رفتن به مطلب

راهنمای ارتقای لپ‌تاپ

Darksoul
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

ASUS ROG Strix G17 G713QM-B

سلام لپ‌تاپ من مدل بالایی هستش البته مطمین نیستم ولی خب مشخصاتش با لپ‌تاپ من یکی هستش قصد دارم هم رمش رو ارتقا بدم هم حافظه رو چون ۵۱۲ گیگابایت هستش

اما من نمیدونم چیزی که انتخاب کردم اصلا به لپ‌تاپ من میخوره یا نه

حافظه ایی که انتخاب کردم این هستش https://www.lioncomputer.com/product/5kp39/SAMSUNG-970-EVO-PLUS-M-2-2280-2TB-SSD

آیا لپ‌تاپ من ساپورت میکنه ؟

رم رو نمیدونم چه مدلی انتخاب کنم ممنون میشم یه مدل 16 گیگی که به لپ تاپ من بخوره بهم معرفی کنید

تشکر ‍

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Darksoul گفته است:

ASUS ROG Strix G17 G713QM-B

سلام لپ‌تاپ من مدل بالایی هستش البته مطمین نیستم ولی خب مشخصاتش با لپ‌تاپ من یکی هستش قصد دارم هم رمش رو ارتقا بدم هم حافظه رو چون ۵۱۲ گیگابایت هستش

اما من نمیدونم چیزی که انتخاب کردم اصلا به لپ‌تاپ من میخوره یا نه

حافظه ایی که انتخاب کردم این هستش https://www.lioncomputer.com/product/5kp39/SAMSUNG-970-EVO-PLUS-M-2-2280-2TB-SSD

آیا لپ‌تاپ من ساپورت میکنه ؟

رم رو نمیدونم چه مدلی انتخاب کنم ممنون میشم یه مدل 16 گیگی که به لپ تاپ من بخوره بهم معرفی کنید

تشکر ‍

حافظه رو اطلاعی ندارم ولی برای رم

اول باید ببینید لپتاپتون اسلات اضافه ای برای بیشتر کردن رم داره یا نه

برای اینکار مدل دقیق لپتاپتون رو ببینید و توی یوتیوب سرچ کنید و فیلم دیسمبل کردنش رو ببینید تا کامل اوکی شید جای هر پیچ و اتصال و اینا کجاس

بعد لپتاپ رو باز کنید(اگه لپتاپ باز شه از گارانتی خارج میشه پس اگه گارانتی داره ببرید پیش خودشون) 

حالا چک کنید اسلات اضافه برای ارتقای رم داره یا نه

همچنین اگه رم اصلی خود لپتاپ آنبرد نیست و روی اسلات نصب شده، برندش رو حفظ کنید که ترجیحا از همون برند بگیرید

بعد داخل تسک منیجر قسمت performance و بعد قسمت memory زیر اون نمودار ها نوشته speed که فرکانس رم فعلی رو جلوش نوشته مثلا 2400 مگاهرتز

اون رو هم یادداشت کنید

بعد از توی نرم افزار cpu-z ، نوع باس رم(مثلا ddr4 یا ddr3 بودنش) و بعد از اون هم cl رم رو بنویسید(یه عدد معمولا دو رقمیه مثلا 17 کلاک) 

حالا هر رمی که نوع باس، فرکانس و تاخیر(cl) اش با رم الانیتون یکی باشه، بهش میخوره مگر در موارد نادر که یا رم مشکلی داشته باشه یا به دلایلی، شناسایی نشه پس اگه از یه فروشنده مطمعن بگیرید و ازش مهلت تست بخواهید بهتره

اما در کل این 3 تا مشخصه یکی باشه، بهش میخوره

اگه از همون برند هم باشه که دیگه چه بهتر

لینک به دیدگاه

۱۰ ساعت قبل، DarkMERC گفته است:

حافظه رو اطلاعی ندارم ولی برای رم

اول باید ببینید لپتاپتون اسلات اضافه ای برای بیشتر کردن رم داره یا نه

برای اینکار مدل دقیق لپتاپتون رو ببینید و توی یوتیوب سرچ کنید و فیلم دیسمبل کردنش رو ببینید تا کامل اوکی شید جای هر پیچ و اتصال و اینا کجاس

بعد لپتاپ رو باز کنید(اگه لپتاپ باز شه از گارانتی خارج میشه پس اگه گارانتی داره ببرید پیش خودشون) 

حالا چک کنید اسلات اضافه برای ارتقای رم داره یا نه

همچنین اگه رم اصلی خود لپتاپ آنبرد نیست و روی اسلات نصب شده، برندش رو حفظ کنید که ترجیحا از همون برند بگیرید

بعد داخل تسک منیجر قسمت performance و بعد قسمت memory زیر اون نمودار ها نوشته speed که فرکانس رم فعلی رو جلوش نوشته مثلا 2400 مگاهرتز

اون رو هم یادداشت کنید

بعد از توی نرم افزار cpu-z ، نوع باس رم(مثلا ddr4 یا ddr3 بودنش) و بعد از اون هم cl رم رو بنویسید(یه عدد معمولا دو رقمیه مثلا 17 کلاک) 

حالا هر رمی که نوع باس، فرکانس و تاخیر(cl) اش با رم الانیتون یکی باشه، بهش میخوره مگر در موارد نادر که یا رم مشکلی داشته باشه یا به دلایلی، شناسایی نشه پس اگه از یه فروشنده مطمعن بگیرید و ازش مهلت تست بخواهید بهتره

اما در کل این 3 تا مشخصه یکی باشه، بهش میخوره

اگه از همون برند هم باشه که دیگه چه بهتر

ممنون بابت توضیحات کاملتون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...