رفتن به مطلب

کولر مناسب برای اینتل نسل ۱۲ - LGA1700

Recommended Posts

۴۹ دقیقه قبل، Behrouz Molaei گفته است:

سلام من ۵۰ روزه دنبال کولر میگردم‌ برای سوکت ۱۷۰۰ و چیزی‌ موجود نیست. کلا از فکر بادی هم بیا بیرون با کولر های ابی ۳۶۰ توی بازار دما به ۱۰۰ میرسه با مثلا ۱۲۷۰۰ به بالا اگه قصد تهیشو داری. کولر هایی هم که براکت دارند ihs پردازنده رو خم میکنن اکثرشون چون استاندارد نیست و باید برای این سوکت از اول کولر طراحی شده باشه.

عجب پس وضع از اونی که فکر میکردم خراب تره!! یعنی کلا با براکت هم فشار روی پردازنده به حد استاندارد نیست. بعضی مادربردها مثل ایسوس هستن که سوراخ اضافه برای سوار کردن کولرهای سوکت 1200 هم دارن. حالا نمیدونم با این روش هم این مشکل پابرجاست یا نه.

13 دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

من راهکارم اینه:

هرچی دستم بیاد میبندم.

پس بحث، بحث مصرفه؛ شما مصرف رو کنترل میکنی نه تکنیک خمیر زدن، حجم کولر یا حتی براکت مانت مخصوص 1700 چون همه اینارو داشته باشی مصرف بره روی 350 وات، تراتل رو بغل میکنی. البته 12900 همچین مشکلی داره و 12700 با کمی پرفرمنس پایین تر خیلی خنک تره. ولی کلا اینتل چند نسله که داغه و روی اون قدیم ندیمای AMD رو سفید کرده.

دیگه وقتی 12100 و 12400 تو سینه بنچ با کولر خود اینتل برسن به 100 درجه عمق فاجعه رو نشون میده. اصلا اینتل واسه چی این کولر رو ساخته؟ بیخودی داره یه زباله الکترونیک هم تولید میکنه، راهی بجز آندرولت باقی نمیمونه.

لینک به دیدگاه

• ارسال 124
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

16 دقیقه قبل، nima_ch گفته است:

من از 12700 دارم استفاده میکنم با کولر 360 گرین در حالت عادی زیر تست 10 دقیقه ای سینه بنچ دما بالای 65 نمیره با اور هم بالای 85 ندیدم بره اصلا مشکل کنترل شدن دما نداره این مدل 12900 هست که داغ هست

مادربردتون ایسوس هست درسته؟ مشکلی سر سوار کردن کولر نداشتید؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ دقیقه قبل، jetalpha گفته است:

دیگه وقتی 12100 و 12400 تو سینه بنچ با کولر خود اینتل برسن به 100 درجه عمق فاجعه رو نشون میده. اصلا اینتل واسه چی این کولر رو ساخته؟ بیخودی داره یه زباله الکترونیک هم تولید میکنه، راهی بجز آندرولت باقی نمیمونه.

دقیقا. اینتل خیلی سال پیش میخواسته کولر هاشو بروز کنه، نکرده؛ حالا هرچی سمپل و نمونه آزمایشگاه بوده ته انبارش داره میده تو بازار براشم مهم نیست دما چی میشه.

12900 آندرولت نمیخواد، لیمیتشو بر نداری تهش میخواد تا 241 وات بوست کنه لحظه ای که یه واتر 240 تو تهویه مناسب از پسش برمیاد.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، jetalpha گفته است:

مادربردتون ایسوس هست درسته؟ مشکلی سر سوار کردن کولر نداشتید؟ 

آره برد استریکس ای هستش مشکلی نداشت حتی همین هفته پیش هم باز کردم برای اینکه ببینم فشار مناسب بوده روی cpu که اوکی بودش خم شدگی هم ایجاد نشده بود 

من کولر نوکتوا d15 با براکت 1700 رو هم دارم ولی چون کلا با برد های استریکس کولر مشکل داره و باید به سمت بالا استفاده کرد که تو اون حالت هم باز جای یکی از مموری هارو میگیره از کولر گرین استفاده میکنم 

ویرایش شده توسط nima_ch
لینک به دیدگاه

۱۴ دقیقه قبل، nima_ch گفته است:

آره برد استریکس ای هستش مشکلی نداشت حتی همین هفته پیش هم باز کردم برای اینکه ببینم فشار مناسب بوده روی cpu که اوکی بودش خم شدگی هم ایجاد نشده بود 

