رفتن به مطلب

مشکل روشن شدن کامپیوتر با کیبورد در مادربرد گیگابایت h410m s2h

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان، مادربرد گیگابایت h410m s2h دارم با بایوس F4 پیش فرض از روز اول با اینکه تنظیمات دیفالت مادربرد هست و پاور آن هم چک کردم خاموش هست ولی سیستم با زدن دکمه های کیبورد ps/2 روشن میشه بایوس هم آپدیت و دیفالت کردم فرقی نکرد! حتی با پشتیبانی خارج و داخل گیگابایت هم تماس گرفتم پاسخ درستی ندادن. اگر با این مادربرد کار کردید ممنون میشم تست کنید برای شما هم این مشکل داره یا خیر...

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، drsherman گفته است:

سلام دوستان، مادربرد گیگابایت h410m s2h دارم با بایوس F4 پیش فرض از روز اول با اینکه تنظیمات دیفالت مادربرد هست و پاور آن هم چک کردم خاموش هست ولی سیستم با زدن دکمه های کیبورد ps/2 روشن میشه بایوس هم آپدیت و دیفالت کردم فرقی نکرد! حتی با پشتیبانی خارج و داخل گیگابایت هم تماس گرفتم پاسخ درستی ندادن. اگر با این مادربرد کار کردید ممنون میشم تست کنید برای شما هم این مشکل داره یا خیر...

سلام وارد بایوس بشید - تب Settings - Platform Power

گزینه Power On By Keyboard خاموش باشه و گزینه Erp روشن

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، drsherman گفته است:

سلام

از زوایای دید من این مشکل نیست  نعمته 😁 البته این نظر شخصیم هست

این قابلیت هنگام کار با کیبورد ps2 فعال میشه 

من به شخصه این قابلیت رو دوست دارم و چندین ساله همین مدلی کیسو روشن میکنم  الانم دکمه پاور کیسم نو نو هست😁😅

به احتمال بالا power on by keyboard از اول خاموشه من دو تا برد دم دستم بوده هر ۲ تا خاموش بوده

به نظرم بهترین کار اینکه بایوس رو دستکاری نکنی و یه کیبورد usb بگیری  تو بایوس هم میشه یه تغییراتی داد  فردا رو سیستم خودم یه چکی میکنم بهت خبر میدم

ویرایش شده توسط kiarash917
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...