رفتن به مطلب

مشکل با برنامه Memtest86

Hamed.Madadi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من یه رم 4 گیگ دارم که با برنامه memtest86 نسخه 4.3.7 ارور میده ، ولی با برنامه memtest86 نسخه 9.3 ارور نمیده ، با برنامه Aida64 Business و Occt و Burnin Test هم چند ساعتی تست کردم اروری نداد و سیستم کرش نکرد , خودم اولین باره دارم می بینم همچین چیزی ، برنامه Memtest86 یه برنامه خیلی معتبر هست ، چطور میتونم بفهمم این رم سالم هست یا نه ؟ 

IMG_20220102_031919.jpg

IMG_20220102_160739.jpg

ویرایش شده توسط Hamed.Madadi
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، masooyan گفته است:

برندش چیه؟

کروشیال

لینک به دیدگاه

رو سیستم بووده یا تازه خریدی؟

تعداد ارورش کمه ممکنه رو فرکانس های پایین اصلا نشون نده ولی رو فرکانس های بالا گاهی اوقات بلو اسکرین بده

لینک به دیدگاه

اون برنامه ها هیچ کدومشون به درد نمیخورن با این برنامه تست بگیرین. 

https://hcidesign.com/memtest/

به ازای هر ترد برنامه رو ران کنید مقدار حافظه در دسترس رو به تعداد تردهای پردازنده تقسیم کنید مقدار رو در هر ران ست کنید

لینک به دیدگاه

۱ دقیقه قبل، masooyan گفته است:

رو سیستم بووده یا تازه خریدی؟

تعداد ارورش کمه ممکنه رو فرکانس های پایین اصلا نشون نده ولی رو فرکانس های بالا گاهی اوقات بلو اسکرین بده

سال پیش خریدم ، استفاده نداشتم تو کشو بود ، تو این چند روزه هم که استفاده کردم فعلا بلو اسکرین نداده ، این دو تا تست هم تو فرکانس یکسان بوده ، تست اول 4:34 ساعت طول کشید و اروری ثبت نکرد 

لینک به دیدگاه

نیازی به تست نیست؛ روی سیستم استفاده اگر بلو اسکرین داشتی شروع کن به تست کردن.

لینک به دیدگاه

خب این تصویر ببینید مدل رم هم کینگستون فیوری 1866 اورجینال ddr3 هستش با چیپ مایکرون که بعد از مدتی بلو اسکرین میداد اوایل تعداد ارورهاش خیلی کم بود ولی بمرور زیاد شد و در تصویر هم به حدود

2600 ارور رسیده.

اما با پایین آوردن فرکانس پیش فرض تعداد ارور هاش شاید به حدود 8 تا ارور رسید که در نسخه های جدید memtest اروری دیده نمیشد ولی در نسخه 5 برنامه memtest حدود 8 تا 10 ارور ثبت میکرد و سیستم

تقریبا شاید هر ماه یکبار بلو اسکرین میداد و در بعضی از مین بورد ها مثلا سری h81 در فرکانس 1600 با تایمینگ دستی که تست زدم اصلا بلو اسکرین نمیداد.

IMG_۲۰۱۹۰۳۰۵_۱۷۰۷۲۰_HDR.jpg

ویرایش شده توسط masooyan
لینک به دیدگاه

۵ ساعت قبل، masooyan گفته است:

خب این تصویر ببینید مدل رم هم کینگستون فیوری 1866 اورجینال ddr3 هستش با چیپ مایکرون که بعد از مدتی بلو اسکرین میداد اوایل تعداد ارورهاش خیلی کم بود ولی بمرور زیاد شد و در تصویر هم به حدود

2600 ارور رسیده.

اما با پایین آوردن فرکانس پیش فرض تعداد ارور هاش شاید به حدود 8 تا ارور رسید که در نسخه های جدید memtest اروری دیده نمیشد ولی در نسخه 5 برنامه memtest حدود 8 تا 10 ارور ثبت میکرد و سیستم

تقریبا شاید هر ماه یکبار بلو اسکرین میداد و در بعضی از مین بورد ها مثلا سری h81 در فرکانس 1600 با تایمینگ دستی که تست زدم اصلا بلو اسکرین نمیداد.

IMG_۲۰۱۹۰۳۰۵_۱۷۰۷۲۰_HDR.jpg

پس نسخه جدید memtest مشکل داره ، نمیشه روی نتایجش حساب کرد ، واقعا خیلی مسخرست ، دو حالت داره یا رم سالمه یا سالم نیست ، تو فرکانس یکسان نسخه قدیمی میگه خرابه کاری ندارم به تعداد ارورش حتی یدونه تو نسخه جدید بعداز از چهار ساعت و نیم میگه سالمه 

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

پس نسخه جدید memtest مشکل داره ، نمیشه روی نتایجش حساب کرد ، واقعا خیلی مسخرست ، دو حالت داره یا رم سالمه یا سالم نیست ، تو فرکانس یکسان نسخه قدیمی میگه خرابه کاری ندارم به تعداد ارورش حتی یدونه تو نسخه جدید بعداز از چهار ساعت و نیم میگه سالمه 

نه دیگه نسخه جدید memtest هیچ مشکلی نداره وفقط سریعتر پروسه اسکن رو انجام میده مثلا در مورد رمی که من تست زدم کمتر از 4 دقیقه ارور ها رو نمایش میداد و بیشتر برای وقتی که عجله داری بکار میاد.

رم شما هم تا تعداد ارور هاش بیشتر  نشه ممکنه اصلا مشکلی رو نشون نده. 

ویرایش شده توسط masooyan
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۱۰/۱۲ در ۱۸:۴۶، Hamed.Madadi گفته است:

دوستان من یه رم 4 گیگ دارم که با برنامه memtest86 نسخه 4.3.7 ارور میده ، ولی با برنامه memtest86 نسخه 9.3 ارور نمیده ، با برنامه Aida64 Business و Occt و Burnin Test هم چند ساعتی تست کردم اروری نداد و سیستم کرش نکرد , خودم اولین باره دارم می بینم همچین چیزی ، برنامه Memtest86 یه برنامه خیلی معتبر هست ، چطور میتونم بفهمم این رم سالم هست یا نه ؟ 

IMG_20220102_031919.jpg

IMG_20220102_160739.jpg

مشکل نداره ملاک همین برنامه جدید اون یکی خیلی قدیمی 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...