رفتن به مطلب

نسل 10 بخرم یا 11؟ ( حل شد )

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من بالاخره از شر اون مادربرد پروگرام شده با cpu ش خلاص شدم

الان میخوام پردازنده جدید بخرم  مادربردم strix b560f هست و 2 ماژول رم رویال جی اسکیل 3200 cl 16 دارم  از هیچکدومشون استفاده نکردم و ذوق استفادشون رو دارم

یه تایپکی دیدم یه نفر گفته من اینتل داشتم و مشکل داشت و فلان  رفتم 4650g  و الان هم بحثشون فکر کنم ادامه داره درباره خرابی نسل 11 :)

من حقیقتا بودجم محدود هست و بین i5 10400 گرافیک دار و i5 11400 گرافیک دار موندم  الان کدوم مورد رو بخرم؟ @ARMIN

با تشکر

لینک به دیدگاه

۲۴ دقیقه قبل، AliMv گفته است:

سلام

الان میخوام پردازنده جدید بخرم  مادربردم strix b560f هست و 2 ماژول رم رویال جی اسکیل 3200 cl 16 دارم  از هیچکدومشون استفاده نکردم و ذوق استفادشون رو دارم

یه تایپکی دیدم یه نفر گفته من اینتل داشتم و مشکل داشت و فلان  رفتم 4650g  و الان هم بحثشون فکر کنم ادامه داره درباره خرابی نسل 11 :)

من حقیقتا بودجم محدود هست و بین i5 10400 گرافیک دار و i5 11400 گرافیک دار موندم  الان کدوم مورد رو بخرم؟ @ARMIN

با تشکر

دادا برو سراغ 11400، بدون شک. الان 11500 هم تو بازار هست اگر اونم بگیری چه بهتر.

• ممنونم 2
  • حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

الان این تاپیک از اثرات Misguide هست

نه عزیز چنین چیزی صحت نداره اگر فروم امکان فنیش رو داشت روی نظرات اون شخص برچسب گمراه کننده میزدیم

• لایک 3
  • ممنونم 2
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، AliMv گفته است:

سلام

با تشکر

i5 نسل 11 خیلی بهتر از نسل 10 هست پس نسل 11 بگیر و بدون که هیچ مشکلی نداره خیالت راحت!

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

دادا برو سراغ 11400، بدون شک. الان 11500 هم تو بازار هست اگر اونم بگیری چه بهتر.

36 دقیقه قبل، EHSAN.K گفته است:

الان این تاپیک از اثرات Misguide هست

نه عزیز چنین چیزی صحت نداره اگر فروم امکان فنیش رو داشت روی نظرات اون شخص برچسب گمراه کننده میزدیم

25 دقیقه قبل، moja گفته است:

i5 نسل 11 خیلی بهتر از نسل 10 هست پس نسل 11 بگیر و بدون که هیچ مشکلی نداره خیالت راحت!

ممنونم از همگی

خیالم راحت شد همون نسل 11 رو میگیرم

• لایک 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...