رفتن به مطلب

تشخیص بهترین درایور برای سیستم

mohammad7966
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . دوستان بهترین راه برای تشخیص بهترین درایور برای سیستم چه راهی هست؟ آیا بذاریم خود ویندوز درایوها رو تشخیص بده و آپدیت کنه بهتره یا هر چند وقت یکبار بریم سایت سازنده قطعه و از اونجا جدیدترین درایور رو دانلود کنیم؟ یا با آزمون و خطا تشخیص دهیم؟

سیستم من i5-8400  هست و کارت گرافیک ندارم ولی الان 2بار برام پیش اومده که با آپدیت خود ویندوز بعضی بازیها بهتر اجرا شدند. یکبار بازی مکس پین 3 بود که لگ داشت ولی وقتی گذاشتم خود ویندوز 10 درایور کارت گرافیک رو آپدیت کنه خیلی روان اجرا شد. الان هم بازی بتلفید 1 اصلا وارد بازی نمیشد ولی باز  با آپدیت خود ویندوز، مشکلش برطرف شد.

خودم اعتیاد به آپدیت کردن دارم ولی با خب با این اتفاقاتی که برام افتاد، مشخص شد که جدیدترین درایور، لزوما بهترین درایور نیست.

لینک به دیدگاه

دوستان این سوال من هم هست آیا نصب درایور پک هارو اصلا توصیه میکنید؟

و یک نکته دیگه اینکه چرا گزینه Update Driver software اصلا کار نمیکنه. من ویندوز جدید نصب کردم 3 تا درایور رو نمیشناسه و یکیش درایور صدا هستش ازود سایت اصلی هم درایور رو دانلود میکنم یک بار که ریستارت میکنم مجددا خطا میده و نمیشناسش

لینک به دیدگاه

در حالت کلی به نظر بنده دانلود درایور از سایت سازنده قطعه بهترین راه حل هست.

مثلا درایور گرافیک انویدیا از سایت انویدیا. درایور چیپست اینتل از سایت اینتل. چند مورد استثنا هست مثل درایور کارت صدای Realtek که در سایت خودش نیست و باید از سایت سازنده مادربرد دانلود بشه.

کارت شبکه Realtek داخل سایتش هست. چیپست یو اس بی تری یا یو اس بی سی از سایت سازنده مادربرد.

سایت های خبری تکنولوژی رو هم هر از گاهی مطالعه کنید. راجع به باگ ها و آسیب پذیری های احتمالی موجود در درایور ها صحبت میکنند.

لینک به دیدگاه

نسخه ای که خود ویندوز نصب میکنه معمولا قدیمیه.  مثلا الان ویندوز بخواد درایورگرافیک انویدیا نصب کنه میره سراغ نسخه های دوسال پیش به قبل . شما یبار اپدیت هارو هرکدوم از سایت همون شرکت دانلود کن ذخیره کن. گرافیک از سایت خودش مادربرد هم از سایت خودش. خیلی  اگر حساسی هر دو سه ماه چک کن برای نسخه بروز شده اش. 

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...