رفتن به مطلب

معرفی یک مادربرد خوب و سرعتی برای Am2+!!!

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی یک مادربرد خوب و سرعتی به من معرفی کنید سوکت AM2+!!! که قمت آن بین 100 تا 110 باشد ولی خوب باشد و آینده دار باشه و 3 هستهای و 4 هسته ای ها رم کاملآ ساپورت کنه! من خودم این چند مدل رو پیدا کردم کدام از اینا مین بور های خوبیه!!!؟؟؟ برای یک کار معمولی و فتوشاپ و کرل و از این حرفا!!! اینتل رو می دونم چی خوبه ولی همیشه تو AMD گیر می کنیم!!! از بین این مدلها کدوم به نظرتون از نظر قیمت و کارایی خوب و سرعتی هستند!!!؟؟؟

مدلها:

PI_AM2RS780G sapphire

A78GM_HDMI inno3D

َAX78 ABIT

TF8200 BIOSTAR

A780GM_A elitegroup

AN78GS ABIT

A-N78HD abit

K9A2-CF MSI درسته کراس فایره !!! به نظرتون برا یه همچین کارایی زیاد بکار میاد!؟؟؟

MA78GM-S2H GIGABYTE

دوستان منتظر جوابتون هستم (((منتظرما!)

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

چسلام دوست عزیز چرا و به چه دلیل تست کردی شما؟

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

درود

دوست من همه این مادربوردهایی که معرفی کردید تفاوت چندانی با هم ندارن حالا شما باید ببنید که از نظر قیمتی کدوم مناسبتره .

لینک به دیدگاه

چيزي تو اين قيمت كه شما گفتيد ما asus m3a رو زياد بستيم.خوب جواب داده.امكانات جانبي زيادي نداره ولي خوب كاراييش خوبه.چيپش amd770 و پل جنوبي sb600 هست.

لینک به دیدگاه

نه ..... مگه بايد حتما" خودم تست كرده باشم ؟؟!!! ظاهرش نسبت به ساير مادربوردهايي كه گفتي متمدن تره ..... اين هم يه ريويو از اون ...... انتخاب با خودته ..... نميخواي ايسوس بگير !!!!!

http://www.ocia.net/reviews/tforce8200/page1.shtml

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...