من کولر نوکتوا d15 با براکت 1700 رو هم دارم ولی چون کلا با برد های استریکس کولر مشکل داره و باید به سمت بالا استفاده کرد که تو اون حالت هم باز جای یکی از مموری هارو میگیره از کولر گرین استفاده میکنم 

براکت برای نوکتوا رو جدا خریداری کردید یا کلا همراهش بود؟

لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است:

کولر هایی هم که براکت دارند ihs پردازنده رو خم میکنن

الان کولر RYUJIN 360 که مال چند سال پیش هست و RYUJIN 360 2 که از کارخونه از 1700 پشتیبانی میکنه در ناحیه اتصال به مادربرد و همچنین کلد پلیت هیچ تفاوت خاصی در طراحیشون وجود نداره

بعید میدونم چنین ایرادی پیش بیاد

همچنین یه سیستم 12700K با یه دونه RYUJIN سوکت 1200 رو مادربرد ایسوس اسمبل کردم و دمای پردازنده عالیه

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، jetalpha گفته است:

براکت برای نوکتوا رو جدا خریداری کردید یا کلا همراهش بود؟

خودشون فرستادن برام همراهش نبود 

لینک به دیدگاه

سلام دوستان وقت بخیر.لطفا منو راهنمایی کنین.با تمام حرف هایی که گفته شد سوالی دارم.من سیستم نسل جدید با پردازنده 12600k و یه کولر castle240ex گرفتم و داره میاد این حرف هایی که درباره عدم پشتیبانی کولر ها با lga 1700زده میشه منو نگران کرده ایا واقعا اینقدر جدیه و باعث آسیب میشه؟یا نه؟این کولری که من خریدم جوابگو هست؟لطفا راهنماییم کنین.سپاس

لینک به دیدگاه

برا مشتریم 12700k با giga z690 sero بستم با کولر corsair iCUE H100i ELITE CAPELLIX

رو سوکت 1700 اگه خواستین کولر مستر هم میتونین بندازین ولی پایشو جداگونه باید بخرین حول حوش 300 350

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، real fc گفته است:

برا مشتریم 12700k با giga z690 sero بستم با کولر corsair iCUE H100i ELITE CAPELLIX

رو سوکت 1700 اگه خواستین کولر مستر هم میتونین بندازین ولی پایشو جداگونه باید بخرین حول حوش 300 350

درست ولی خب من deepcool castle 240ex گرفتم و مجبورم از همون استفاده کنم مادربردمم ایسوسه جاهای مختلف مثل پی سی ماد هم دیدم که همین مدل کولر رو البته نسخه360 رو روی مادربرد ایسوس گذاشتن ولی خب بازم یه عده یه حرفایی زدن که منو نگران کرده ایا واقعا این نگرانیها جدیه یا نه میشه چشم پوشی کرد؟

ویرایش شده توسط ba1373
لینک به دیدگاه

۵ ساعت قبل، real fc گفته است:

این پایه جداگونه رو باید از کجا تهیه کرد؟ وبسایتی برای فروش اینها سراغ دارید؟ من تا الان هر چی پک کولر گشتم هیچکدوم براکت مخصوص 1700 نداشتن. 

لینک به دیدگاه

با پشتیبانی لیون صحبت کردم، گفتن صبر کنید تا هفته آینده براکت‌ها و بریج‌های مخصوص 1700 رو میاریم. حالا ببینیم چی میشه تا هفته بعد.

لینک به دیدگاه

۴۴ دقیقه قبل، jetalpha گفته است:

با پشتیبانی لیون صحبت کردم، گفتن صبر کنید تا هفته آینده براکت‌ها و بریج‌های مخصوص 1700 رو میاریم. حالا ببینیم چی میشه تا هفته بعد.

نگفتند چه برند هایی؟

لینک به دیدگاه

۷ ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است:

نگفتند چه برند هایی؟

نه چیزی نگفتن.

لینک به دیدگاه

دوستان پس با توجه به مطالبی که اینجا خوندم.

میتونم روی مادربرد ایسوس z690 maximus extreme کولر ایسوس rog ryujin 360 رو روی سوراخ سوکت ۱۲۰۰ با براکت ۱۲۰۰ ببندم؟

و اینکه همه این مدل کولر براکت ۱۲۰۰ رو دارن؟ 

ویرایش شده توسط djbit
لینک به دیدگاه

روی مادربردهای سری z ایسوس کلا حفره 1200 هم وجود داره و همه نوع کولری که 1200 ساپورت کنه قابل نصب هست.

