رفتن به مطلب

تصویر ندادن سیستم با رم باس 1600

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
یه کیس رو قرار شد هارد و رمشو ارتقا بدم
هارد ssd انداختم و مشکلی نداشت . ولی رم رو که میندازم تصویر نمیده . دو تا رم 4 گیگ باس 1600 انداختم ولی نه دو تایی نه تک تک تصویر داد ولی با رم خودش که دو تا 2 گیگ بود مشکلی نداشت
قبلش مشتری چون گفتم باید ببینم مشخصات مادربردش چیه و اینا وصل شدم با انی دسک و مشخصات مادربرد و رم و اینا رو با AIDA64 Extreme چک کردم و و از یکی دو سایت هم چک کردم تا حد زیادی مطمئن شدم تا 8 گیگ ساپورت میکنه رمش و باس 1600 هم میتونیم بندازیم (البته گویا اشتباه کردم)
یه چند تا عکس از بایوس سیستم و رم ها و سایتی که میگفت 1600 هم ساپورت میکنه گذاشتم
مدل مادربرد :
biostar g41d3c
[SPOILER=.]
این سایتی که میگفت باس 1600 هم ساپورت میکنه
Memory RAM & SSD Upgrades | biostar | biostar motherboards | G41D3C | Crucial.com

اینجا قسمت memory speed 1600 رو دیدم گفتم ساپورت میکنه باس 1600 رو
photo_2022-01-02_22-13-07_47no.jpg
photo_2022-01-02_22-08-56_ccu0.jpg

بالایی رم جدید و پایینی رم خودشه

photo_2022-01-02_22-13-26_5wer.jpg
photo_2022-01-02_22-13-35_bfzt.jpg
photo_2022-01-02_22-13-38_zys3.jpg

[/SPOILER]

قبلا مثلا رم مینداختیم باس بالاتر بود ممکن بود خود سیستم اتوماتیک رو باس پایین تر کار کنه نمیشه این حرکتو پیاده کرد و خلاصه یه جوری این رما رو مچ کرد باهاش ؟
طبق تصاویر فکر کنم 1333 اخرین باس ساپورتی هست درسته یا باس 1066 ؟ میخواستم از این موضوع مطمئن شم تا اقلا بببینم رم با باس پایین تر میتونم پیدا کنم

پیشاپیش ممنون از راهنمایی

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نه مادربردی که داری 1600 ساپرت میکنه نه پردازنده و با این مشخصات سیستم اخرش روی 1333 کار میکنه

لینک به دیدگاه

۲۱ دقیقه قبل، Royal گفته است:

دوست عزیز نه مادربردی که داری 1600 ساپرت میکنه نه پردازنده و با این مشخصات سیستم اخرش روی 1333 کار میکنه

ممنون

ولی دو سوال برام پیش میاد

چون تا اونجایی که میدونم رم حتی اگر باسش بالاتر باشه خود مادربرد باسش رو میاره پایین تر و با اون باس کار میکنه نه اینکه کلا تصویر نده درست میگم یا اطلاعاتم اشتباهه ؟

و اینکه چطوری ارتباط پردازنده با باس ساپورتی رم رو متوجه شیم چون فکر میکردم فقط مادربرد باید ساپورت کنه اون باس رو نه cpu

لینک به دیدگاه

۱۵ ساعت قبل، Masoud_Blaugrana گفته است:

ممنون

ولی دو سوال برام پیش میاد

چون تا اونجایی که میدونم رم حتی اگر باسش بالاتر باشه خود مادربرد باسش رو میاره پایین تر و با اون باس کار میکنه نه اینکه کلا تصویر نده درست میگم یا اطلاعاتم اشتباهه ؟

و اینکه چطوری ارتباط پردازنده با باس ساپورتی رم رو متوجه شیم چون فکر میکردم فقط مادربرد باید ساپورت کنه اون باس رو نه cpu

