رفتن به مطلب

این سیمارو چجوری بزنم !!!!!

GIG
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر برو بچ گل لیون کامپیوتر

آقا ما یه کیس اومد دستمون برای یکی از اقوام هست . یه هارد جدید آوردن گفتن هاردشو عوض کن و یه ویندوز بریز . من کیس رو روشن کردم و همه چی ok بود .

رفتم که هارد جدید رو با قبلی جابجا کنم این سیم های نازک پنل رو مخ بودن / درشون اوردم هارد جدیدو جا زدم حالا این سیما رو هر جور میزنم سیستم روشن نمیشه که نمیشه !

اشتباه کردم قبل از در اوردنشون یه عکس نگرفتم . مادربردشم قدیمیه میگم شاید یه قلقی چیزی داره ؟ اصلا به هیچ چیزه دیگه ای دست نزدم که بگم شاید از اون ها باشه !

چند تا عکس میزارم . ممنون میشم راهنماییم کنین 🥀 الان به این شکل زدم ولی سیستم روشن نمیشه / کدوم سیما رو کجا باید بزنم ؟؟؟؟

spacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.png

لینک به دیدگاه

۲۳ دقیقه قبل، GIG گفته است:

spacer.png

تو همین عکسی که گرفتی به وضوح اون پایین لبه ی PCB نوشته ترتیب سیم ها به چه صورتی باید باشه.

لینک به دیدگاه

ممنونم . از دوستان .

منم ترتیب رو فکر میکنم درست زدم . ولی سیستم روشن نمیشه ؟؟؟

شما ایراد کاره منو بگین لطفا . ( اگه جای من بودین چجوری میزدین ؟ )

اگر درست زده باشم . و باز روشن نشه باید چیکار کنم 🤔

فکر میکنم مادربرد به فنا رفته !! ولی آخه چرا  ؟؟؟ پاور رو تست کردم با اتصال سبز و سیاه روشن شد > و کلید پاور رو هم از زیر پنل جلو چک کردم گفتم شاید کشیده شده باشه و در اومده باشه که هیچ ایرادی نداشت .

چرا آخه روشن نمیشه این لعنتی ... اعصابمو ریخته بهم 🤬🤬🤬

لینک به دیدگاه

۳ دقیقه قبل، GIG گفته است:

فکر میکنم مادربرد به فنا رفته !! ولی آخه چرا  ؟؟؟ پاور رو تست کردم با اتصال سبز و سیاه روشن شد > و کلید پاور رو هم از زیر پنل جلو چک کردم گفتم شاید کشیده شده باشه و در اومده باشه که هیچ ایرادی نداشت .

سیستم های قدیمی رو دست بهشون بزنی جیغ میکشن. بهتره اصلا هیچ قطعه ای نه بهش اضافه بشه و نه کم بشه.

لینک به دیدگاه

۳ دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

سیستم های قدیمی رو دست بهشون بزنی جیغ میکشن. بهتره اصلا هیچ قطعه ای نه بهش اضافه بشه و نه کم بشه.

کاملا درسته

حالا این بابا مگه قبول میکنه 😭حتما میاد و میگه سیستمم رو خراب کردی

لینک به دیدگاه

۲ دقیقه قبل، GIG گفته است:

کاملا درسته

حالا این بابا مگه قبول میکنه 😭حتما میاد و میگه سیستمم رو خراب کردی

ای کاش بهش اولش میگفتی مسئولیتش گردن خودت. وضعیت سختی گیر کردی.

لینک به دیدگاه

همه سیم کوچیک هارو در بیار اون دو تا پین که زده PW+ و PW- را با یه پیچ گوشتی چیزی اتصال بده اگه سیستم بالا نیومد یعنی جای دیگه ای ایراد داره

لینک به دیدگاه

اون دوتا پین مربوط به پاور رو با احتیاط با یه پیچ گوشتی ریز به هم اتصال بدید ببینید روشن میشه یا نه. شاید سوکت هارو اشتباه زدی. بعیده که حتی مادربرد هم روشن نشه.

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

۶ دقیقه قبل، milad.azn گفته است:

اون دوتا پین مربوط به پاور رو با احتیاط با یه پیچ گوشتی ریز به هم اتصال بدید ببینید روشن میشه یا نه

این کارم کردم نشد .

spacer.png

لینک به دیدگاه

اتصال کوتاه بده عزیز . قد یک ثانیه بهم وصلشون کن و بردار اون پیچ گوشتی رو

لینک به دیدگاه

۲ دقیقه قبل، milad.azn گفته است:

اتصال کوتاه بده عزیز . قد یک ثانیه بهم وصلشون کن و بردار اون پیچ گوشتی رو

این کارم کردم / هیچ اثری از حیاط نیست 😆

میگم کلا یبار همه چیرو بریزم دوباره جمع کنم چطوره 🤔

لینک به دیدگاه

تمام کابل ها و قطعات رو  بجز 24 پین و برق سیپیو در بیار . مجدد تست کن . دکمه پاور . کابل هارو هم تست کن محکم و چفت شده  باشن. بصورت دیفالت خود مادربرد چراغی چیزی نداره ؟ببینی اصن برق توش میاد یا نه