البته با توجه به مستطیل شدن ihs و تغییر ارتفاع باید کولرتون کل ihs رو بپوشونه و طوری پیچ ها رو سفت کنید که فشار مورد نظر به ihs بیاد (در صورت فشار کم افزایش دمای زیاد و ناگهانی هنگام پروسس ها خواهید داشت)

این حفره روی h670 tuf هم هست اما روی مدل های دیگه مثل b660 , h610 دیگه حتما باید براکت 1700 باشه.

در ضمن دقت کنید فقط برند ایسوس رو گفتم، تمامی برندهای دیگه همه براکت 1700 نیاز دارند.

تو بین کولرهای aio چیزی که از نظر سطح پوشش، میزان فشار ، کارایی ، قیمت بهترین گزینه باشه.

silverstone pf360 , 240 هست که air flow و airpressure بالایی داره و بهتر از دیپ کول و کولرمستر هست.

و تو تست های من هم رده corsair h150i elite بود اما با قیمت خیلی کمتر.

دوستی که در مورد rog ryujin 360  سوال کردن بلکه میتونید و نصب شده و بدون مشکل کار میکنه.

در مورد D15 دقت کنید که با هیت سینک مادربردهای سری استریکس تلاقی میکنه موقع نصب و اون موقع باید هیت سینک برد رو برش بدید یا بردارید و هیت سینک دیگه ای پیدا کنید که بهش بخوره با اندازه کوچیکتر.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان الان اگر بخواهیم یه باندل
H610m-A و یک i3 12100F ببندیم که اگر در جریان باشید 12100 های وارد شده فعلا تری هستن
فنش رو چیکار کنیم ؟
9_9:S

لینک به دیدگاه

خب اگه بگردید احتمالا فن استوک 1700 پیدا کنید (مخصوصا اگه استوک i7,i9ی پیدا کنید که قوی تر هستند که چه بهتر اما فعلا فک کنم کسی موجود نداشته باشه)

براکت رو هم با پرینتر سه بعدی میشه ساخت.

یه سری کولر ها هم که قسمت رگلاژ پیچ و مهره شون جای جابه جایی زیاد داره مثل nzxt رو میشه براش نصب کرد (اما کسی کولر به اون گرونی رو روی 12100 نمیبنده کلا)

باید صبر کنید تا فن های استوکش اگه نبود جداگانه، تا بیان.

یا براکت رو خودتون دستی درست کنید فعلا.

لینک به دیدگاه

23 دقیقه قبل، XFXForce nVIDIA گفته است:

خب اگه بگردید احتمالا فن استوک 1700 پیدا کنید (مخصوصا اگه استوک i7,i9ی پیدا کنید که قوی تر هستند که چه بهتر اما فعلا فک کنم کسی موجود نداشته باشه)

براکت رو هم با پرینتر سه بعدی میشه ساخت.

یه سری کولر ها هم که قسمت رگلاژ پیچ و مهره شون جای جابه جایی زیاد داره مثل nzxt رو میشه براش نصب کرد (اما کسی کولر به اون گرونی رو روی 12100 نمیبنده کلا)

باید صبر کنید تا فن های استوکش اگه نبود جداگانه، تا بیان.

یا براکت رو خودتون دستی درست کنید فعلا.

الان براکت و بریج های سوکت 1700 تو سایتایی مثل علی اکسپرس موجوده با قیمتای ارزون زیر 10 دلار. چرا اینجا موجود نمیکنن؟ شاید به فکرشون نرسیده هنوز که آقا همچین مشکلی هم خریدارا دارن. 

این نمونش برای کولر بادی قیمت 8 دلار.

153081a5-5b05-40e0-a6d9-dc8e8dbf9bb2.jpg.cab4e811399b74c81302bab9d79a57ad.jpg

لینک به دیدگاه

براکت همه کولر ها به هم نمیخوره،

حتی بعضی برندها برای کولرهای متفاوت خودشون براکت متفاوت 1700 باید سفارش بدید.

جدا از اینکه بحث ناموجود بودن براکت استاندارد از سمت خود سازنده هاست.

اکثرشون مدت هاست که براکت های 1700 شون sold out شده.

و برای یه سری کولر قدیمی هم اصلا هنوز براکت نساختن.

براکت های متفرقه مثل اینکه فرستادید بحثشون جداست و میشه واردشون کرد. اما تضمینی نیست که به همه کولرها بخوره و احتمال زیاد مشکل سازگاری و کافی نبودن میزان فشار رو داشته باشه.

