رفتن به مطلب

مشکل افزوده شدن اتوماتیک NAT در مودم Tenda D301

Abraham
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به بزرگان و دوست داران شبکه

یه مودم Tenda D301 هست که خودش بصورت اتوماتیک یه سری پورت ها رو به NAT اضافه می کنه، من فقط پورت 3389 رو برای ریموت اضافه کردم، لیست پورتهای اضافه شده بیشتره اما این نیمی از تصویر هست، مشاهده بفرمائید:

spacer.png

من توی هیچ مودمی همچین رفتاری ندیدم.
این چه توضیحی میتونه داشته باشه دوستان؟
مشکوک نیست آیا؟

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Abraham گفته است:

با سلام به بزرگان و دوست داران شبکه

یه مودم Tenda D301 هست که خودش بصورت اتوماتیک یه سری پورت ها رو به NAT اضافه می کنه، من فقط پورت 3389 رو برای ریموت اضافه کردم، لیست پورتهای اضافه شده بیشتره اما این نیمی از تصویر هست، مشاهده بفرمائید:

spacer.png

من توی هیچ مودمی همچین رفتاری ندیدم.
این چه توضیحی میتونه داشته باشه دوستان؟
مشکوک نیست آیا؟

دوست عزیزم مودم های تندا متاسفانه این باگ رو دارن، همین چند وقت پیش بخاطر مشکل port maping یه مدل از ADSL های تندا مجبور کل شبکه محلی رو ریست کنم. به نظر من یا بهش توجه نکن یا اگه خیلی روی مخت گیر کرده بهتره فریمور روی از گوگل یا یوتبوب پیدا کنی و دوباره بزنی کانفیگ شه .

متاسفانه با قیمتی که الان مودم های ADSL دارن نمیشه پیشنهاد تهیه سری ایسوس یا دی لینک رو بهت بدم ، ولی اگه میتونی اینو بفروش و برو یه مودم سری 2750 دی لینک بگیر. البته قیمت مودم رو اول از لیون کامپیوتر ، فو بیست FO20 یا ترب و اینا چک کن کلاه سرت نره

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، mohamad alim گفته است:

دوست عزیزم مودم های تندا متاسفانه این باگ رو دارن، همین چند وقت پیش بخاطر مشکل port maping یه مدل از ADSL های تندا مجبور کل شبکه محلی رو ریست کنم. به نظر من یا بهش توجه نکن یا اگه خیلی روی مخت گیر کرده بهتره فریمور روی از گوگل یا یوتبوب پیدا کنی و دوباره بزنی کانفیگ شه .

متاسفانه با قیمتی که الان مودم های ADSL دارن نمیشه پیشنهاد تهیه سری ایسوس یا دی لینک رو بهت بدم ، ولی اگه میتونی اینو بفروش و برو یه مودم سری 2750 دی لینک بگیر. البته قیمت مودم رو اول از لیون کامپیوتر ، فو بیست FO20 یا ترب و اینا چک کن کلاه سرت نره

بابت پاسخت ممنونم، منتهاش خودم هم TP-link VR400 دارم هم مودم های دیگه دم دستم هست، مشکل از اون لحاظ نیست، میخوام بدونم توضیح فنی این مسئله چیه؟

میدونی که، همچین پورت های بی نام و نشانی وقتی باز میشن اونم بصورت اتوماتیک به سمت سیستمی که توی شبکه لایو هست، ضعف امنیتی به وجود میاره، اگه قرار باشه این مودم ها که بخاطر قیمتشون توی بازار فراوان یافت میشه سیستم های ملت راحت مانیتور بشن که فایده ای نداره.

اگه فقط باگ باشه که خب مشکلی نیست، ولی عجب باگ دقیقی هست.

به هیچ سیستم دیگه ای توی شبکه دسترسی نداره، مثل آی پی های دوربین مدار بسته ها و سایر تجهیزات که ویندوزی نیست، همه ی پورت های لیست شده به این سیستم وصله که ویندوزیه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...