رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد XBOX SERIES S

Recommended Posts

سلام
بنده قصد خرید یک فروند XBOX SERIES Sرو دارم .
لازم به ذکره که درحال حاضر کنسول PS4 Slim هم دارم که روش بازی های اکانتی (last Of us 2 - God Of War ) و ...
یک سیستم خسته هم دارم که با توجه به قیمت نجومی  سخت افزار کلا قصد ارتقا تا زمانی که نسل 12 ارزونتر بشه ندارم.
لطفا پیشنهاد ارتقا PCرو ندین که در حال حاضر بودجش نیست.
هدف از خرید این کنسول اینه که با موس و کیبورد بازی COD WARZONE رو میشه بدون هیچ مشکلی رفت.
چون مانیتور یا تلویزیون 4K ندارم پس خرید PS5 -XBOX SERIES X هم منتفی هستش .
حالا بخش سوالات که امیدوارم شما پاسخشون رو بدید :
بازی وارزون رایگانه روی PS4 میشد یک اکانت ساخت و رایگان بازی کرد (با دسته خیلی سخته من نمیتونم )
1- آیا روی XBOX هم رایگانه یا نیاز به هزینه اضافی داره ؟
2- مایکروسافت ایران رو تحریم نکرده ؟یا از طرف ما فیلتر نشده ؟آیا راهی برای رفع این مشکل هست ؟
3- اینترنت من TD LTE ایرانسله سرعتش هم حدودا بین 40 تا 80 مگه آیا توی بازی مشکلی پیش میاد؟
چند تا سوال دیگه هم هست که بعدا میپرسم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

داداش اگه پی اس 4 که داری اپدیت ورژن 9 روش هست، بده واست هک کنن بازیهای جدید دونه ای ای 10 یا 15 تومن میریزن

دنبال ایکس باکس نرو که به خاطر بسته شدن سویس های مایکروسافت روی کاربرای ایرانی و اینکه از طرف خودمون هم مسدود شده و با هزار دنگ و فنگ باید وارد استور مایکرو بشی اصن طرفش نرو قطع و وصل هم زیاد داره پینگش هم خیلی بالاست 

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، hd۵۸۷۰ گفته است:

سلام

داداش اگه پی اس 4 که داری اپدیت ورژن 9 روش هست، بده واست هک کنن بازیهای جدید دونه ای ای 10 یا 15 تومن میریزن

دنبال ایکس باکس نرو که به خاطر بسته شدن سویس های مایکروسافت روی کاربرای ایرانی و اینکه از طرف خودمون هم مسدود شده و با هزار دنگ و فنگ باید وارد استور مایکرو بشی اصن طرفش نرو قطع و وصل هم زیاد داره پینگش هم خیلی بالاست 

مرسی بابت پاسختون.

چند تا از دوستان هم گفتن که ایکس باکس خیلی دردسر داره.

من الان یک دونه PS4 Slim دارم که توی خونست و نمیشه روش حرکتی زد ( اعضای خانواده بازی میکنن و سیو دارند ) ورژن دستگاه هم زیر 9  هستش احتمالا بعدا کپی خورش کنم.

باید یک دونه PS4 Slim دیگه واسه خودم به صورت دست دوم بگیرم .

اکثر کنسول های دست دوم اکانت هکی روشونه

حالا سوالی که میمونه :

اگه کنسول  رو بدون اتصال به اینترنت  Initialisation کنم همه چی داخلش از جمله  بازی های روش پاک میشه و هیچ اثری روش نمیمونه .

و پس از اتمام Initialisation اینترنت رو وصل کنم.

و کنسول رو اپدیت کنم و وارزون رو روش بریزم ؟

یا همچنان کنسول بن میشه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
29 دقیقه قبل، nemisis6 گفته است:

مرسی بابت پاسختون.

من الان یک دونه PS4 Slim دارم که توی خونست و نمیشه روش حرکتی زد ( اعضای خانواده بازی میکنن و سیو دارند ) ورژن دستگاه هم زیر 9  هستش احتمالا بعدا کپی خورش کنم.

حالا سوالی که میمونه :

اگه کنسول  رو بدون اتصال به اینترنت  Initialisation کنم همه چی داخلش از جمله  بازی های روش پاک میشه و هیچ اثری روش نمیمونه .

شما پی اس 4  روهر موقع Initialisation کنی یا به اصطلاح به تنظیمات کارخونه برگردونی میتونی بدون مشکل به نت وصل بشتی و اپدیت کنی و بن هم نمیشه

لینک به دیدگاه

مرسی بابت پاسختون

یکی از دوستام میگفت که زمانی که دستگاه روش اکانت هکی میخوره 

برای سونی یک لاگ میفرسته و اگر از شانس بد با پولی که در اکانت اون فرد بوده خریدی زده شده باشه . یا از طریق کارت اعتباری مسروقه و یا هک شده بازی ها خریده شده باشه

هر موقع که کنسول انلاین بشه بن میکنه.

آیا درسته یا شایعه هستش ؟

ویرایش شده توسط nemisis6
لینک به دیدگاه

۱۹ ساعت قبل، nemisis۶ گفته است:
سلام
بنده قصد خرید یک فروند XBOX SERIES Sرو دارم .
لازم به ذکره که درحال حاضر کنسول PS4 Slim هم دارم که روش بازی های اکانتی (last Of us 2 - God Of War ) و ...
یک سیستم خسته هم دارم که با توجه به قیمت نجومی  سخت افزار کلا قصد ارتقا تا زمانی که نسل 12 ارزونتر بشه ندارم.
لطفا پیشنهاد ارتقا PCرو ندین که در حال حاضر بودجش نیست.
هدف از خرید این کنسول اینه که با موس و کیبورد بازی COD WARZONE رو میشه بدون هیچ مشکلی رفت.
چون مانیتور یا تلویزیون 4K ندارم پس خرید PS5 -XBOX SERIES X هم منتفی هستش .
حالا بخش سوالات که امیدوارم شما پاسخشون رو بدید :
بازی وارزون رایگانه روی PS4 میشد یک اکانت ساخت و رایگان بازی کرد (با دسته خیلی سخته من نمیتونم )
1- آیا روی XBOX هم رایگانه یا نیاز به هزینه اضافی داره ؟
2- مایکروسافت ایران رو تحریم نکرده ؟یا از طرف ما فیلتر نشده ؟آیا راهی برای رفع این مشکل هست ؟
3- اینترنت من TD LTE ایرانسله سرعتش هم حدودا بین 40 تا 80 مگه آیا توی بازی مشکلی پیش میاد؟
چند تا سوال دیگه هم هست که بعدا میپرسم.

با درود

من 10 ساله 3 نسل از کنسول های ایکس باکس رو داشتم

رایگانه 

تحریم نکرده ولی برای کانکت شدن به سرور مایکروسافت الان چند ساله نیاز به DNS هست که خوب یکبار DNS وارد میکنید و حل میشه

نباید مشکلی پیش بیاد مگر اینکه پینگتون مشکلی داشته باشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من خودم سری اس دارم به شدت بهت پیشنهاد می کنم که ps4 رد کن بره بیا همین کنسول بخر هیچ دردسری نداره فقط یه dns اونم برای بار اول باید ست کنی همین یه اشتراک گیم پس بگیری دیگه همه چی تمومه وضعیت پینگم بستگی به منطقه تون داره 

5 ساعت قبل، nemisis6 گفته است:

مرسی بابت پاسختون.

حالا سوالی که میمونه :

داداش وارزون تمام انلاینه با کنسول هکی که نمی شه انلاین بازی کرد که

ویرایش شده توسط CAPITAN PRICE
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...