اما در مورد وارد کننده قطعات باهاتون موافقم، برای مثال آواژنگ و آونگ برای گیگابایت و MSI باید به فکر وارد کردن کولر متناسب باهاشون هم میبودن.

چون خود گیگابایت و ام اس آی کولر مناسب 1700 رو دارن. (کلا AIO های ام اس آی رو نمیدونم چرا وارد نمیکنن، در حالیکه مخصوصا سری R قیمتشون خوبه یا سری C که با 1700 سازگار هستند بدون نیاز به خرید براکت جداگانه، کولر های گیگابایت هم که اونقدر گرون هستند که اصلا ارزش خرید ندارند. هم قیمت دلاریشون بالاست هم تو ایران روشون سود زیاد میگیرن. که حتی از کورسیر الیت هم گرونتر میفروشن.)

یا بهترین AIO که ARCTIC LIQUID FREEZER II هست که هم کاراییش بالاست، هم معایب پمپ های اساتک رو نداره، هم قیمتش مناسبه و EK 360 ELITE اصلا تو ایران نیست و من خودم از اون ور آوردم برا استفاده شخصی.

مدل 420 ش بسیار مناسب 12900K هست.

لینک به دیدگاه

۲۲ دقیقه قبل، XFXForce nVIDIA گفته است:

براکت همه کولر ها به هم نمیخوره،

حتی بعضی برندها برای کولرهای متفاوت خودشون براکت متفاوت 1700 باید سفارش بدید.

جدا از اینکه بحث ناموجود بودن براکت استاندارد از سمت خود سازنده هاست.

اکثرشون مدت هاست که براکت های 1700 شون sold out شده.

و برای یه سری کولر قدیمی هم اصلا هنوز براکت نساختن.

براکت های متفرقه مثل اینکه فرستادید بحثشون جداست و میشه واردشون کرد. اما تضمینی نیست که به همه کولرها بخوره و احتمال زیاد مشکل سازگاری و کافی نبودن میزان فشار رو داشته باشه.

اما در مورد وارد کننده قطعات باهاتون موافقم، برای مثال آواژنگ و آونگ برای گیگابایت و MSI باید به فکر وارد کردن کولر متناسب باهاشون هم میبودن.

چون خود گیگابایت و ام اس آی کولر مناسب 1700 رو دارن. (کلا AIO های ام اس آی رو نمیدونم چرا وارد نمیکنن، در حالیکه مخصوصا سری R قیمتشون خوبه یا سری C که با 1700 سازگار هستند بدون نیاز به خرید براکت جداگانه، کولر های گیگابایت هم که اونقدر گرون هستند که اصلا ارزش خرید ندارند. هم قیمت دلاریشون بالاست هم تو ایران روشون سود زیاد میگیرن. که حتی از کورسیر الیت هم گرونتر میفروشن.)

یا بهترین AIO که ARCTIC LIQUID FREEZER II هست که هم کاراییش بالاست، هم معایب پمپ های اساتک رو نداره، هم قیمتش مناسبه و EK 360 ELITE اصلا تو ایران نیست و من خودم از اون ور آوردم برا استفاده شخصی.

مدل 420 ش بسیار مناسب 12900K هست.

بله فرمایشتون صحیح. اون آونگ بقدری دندون گرد هست که اصلا با این وضع صرفه اقتصادی نداره همون نیاره بهتره، قیمت مادربردای b660 ام اس آی رو دیدی چقدر افتضاحه؟ 

الان تنها برندی که براکت و بریج میده واسه کولراش داخل ایران، کولر مستر هست. حالا باز از برندای متفرقه هم وارد کنن باز میشه یه بلایی سرش آورد. بالاخره یجوری جاش میدیم😄

لینک به دیدگاه

بله متاسفانه آونگ اصلا قیمتهاش مناسب نیست.

هم رم های xpg و اس اس دی هاش رو گرون میده نسبت به برند های دیگه (با این تفاوت که البته گارانتی رم ها مادام العمر هست برخلاف کورسیر که 2 ساله و 3 ساله هست، و اس اس دی 5 ساله)

هم گرافیک و مادربردهای msi رو، در حالیکه تازه نمایندگی msi رو گرفته (قبلا گرین بود) باید برای جا باز کردن و رقابت تو بازار قیمت ها رو مناسب بده مخصوصا تو بازاری که اکثرش رو ایسوس گرفته و گیگابایت هم با کم کاری آواژنگ به حاشیه رونده شده و مثل قبل نیست.

خودم به شخصه هم گرافیک و هم برد های msi رو دوست دارم.

