رفتن به مطلب

ترفند کاهش رزولوشن موقع اجرای بازی

MIFans
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

نمیدونم جای درستی تاپیک میزنم یا نه٬ اگه مناسب نیست لطفا انتقال بدین

خب میرم سراغ موضوع٬ شاید با دیدن تایتل بگید خب چه کاریه٬ توی خود بازی رزولوشن رو تنظیم میکنیم

ولی خب باید بگم همیشه نمیشه٬ مشکل خودم از جایی شروع شد که رزولوشن مانیتورم 1440*3440 هست با رفرش ریت 144 هرتز که گرافیکم تو اکثر بازیا توانایی پردازش این مقدار رو نداره و باید رزولوشن 2560*1080 و رفرش ریت 60 هرتز بذارم

بازی God of war که تازه اومده قابلیت تنظیم رزولوشن ندیدم و رزولوشن دسکتاپ رو میگیره که فریم پایین میده٬ فناوری FSR گرافیک AMD هم مشکل پارگی تصویر و کندی و افت فریم داشت

مجبور بودم هر سری رزولوشن و رفرش ریت صفحه رو دستی پایین بیارم بعد بازی رو اجرا کنم

ولی با این ترفند مشکلم حل شد
فایل زیر رو دانلود و اکسترکت کنید

فایل God Of War.bat رو ویرایش کنید٬ خط اول رزولوشن رو قبل اجرای بازی اعمال میکنه

ChangeScreenResolution.exe /w=1920 /h=1080 /d=0 /f=60

دو مقدار اول طول و عرض رزولوشن٬ d برای مانیتور که کاری بهش نداریم٬ f برای رفرش ریت هست که هر کدوم رو به دلخواه میتونید تغییر بدید

خط دوم مسیر فایل اجرایی بازی هست که تغییرش بدید

call "E:\Game\GodOfWar\GoW.exe"

خط سوم رزولوشن بعد از اتمام بازی هست٬ که با بستن بازی رزولوشن برمیگرده به مقدار زیر

ChangeScreenResolution.exe /w=3440 /h=1440 /d=0 /f=120

resolution.zip

لینک به دیدگاه

۷ دقیقه قبل، MIFans گفته است:

سلام دوستان

نمیدونم جای درستی تاپیک میزنم یا نه٬ اگه مناسب نیست لطفا انتقال بدین

خب میرم سراغ موضوع٬ شاید با دیدن تایتل بگید خب چه کاریه٬ توی خود بازی رزولوشن رو تنظیم میکنیم

ولی خب باید بگم همیشه نمیشه٬ مشکل خودم از جایی شروع شد که رزولوشن مانیتورم 1440*3440 هست با رفرش ریت 144 هرتز که گرافیکم تو اکثر بازیا توانایی پردازش این مقدار رو نداره و باید رزولوشن 2560*1080 و رفرش ریت 60 هرتز بذارم

بازی God of war که تازه اومده قابلیت تنظیم رزولوشن ندیدم و رزولوشن دسکتاپ رو میگیره که فریم پایین میده٬ فناوری FSR گرافیک AMD هم مشکل پارگی تصویر و کندی و افت فریم داشت

مجبور بودم هر سری رزولوشن و رفرش ریت صفحه رو دستی پایین بیارم بعد بازی رو اجرا کنم

ولی با این ترفند مشکلم حل شد
فایل زیر رو دانلود و اکسترکت کنید

فایل God Of War.bat رو ویرایش کنید٬ خط اول رزولوشن رو قبل اجرای بازی اعمال میکنه

ChangeScreenResolution.exe /w=1920 /h=1080 /d=0 /f=60

دو مقدار اول طول و عرض رزولوشن٬ d برای مانیتور که کاری بهش نداریم٬ f برای رفرش ریت هست که هر کدوم رو به دلخواه میتونید تغییر بدید

خط دوم مسیر فایل اجرایی بازی هست که تغییرش بدید

call "E:\Game\GodOfWar\GoW.exe"

خط سوم رزولوشن بعد از اتمام بازی هست٬ که با بستن بازی رزولوشن برمیگرده به مقدار زیر

ChangeScreenResolution.exe /w=3440 /h=1440 /d=0 /f=120

resolution.zip 12.79 kB · 0 دریافت

تشکر از شما تو استیم هم قسمت لانچ آپشن این کدا بزنید کار میکنه

لینک به دیدگاه

۱۵ دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

تشکر از شما تو استیم هم قسمت لانچ آپشن این کدا بزنید کار میکنه

بازی کرکی میزنیم 😅

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، MIFans گفته است:

بازی کرکی میزنیم 😅

کارت گرافیکتون چی هست بازی به این روونی رو مجبور شدید کاهش رزولیشن بدید؟

لینک به دیدگاه

۲۱ دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

rx580

شدید کاهش ندادم٬ گذاشتم رو fHD

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱۳ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

۱۲ ساعت قبل، MIFans گفته است:

rx580

شدید کاهش ندادم٬ گذاشتم رو fHD

برای شما هم افت فریم داره آیا؟؟؟🤔

من زیاد جلو نرفتم ولی مثلا اولین جایی که افت فریم های عجیبی داشتم پیش اولین باس بود، همونجایی که گوزنه رو شکار میکنیم میاد.

من fps رو با برنامه افتر بورنر لیمیت کردم برای تمام بازی ها روی ۶۵

مانیتور هم 2k هست

لمیت رو که برداشتم فریم تا ۱۱۰ بالا میره و از ۹۰ پایینتر نمیاد، ولی اونجایی که گفتم بدجور افت فریم داشت، یکی دو جای دیگه هم پیش اومد 

لینک به دیدگاه

۶ ساعت قبل، rahmanshahi گفته است:

برای شما هم افت فریم داره آیا؟؟؟🤔

من زیاد جلو نرفتم ولی مثلا اولین جایی که افت فریم های عجیبی داشتم پیش اولین باس بود، همونجایی که گوزنه رو شکار میکنیم میاد.

من fps رو با برنامه افتر بورنر لیمیت کردم برای تمام بازی ها روی ۶۵

مانیتور هم 2k هست

لمیت رو که برداشتم فریم تا ۱۱۰ بالا میره و از ۹۰ پایینتر نمیاد، ولی اونجایی که گفتم بدجور افت فریم داشت، یکی دو جای دیگه هم پیش اومد 

الان دیگه افت فریم ندارم

تنظیمات گرافیکی پنل AMD رو دیفالت کردم (یه سری گزینه ها داشت برای عملکرد بهتر ولی در عمل بدتر میکرد)
رزولوشن رو که رو فول اچدی گذاشتم فریمم 60 و vsync رو روشن کردم٬ دیگه افت فریم و لگ خاصی ندارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۴ ساعت قبل، MIFans گفته است:

الان دیگه افت فریم ندارم

تنظیمات گرافیکی پنل AMD رو دیفالت کردم (یه سری گزینه ها داشت برای عملکرد بهتر ولی در عمل بدتر میکرد)
رزولوشن رو که رو فول اچدی گذاشتم فریمم 60 و vsync رو روشن کردم٬ دیگه افت فریم و لگ خاصی ندارم

اون پنل amd رو که اصلا من نصب نمیکنم، صد برابر بدتر میکنه، موقع نصب درایور من فقط درایور رو نصب میکنم.

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...