داخل عکسها مشخص هست که رمها دست دوم و لنگه به لنگه هستن

شاید یکی از رمها مشکل داشته باشه و یا اینکه مشکل سلزگاری با مادربرد داشته باشه

پردازنده ها اطلاعاتشون در سایت سازنده موجود هست و پردازنده ای که داری مدل E8400 هست که فرکانس ارطباتیش یعنی FSB=1333 و با همین فرکانس رمها را میشناسه و اگر بخوای فرکانسش را بالا ببری باید با مادربردهای حرفه ای اورکلاکش کنی 

حالا رمها را یکی یکی تست کن ببین روشن میشه و تصویر میده یا نه

بایوس را هم اگر ورژن بالتری داره Upgrade کن شاید مشکل از بایوس باشه

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Royal گفته است:

داخل عکسها مشخص هست که رمها دست دوم و لنگه به لنگه هستن

شاید یکی از رمها مشکل داشته باشه و یا اینکه مشکل سلزگاری با مادربرد داشته باشه

پردازنده ها اطلاعاتشون در سایت سازنده موجود هست و پردازنده ای که داری مدل E8400 هست که فرکانس ارطباتیش یعنی FSB=1333 و با همین فرکانس رمها را میشناسه و اگر بخوای فرکانسش را بالا ببری باید با مادربردهای حرفه ای اورکلاکش کنی 

حالا رمها را یکی یکی تست کن ببین روشن میشه و تصویر میده یا نه

بایوس را هم اگر ورژن بالتری داره Upgrade کن شاید مشکل از بایوس باشه

تو عکس که دو تا رم هست عکس بالایی رم جدید هست و یه نوع دیگه هم عین خودش گرفتم .رم پایینی هم رم خودش هست که یکی دیگه هم عینش هست برای خودش دو تا دو گیگ هست . من دو تا 4 گرفتم. رم ها رو هم تک تک تست کردم تصویر نداد

مشکلم دقیقا همونی بود که فرمودید . امروز دو تا رم باس 1600 رو پس دادم دو تا رم باس 1333 گرفتم اوکی شد و مشکل حل شد

ممنون از راهنماییت

ویرایش شده توسط Masoud_Blaugrana
لینک به دیدگاه

چقدر جالب

من چند سال پیش هر سیستمی که میخریدم رهاش از چیزی که توی مشخصاتش بود بیشتر بود و مشکلی هم پیش نیومد مثلا X58 داشتم با پشتیبانی از ۲۴Gb حافظه ولی 48Gb رم را جواب داد یا برای سیستم LGA 775 با چیپست P35 و پردازنده های E6550 . E8600 و Q6600 , من 16GB رم FSB1600 hyperX نصب کرده بودم بدون مشکل تا روزی که داشتم کار کرد بعدش هم فروختم

در اصل مشکل سیستم شما مادربرد باید باشه

در کل خوب که کارت راه افتاد ولی اگر سیستم مال خودت هست بفروش حداقل سری Z77 بخر خیلی بهتر هست ارزان و قدرتمند در بازار فعلی

لینک به دیدگاه

من هم یه باندل داشتم 775 که باس 1333 ساپورت میکرد و هر رمی 1600 انداختم روش تصویر نمیداد و بوق نمی‌زد

فک کنم این حرف شما که میگی سرعت میاد پایین برای این مورد که مادربرد ساپورت نکنه اشتباه باشه

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۱۰/۱۴ در 20:05، Royal گفته است:

چقدر جالب

من چند سال پیش هر سیستمی که میخریدم رهاش از چیزی که توی مشخصاتش بود بیشتر بود و مشکلی هم پیش نیومد مثلا X58 داشتم با پشتیبانی از ۲۴Gb حافظه ولی 48Gb رم را جواب داد یا برای سیستم LGA 775 با چیپست P35 و پردازنده های E6550 . E8600 و Q6600 , من 16GB رم FSB1600 hyperX نصب کرده بودم بدون مشکل تا روزی که داشتم کار کرد بعدش هم فروختم

در اصل مشکل سیستم شما مادربرد باید باشه

در کل خوب که کارت راه افتاد ولی اگر سیستم مال خودت هست بفروش حداقل سری Z77 بخر خیلی بهتر هست ارزان و قدرتمند در بازار فعلی

