رفتن به مطلب

فروش چند قطعه حرفه ای و گیمینگ / 1400

Recommended Posts

بسمه تعالی

السلام علیک یا أمیرالمومنین یا علي بن أبی طالب 

لعن الله من حاربک و من قتلک بالأیدي و الألسن

سلام و وقت بخیر

با فروش قطعات نازنین خودم در خدمتتون هستم. علت فروش هم احتیاج به پولش هست. سعی کردم قیمت ها مناسب باشه ولی باز قابل مذاکره است. صد البته به قیمت بز نمی فروشم.

1 - اسپیکر برند معروف altec lansing بصورت 2.1 کاناله سالم بدون مشکل فقط ظاهر در حد نیست     499

2 - کارت گرافیک GAINWARD GeForce RTX 3060 Ghost OC وارداتی در حد با جعبه و متعلقات، مموری سامسونگ بدون لحظه ای ماین   23 

خوب دقت بشه این کارت سری OC هست و مموری سامسونگ - لطفا در بررسی قیمت این ها چک شود!

3 - هارد وسترن 2 ترا بلک کم کار سلامت صد در صد   1900

4 -  هارد وسترن 2 بلو سلامت صد در صد  1150

5 - هارد سیگیت 1 ترا 7200 دور - سرویس شده و الان هیچ مشکلی نداره - سلامت صد در صد   700

6 - هارد 160 گیگ وسترن سالم - سلامت 100 درصد   120

تصاویر تست سلامت و کارکرد رو به زودی میگذارم

7 - پردازنده نسل 11 اینتل i5 11400 تری گرافیک دار   4550

8 - 2 عدد رم هشت گیگ DDR4 فرکانس 3600 و CL18 مشخصات در تصویر واضح - ای دیتا D10 با گارانتی دارای پک    1999

9 - کیس Cooler Master MasterCase Maker 5 تمییز با جعبه و متعلقات اصلی خود کیس کامل اعم از طبقات هارد و ...     3200

10 - دو عدد فن برند کورسیر 140 میلی متری - یک عدد فن RGB کولر مستر - یک عدد فن RGB گرین / همه سالم  با جعبه    قیمت هر کدام     160

11 - واتر کولر Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB با جعبه و متعلقات و گارانتی    2100

12 - مادربرد B560-M TUF Plus - غصه هام با این مادربرد زنده میشه! بصورت آکبند از تاپ رایان خریدم که متاسفانه وقتی رسید دستم 6 عدد از سوکت های cpu ش به فنا رفته بود. تصاویرش هست، با بدبختی چندتا رو صاف کردیم فقط 3 تا موند. CPU رو انداختم تصویر داد و از هر جهت اوکی فقط از چهار اسلات رم، دو اسلات کار می کنه و بصورت تک کاناله! توی تصویر معلوم کدوم اسلات. جعبه و متعلقات و گارانتی!! هم دارد       2800

13 - پردازنده i3 10100F باکس و فن اورجینال     2350

بصورت باندل 4999 تومن تقدیم میشه

14 - پاور Cooler Master V1000 - Fully Modular 1000W Gold پلمپ تمییز با جعبه و متعلقات کامل و گارانتی. بدون لحظه ای ماین     5999

15 - کابل پاور PCI گرافیک برند کولر مستر   300

16 - کابل پاور SATA برای پاورهای کولر مستر  150

17 - کیج طبقات 3 گانه هارد کیس های کولر مستر سری مستر کیس پرو   350

https://forum.persiantools.com/threads/فروش-چند-قطعه-حرفه-ای-و-گیمینگ-1400.984072/

هر سوالی باشه خصوصی پیام بدید / تعویض ندارم / فقط اول واریز / هزینه ی ارسال با خریدار محترم و خرید حضوری در قم / اولویت با خریداری است که مبلغ را واریز کند / حق تست 24 ساعت / فروش خارج فروم نیز پیگیری میشود/ در انتخاب مشتری کاملا مختارم.

نکته ی مهمجسارتا با توجه به افزایش هزینه ی پست و تیباکس، تحت هر شرایطی هزینه ی ارسال با خریدار خواهد بود!

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12 (2).jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

ویرایش شده توسط sm.mosavi
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

فن های گرین و کولرمستر از دوست عزیزمان خریداری شد مبلغ هم واریز شد.

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Peyman.S گفته است:

فن های گرین و کولرمستر از دوست عزیزمان خریداری شد مبلغ هم واریز شد.

تایید میشه

باقی موارد خط خورده فروخته شدند

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۹/۲۶ در ۱۴:۴۳، sm.mosavi گفته است:

10 - دو عدد فن برند کورسیر 140 میلی متری همه سالم با جعبه قیمت هر کدام 160

توسط بنده خریداری شد.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، aligolshani۶۶ گفته است:

توسط بنده خریداری شد.

تأیید میشه. الان خدمتتون ارسال می کنم 

لینک به دیدگاه

مورد 6 و 8 و 10 و 14 فروخته شد

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...