و سری MSI Carbon رو به همرده های ایسوس و گیگابایتش ترجیح میدم تو برد. و سری gaming x و suprim x رو به استریکس و Auros تو گرافیک.

اما با قیمت مناسب نه مثل الان که قیمت برد edge با Strix -a یکی باشه، در حالیکه gaming edge هم رده ش میشه ایسوس تاف که 2 میلیون ارزون تره.

اما انصافا از نظر گارانتی کارش درسته و از گارانتی های دیگه بهتره و هر وقت سر چیزی رفتم کارم رو سریع راه انداختن.

برعکس گارانتی های ایسوس مثل حامی و ... که خیلی اذیت میکنن و حتی بی سواد هستند.

برای یک انداختن اس اس دی روی لپ تاپ که گارانتی های دیگه بین 15 دقیقه تا 1 ساعته انجام میدن گفتند 3 تا 5 روز کاری طول میکشه.

هیچ اطلاعی در مورد سازگاری با محصول وارداتی خودشون رو نداشتند و حتی به اشتباه میگفتند که قطعه شما با این لپ تاپ سازگار نیست در حالیکه بود.

ویرایش شده توسط XFXForce nVIDIA
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۱۲/۱ در ۱۶:۵۸، mInI_ClockEr گفته است:

دوستان الان اگر بخواهیم یه باندل
H610m-A و یک i3 12100F ببندیم که اگر در جریان باشید 12100 های وارد شده فعلا تری هستن
فنش رو چیکار کنیم ؟

سلام
دوست عزیز سری که درد نمیکنه رو دستمال نبندید
یا صبر کنید مدل باکس بیاد یا صبر کنید کولرهای این پلتفرم زیاد بشه تو بازار
یا کلا پلتفرم عوض کنید.در کل چیزی نخرید تو این گرونی که بعد بیفتین دنبال رفع نواقص و مشکلاتش اونم با هزینه سربار اضافی

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۱۲/۴ در 10:39، mj_sabz68 گفته است:

سلام به همه عزیزان.
امروز باندل Asus tuf gaming h670-pro wifi d4+i5 12400f اسمبل کردم.
روی مادربرد فن  thermalright le grand macho RT سوار کردم و خوشبختانه بدون هیچ مشکلی براکت سوار مادربرد شد.
فقط زمانی که هیت سینک سوار کردم یه کوچولو چفت و بست کامل با سی پی یو نداشت که با یه روش بسیار ساده و رایگان میشه این مورد برطرف کرد.
روش هم اینه که 2 عدد ورق (مسی-آلومینیومی-فلزی-گالوانیزه یا از خانواده فلزات...) 1 میلیمتری یا نهایت 2میلیمتری به اندازه ای که تو عکس با ماژیک مشخص کردم روی بست هیت سینک قرار میدین و .... بوووووم مشکل حل میشه و نیازی به هزینه 3-5 میلیونی و خرید فن های تحمیلی نیست.
ممنون از Asus  عزیز که به فکر کاربران بوده و این مورد در مادربرداش لحاظ کرده.
امیدوارم براتون مفید بوده باشه.

خیلی هم عالی، حالا تست دما چطور بود تو بنچمارک سینه بنچ؟؟ آیا فشار کافی ایجاد شده بود؟ از نحوه پخش شدن خمیر بنظر فشار کافی نبوده! شایدم خمیر کم زدید.

ولی در کل خوب بازهم مشکل برای افرادی که مادربردهای رده پایین مثل b660m دارن پابرجاست. حتی ایسوس هم دیگه تو این رنج اون سوراخهای اضافه رو نداره. من نمیدونم اضافه کردن این سوراخای اضافه چقدر سخته که روی همه مادربردها نیست!! 

لینک به دیدگاه

عزیز انگار فقط عکسارو نگاه کردی و متن نخوندی.

عرض کردم که کامل سوار نمیشه و نیاز به ورق هست!

مورد بعدی اینکه فقط فیزیکی سوار کردم تا دوستانی که هنوز خرید نکردند بدونن داستان چیه.

و مورد بعدیش اینکه سری F نیازی به تست دما اونم با این غول خنک کننده نداره که عزیز جان!! کسر شانه براش 😄اونم وقتی با فن استوک خودش تو ماکزیمم استرس ۸۲ درجه میگیره و تو گیم ۷۰ تا ۷۵! 

اما اگه جهت اطلاع پرسیدید، دما تو ماکزیمم استرس با این فن، برای 12400f بین

۵۹ تا ۶۱ هست 😊

ویرایش شده توسط mj_sabz68
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...