اره مشکل از مادربرد بود قطعا مثلا یه سیستم دیگه واسه مشتری با مادربورد asus p5kpl lga775 هست که رم باس 1600 هم ساپورت میکنه

نه برای خودم نیست برای مشتری بود میگفت کند بود مشورت کرد باهام گفتم یه ssd بنداز و دو تا رم 4 گیگ اوکی میشه تا حد زیادی هارد ssd که انداختم و مشکلی نبود و رمم عوض کرد که اول مشکل خورد ولی در کل خیلی سرعتش خوب شد . قبلش فلدر باز میکرد هنگ میکرد

22 ساعت قبل، javad4004 گفته است:

من هم یه باندل داشتم 775 که باس 1333 ساپورت میکرد و هر رمی 1600 انداختم روش تصویر نمیداد و بوق نمی‌زد

فک کنم این حرف شما که میگی سرعت میاد پایین برای این مورد که مادربرد ساپورت نکنه اشتباه باشه

البته سرعت رو نگفتم باسش رو گفتم . این حرفم از اونجایی گفتم که مثلا دو تا رم کنار هم بندازیم یکی باس 1600 یکی 1333 اتوماتیک میاره رو 1333 جفتشون رو ولی این مورد جفتشون 1600 بود که اصلا مادربورد ساپورت نمیکرد ولی اگر یک 1333 و یکی باس 1066 بود میورد رو 1066  جفتشون رو

ویرایش شده توسط Masoud_Blaugrana
لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، Masoud_Blaugrana گفته است:

اره مشکل از مادربرد بود قطعا مثلا یه سیستم دیگه واسه مشتری با مادربورد asus p5kpl lga775 هست که رم باس 1600 هم ساپورت میکنه

نه برای خودم نیست برای مشتری بود میگفت کند بود مشورت کرد باهام گفتم یه ssd بنداز و دو تا رم 4 گیگ اوکی میشه تا حد زیادی هارد ssd که انداختم و مشکلی نبود و رمم عوض کرد که اول مشکل خورد ولی در کل خیلی سرعتش خوب شد . قبلش فلدر باز میکرد هنگ میکرد

البته سرعت رو نگفتم باسش رو گفتم . این حرفم از اونجایی گفتم که مثلا دو تا رم کنار هم بندازیم یکی باس 1600 یکی 1333 اتوماتیک میاره رو 1333 جفتشون رو ولی این مورد جفتشون 1600 بود که اصلا مادربورد ساپورت نمیکرد ولی اگر یک 1333 و یکی باس 1066 بود میورد رو 1066  جفتشون رو

هارد را با SSD جایگزین که میکنن سرعت و عملکرد کل سیستم دگرگون میشه ولی رمها زیاد محسوس نیستن

رم سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات را نسبت به فرکانسی که داره افزایش میده ولی برای پردازنده و گرافیک در مورد هارد و SSD باید دید سرعت تبادل اطلاعات خودشون در حد سرعت رمها هست یا خیر برای مثال سیستمی را که شما ارتقا دادی با یک جفت رم فرکانس 1333 قادر به جابجایی اطلاعات بصورت 1333x8=10664Mhz/s Dual channel هست ولی در این سیستم نهایت سرعت خواندن و نوشتن برای هارد 160MB/s و برای SSD هم 550MB/s هست وبیشتریت کاربرد روزمره ما هم همین مورد هست که با افزایش سرعت رم به چشم نمیاد ولی حجم رم هر چقدر بالاتر باشه بهتر هست چون سیستم برای اجرای برنامه ها به یه مخزن نیاز داره که سریع اطلاعات را از روی هارد و SSD بخونه و بصورت موقت داخل مخزن RAM بریزه و از اونجا با سرعت خیلی بیشتری اجرا کنه ومجبور نباشه هر بار از روی هارد یا داخل SSD برنامه ها را اجرا کنه

شما هم کار درستی کردی برای مشتری SSD گزاشتی این کار خیلی تاثیر گزار هست رمها را تا 16 هم بزاری ساپرت میکنه دفعه بعدی امتحان کن ولی با همین 1333 که بوت بشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...