رفتن به مطلب

پایین امدن سرعت لود صفحات سایت!!!

sinaset
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام و خسته نباشید

ببخشید چند وقتیس صفحه هات سایت دیر بارگذاری میشود ، دلیل این امر چیست ؟

باتشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احتمال داره مشکل از ISP شما باشه.من با صبا نت همین مشکل رو دارم و وقتی فقط سایت لیون رو میزنم بیاد بالا 10-15 ثانیه میکشه ولی بقیه سایت ها اینجوری نیستن.زنگ زدم صبا نت قبول کردن که با بعضی سایت ها مشکل پیدا کرده ISP شون.قبل تر هم با سایت های خارجی مثل anandtech و Guru3D همینطور بود.

لینک به دیدگاه

من با پارس آنلاین هم همین مشکل رو در حد 5 ثانیه دارم. جالبه فروم به سرعت لود میشه ولی فروشگاه 3، 4 ثانیه دیرتر بالا میاد.

ملوم نیست چیکار دارن با اینترنت بدبخت میکنن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درسته من با سایت MOBILE.ir هم همین مشکل رو داشتم که الان مشکل با اون حل شده.

لینک به دیدگاه

من با پارس آنلاین هم همین مشکل رو در حد 5 ثانیه دارم. جالبه فروم به سرعت لود میشه ولی فروشگاه 3، 4 ثانیه دیرتر بالا میاد.

ملوم نیست چیکار دارن با اینترنت بدبخت میکنن.

منم دقیقا مثل شما هستم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان مشکل در اینترنت سراسری بوجود اومده اینجوری که بعد از یه ساعت بحث با اپراتورشون بهم گفت... حتی سرعت ها هم کمو زیاد میشن!

لینک به دیدگاه

پست اول تایید میشه_من شبا هیچ مشکلی ندارم و سایت خیلی زود بالا میاد ولی روز ها بیش از حد کند میشه که فکر کنم به خاط ترافیک باشه

آقا سعید خوب میدونن که محبوبیت هزینه هایی هم داره_پس یکم دیگه برای هاستینگ سایت هزینه کنن.تا کسانی که دائم به این سایت سر میزنن و مطالبش رو دنبال میکنن با مشکل مواجه نشن_سرعت بنده کند نیس ولی با این وجود گاهی اوقات تو طول روز چند بار باید رفرش کنم تا بتونم وارد سایت بشم.البته زندگی انقدر قمر در عقرب شده که ایجور اتفاقا به هیچ وجه به چشم نمیاد.

کاش بقیه ی مشکلات هم با چند بارفرش کردن حل میشد :( (مثلاً رفرش میکردی میدیدی قیمتا دوباره برگشته به حالت اولش و باقی کارا هم سروسامون گرفته...)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...