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

۱ دقیقه قبل، milad.azn گفته است:

تمام کابل ها و قطعات رو  بجز 24 پین و برق سیپیو در بیار . مجدد تست کن . دکمه پاور . کابل هارو هم تست کن محکم و چفت شده  باشن. بصورت دیفالت خود مادربرد چراغی چیزی نداره ؟ببینی اصن برق توش میاد یا نه

مادربرد لامپ نداره . برقشم 20 پینه . پاور رو با اتصال سیم های سبز و سیاه تست کردم روشن شد . بدنه کیس هم برق داره دستمو میلرزونه / پنلم کابلاشو چک کردم همه کلید ها سالمن  . فکر میکنم یه خازنی مقاومتی چیزی از برد سوخته باشه . ولی هیچ اثری از سوختگی و بو نیست . در ضمن اصلا به هیچ چیزی جز این سیمایه ریز دست نزده بودم

spacer.png

لینک به دیدگاه

۷ ساعت قبل، GIG گفته است:

ممنونم . از دوستان .

منم ترتیب رو فکر میکنم درست زدم . ولی سیستم روشن نمیشه ؟؟؟

شما ایراد کاره منو بگین لطفا . ( اگه جای من بودین چجوری میزدین ؟ )

اگر درست زده باشم . و باز روشن نشه باید چیکار کنم 🤔

سیمهارو درست زدی

باطر بیوس در بیار روشن کن انشاله که راه بیفته

5 ساعت قبل، GIG گفته است:

این کارم کردم / هیچ اثری از حیاط نیست 😆

میگم کلا یبار همه چیرو بریزم دوباره جمع کنم چطوره 🤔

نه دستش نزن بر خودت کار درست میکنی

لینک به دیدگاه

منم همین طور شدم اولا مطمن شو سوکت ها را به سمت درست میزنی یعنی اون نوشته های سفید به سمت پایین برد و اون قسمتی که نوشته نداره و سیاه هست به سمت بالا برد

دوما بعد از اینکه سوکت ها را درست زدی دو شاخ پاور را دربیار و به یه پریز دیگه وصل کن

منم همه سوکت ها را درست میزدم ولی روشن نمیشد پس دوشاخ پاور را در اوردم و به یه پریز دیگه زدم اونوقت درس شد

لینک به دیدگاه

با درود

با توجه به اینکه شما میگی بدنه کیس به شدت برق داره احتمالا یه جایی اتصال بدنه کرده و خودم بار ها شده دیدم که همین اتصال بدنه مانع از روشن شدن سیستم میشد

شما دیگه از این بالاتر که اتفاقی نمیتوته بیوفته، برد رو از سیستم جدا کنید و روی یه حعبه خارج کیس ببینید روشن میشه؟

لینک به دیدگاه

۲۴ دقیقه قبل، danyal.fa۷۹ گفته است:

با درود

با توجه به اینکه شما میگی بدنه کیس به شدت برق داره احتمالا یه جایی اتصال بدنه کرده و خودم بار ها شده دیدم که همین اتصال بدنه مانع از روشن شدن سیستم میشد

شما دیگه از این بالاتر که اتفاقی نمیتوته بیوفته، برد رو از سیستم جدا کنید و روی یه حعبه خارج کیس ببینید روشن میشه؟

بدنه کیس برق نداره.اگه منزل سیم کشی ارت داشته باشه یا اینکه بدنه کیس به یک سیم به چهارچوب فلزی وصل کنن این مشکل حل میشه.

اگر هنگام لمس کیس، کف پا با زمین تماس داشته باشه یا اعضای دیگه بدن با زمین یا اجزای فلزی که با زمین در ارتباط هستن برخورد کنه این حالت پیش میاد.

در فصل زمستان بخاطر رطوبت زمین ، این حالت بیشتر اتفاق میفته.

لینک به دیدگاه

۱۰ دقیقه قبل، ali-۰۰۹۸ گفته است:

بدنه کیس برق نداره.اگه منزل سیم کشی ارت داشته باشه یا اینکه بدنه کیس به یک سیم به چهارچوب فلزی وصل کنن این مشکل حل میشه.

اگر هنگام لمس کیس، کف پا با زمین تماس داشته باشه یا اعضای دیگه بدن با زمین یا اجزای فلزی که با زمین در ارتباط هستن برخورد کنه این حالت پیش میاد.

در فصل زمستان بخاطر رطوبت زمین ، این حالت بیشتر اتفاق میفته.

بنده هم منکر این مسئله و راهکار ارائه شده توسط شما نمیشم

صرفا باتوجه به صحبت صاحب تاپیک که فرمودند کیس برق داره عرض میکنم که ممکنه همین جریان برق آزاد در کیس (که ما بهش میگیم اتصال بدنه) مانع از روشن شدن برد بشه

لینک به دیدگاه

ممنون از همه دوستان شرمنده که نبودم

سیستم رو باز کردم و دوباره اسمبل کردم . هیچ تغییری نکرد . دیگه بی خیالش شدم گذاشتمش کنار ...

حالا به صاحبش اصل قضیه رو میگیم . ایشالا که تفهیم بشه 😉

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...