البته شايد باز هم اون برنامه تو سي دي جا نشه .

با اين ترفند مي تونيد بر روي سي دي هاي معمولي حتي تا 1 گيگا بايت اطلاعات ذخيره کنيد .

ابتدا مي بايست ببينيد رايتر شما over burning ساپورت مي کنه يا نه . براي تست اين کار مراحل زير را دنبال کنيد :

ابتدا به برنامه Nero رفته و سپس کليد هاي ترکيبي Ctrl + R را فشار دهيد . تو اين پنجره ببينيد که در قسمت Recorder information ،رو به روي عبارت Over burn عبارتsupported نوشته شده است يا نه . اگر عبارت ساپورت نوشته شده باشد شما مي تو نيد از اين ترفند استفاده کنيد حال به منوي File رفته و قسمت preferences رو انتخاب کنيد سپس در قسمت Expert features دقت کنيد که عبارت enable over burn فعال باشد .در زير همين گزينه مقدار مجاز over burn رو به دقيقه مشخص کنيد حال به منوي File رفته و گزينه New را انتخاب کنيد و در قسمت Multisession گزينهNo Multisession را انتخاب نماييد .سپس در قسمت Burn عبارت Write Method رو بهDisc at Once تبديل کنيد .

حال مي توانيد سي دي خود را رايت کنيد مقدار رايت هم بستگي خيلي زيادي به رايتر داره .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا من کلید ترکیبی رو میزنم ولی هیچی نمیاد هیچ راه دیگه ایی نداره ؟؟؟؟؟بفهمم

با تشکر

لینک به دیدگاه

توی Nero burning ROM از منوی recorder گزینه‌‌ی choose recorder رو انتخاب کن.

فقط دو تا گزینه هست یکی مال cd هست یکی هم مال dvd که فکر کنم اولی رو باید انتخاب کرد

20832486497216771316.png

اون هم خودش دوتا گزینه داره که معلوم نیست کدومو باید انتخاب کرد

04404869620104957988.png

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز که به نوشته بنده توجه کردید و کپی نکردید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون دوست عزیز که به نوشته بنده توجه کردید و کپی نکردید

خواهش میکنم دوست عزیز ولی من متوجه نشدم منظور شما از توجه کردن و کپی نکردن چی بوده؟

لینک به دیدگاه

دقت کنید این مساله فقط زمانی امکان پذیر هست که از دیسک های با کیفیت استفاده کنید ، در غیر این صورت غیر از یک دیسک سوخته یا مورد دار چیزی نصیب شما نمیشه .

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم دوست عزیز ولی من متوجه نشدم منظور شما از توجه کردن و کپی نکردن چی بوده؟

شما از سایت hot یا sakht afzar این مطلب رو کپی کردید

دوستان اگر خواستن لینک بدم ببینن و نظر خودشونو اعلام کنن این مطلب کاملا کپی شده حداقل منبع رو ذکر میکردین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما از سایت hot یا sakht afzar این مطلب رو کپی کردید

دوستان اگر خواستن لینک بدم ببینن و نظر خودشونو اعلام کنن این مطلب کاملا کپی شده حداقل منبع رو ذکر میکردین

دوست عزیز چرا همون اول برام پ خ نکردید. درسته کپی کردم ولی نیتم گذاشتن این مطلب تو لیون بود.به هر حال ممنون بابت پیگیری شما...

حالا نیازی هم نیست خود شیرین بازی در بیاری آقای محترم......

درضمن فقط تیتر این پست :

رایت بیش از 700 مگابایت بر روی یک cd رو تو گوگل بزنی کلی منبع واست میاره من از منبع:http://tarfandy.persianblog.ir/post/4/

گرفتم اما تو گوگل وقتی سرچ میکنی کلی از این پست که من گذاشتم میبینی!

ودرکل میشه گفت منبع اصلی سایت گوگل است.

ویرایش شده توسط eftekhar20
لینک به دیدگاه

1 درست حرف بزن 2 این مطلبی هست که خودم نوشتم از هیچ جا هم کپی نشده و نوشته بودم کپی هم نکنید حداقل منبع رو مینوشتید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

1 درست حرف بزن 2 این مطلبی هست که خودم نوشتم از هیچ جا هم کپی نشده و نوشته بودم کپی هم نکنید حداقل منبع رو مینوشتید

1. دوست عزیزنیازی نیست من درست حرف بزنم. چون من چیز بدی نگفتم حقیقت و گفتم.

2 دستتونم درد نکنه اگه خودتون اینو نوشتین.

لینک به دیدگاه

این موضوع ارزش بحث نداره . لطفا ادامه ندید . تاپیک قفل میشه . درصورت تکرار برخورد میشه .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...