رفتن به مطلب

میرم از خاطر و از یاد، می‌دونم... خداحافظ همین حالا

AL! REZA
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

هر اومدنی رفتنی داره و بلاخره ما هم رفتنی شدیم .

هرکسی از ما بدی دید حقش بوده و هرکسی هم خوبی دیده اشتباه شده دی :

خلاصه اگر بدی خوبی دید ببخشید .

میرم از خاطر و از یاد، می‌دونم...

خداحافظ همين حالا، همين حالا که من تنهام خداحافظ به شرطي که بفهمي تر شده چشمام خداحافظ همين حالا خدا حافظ

یادش بخیر تقریبا 6 ماه پیش بود که عضو این انجمن شده بودم تقریبا زیر 100 نفر عضو بودن ، فعالیت کردیم و فعالیت تا آخر عضو فعال شدیم و با مشکلاتی که پیش اومد باز فعالیت رو ادامه دادیم تا کاربر حرفه ای شدیم و حالا هم که کاربر با تجربه شدیم . در این فروم با دوستان زیادی آشنا شدم و فکر نمیکردم در فضای مجازی بشه این چنین دوستانی پیدا کرد خوب البته بعضی از دوستان هم دیدم مثل آقای حسینی ، محسن سیاح مهربانی ، علی زارع و ... در واقع کارکنان لیون کامپیوتر . و دوستانی دیگر رو هم که ندیدم مثل آقای علیرضا حسینی ، آقای مهرداد خسروی که البته میشه گفت از هم ولایتیها هستیم و ایمان حاجی حسنی که هر کاری کردم یک بار هم که شده ببینمش نشد و همیشه قرارها رو کنسل میکرد دی: و البته در حالت سایلنت هستن وگرنه پستهاش از مدیریت سایت هم بیشتر بود دی : که فکر کنم ایشون هم چند وقت دیگه ناپدید بشن و حامد کفایتی ، سيد سعيد فرزاد ، آریا فرجند ، میثم تاران ، علی رضا فروزانی ، یاسر قربانی ،سینا ، رضا ابراهیم نیا ، شایان مستقیمی ، امير ساماني ، مسعود شهبازی ، محمد زند ( که توی موبایلستان هم روئیت شد ) ، هادی احمدی ( آقا میری اما رضا علیه السلام ما رو هم یاد کن ) و دیگر دوستان که اگر اسمی ازشون نبردم از بنده حقیر ناراحت نشن و اگر اسم کسی رو یادم رفت بگین اضافه کنم

میخواستم بعد از این که کیس دست ساز رو ساختم خداحافظی کنم که با شروع شدن دانشگاه دیگه نمیرسم ترم پیش هم استاد های نامردکله پامون کردن از نوع اورژانسیش که دیگه این ترم تصمیم گرفتم کل هرچی استاده بخوابونم چون توی دوره کاردانی برای خودمون بچه درس خونی بودین با اومدن به دوره کارشناسی ترم اول زدن ناکوتمون کردن که بهمون بر خورد .

طور کامل نمیرم و گاها سر میزنم و امیدوارم بتونم اینترنت رو ترک کنم چون بد جور بهش معتاد شدم

با تشکر از کسانی که باعث افزایش علم و آگاهی بنده شدن و امیدوارم در تمامی عمر موفق باشن .

خوب فکر نکنم جناب حسینی این تاپیک رو تا فردا غروب ببینه برا همین حالا زدم تا فردا کاملا شوکه بشه البته اگر ما رو از دوستان خودشون بدونم

دوستدار شما علیرضا رضائی

فعلا

لینک به دیدگاه

درود

علی جان واقعا ناراحت شدم که تصمیم گرفتی ما رو ترک کنی :D:( واقعا دوری از دوست عزیزی مثل شما برای خودم بشخصه خیلی سخته. شما از جمله دوستانی بودید که از روز های اول راه اندازی فروم با ما بودید و همونطور که خودتونم گفتید روزایی که اینجا کمتر از صد نفر عضو داشت دوستان اندکی مثل شما بودند که با بنده و سایر دوستان همکاری میکردند و ما رو برای ادامه کار دلگرم میکردند.من صمیمانه از تمام زحماتی که در این فروم کشیدید ازتون تشکر میکنم و امیدوارم شما هم اگر بدی از من دیدی حلال کنی.امیدوارم هر چه زودتر فارغ التحصیل بشی و ما بیشتر اینجا از حضورت استفاده کنیم.نمیدونم چی باید بگم......... ولی هر وقت تونستی حتما یک سری به فروم خودت بزن

برات آروزی سلامتی وموفقیت میکنم و امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشی..:eek::(:eek::( 99.gif99.gif99.gif

لینک به دیدگاه

:D

علی جان

این حرفا نزن، حالمو اساسی گرفتی

در پایان هر رفتنی برگشتنی هم است، انشاالله که بزودی شاهد حضور شما خواهیم بود:eek:

برایت آرزوی سلامتی و موفقیت داریم

:eek:

لینک به دیدگاه

درود

کجا با این عجله ؟

آقا ما کیس رو ازت میگیریم و بازم اگر خدا بخواد بهت سفارش میدیم و اینقدر اینجا میکشونیمت که خود ت خسته بشی .

علیرضا جان اینجا متعلق به شما و سایر دوستانه و خدا رو شکر اینترنت دنیایی هستش که شما هر کجای زمین برید میتونید با اون در ارتباط باشید. فقط شاید دست رسیش کمتر بشه همین .

ما همیشه منتظر حضور شما در اینجا هستیم و از این حرفهای غم انگیز نزن .

لینک به دیدگاه

با سلام

درود

علی جان واقعا ناراحت شدم که تصمیم گرفتی ما رو ترک کنی واقعا دوری از دوست عزیزی مثل شما برای خودم بشخصه خیلی سخته. شما از جمله دوستانی بودید که از روز های اول راه اندازی فروم با ما بودید و همونطور که خودتونم گفتید روزایی که اینجا کمتر از صد نفر عضو داشت دوستان اندکی مثل شما بودند که با بنده و سایر دوستان همکاری میکردند و ما رو برای ادامه کار دلگرم میکردند.من صمیمانه از تمام زحماتی که در این فروم کشیدید ازتون تشکر میکنم و امیدوارم شما هم اگر بدی از من دیدی حلال کنی.امیدوارم هر چه زودتر فارغ التحصیل بشی و ما بیشتر اینجا از حضورت استفاده کنیم.نمیدونم چی باید بگم......... ولی هر وقت تونستی حتما یک سری به فروم خودت بزن

برات آروزی سلامتی وموفقیت میکنم و امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشی..

من هم از شما برای زحماتی که میکشید تشکر میکنم و از دوستی با شما خوشبختم و راهی هست که باید رفت و البته هر وقت بتونم به این فروم سر خواهم زد ولی دیگه مثل قبل نمیتونم فعالیت داشته باشم .

کجا علی رضا جان ما بهت عادت کرده بودیم

روز وصل دوستداران یاد باد

یاد باد آن روزگاران یاد باد

من هم به نوبه خودم برای شما آرزوی موفقیت وسلامتی و پیروزی می کنم امیدوارم هر جا که هستید سربلند باشید

خیلی ممنونم و امیدوارم شما هم در زندگی موفق باشید .

علی جان

این حرفا نزن، حالمو اساسی گرفتی

در پایان هر رفتنی برگشتنی هم است، انشاالله که بزودی شاهد حضور شما خواهیم بود

برایت آرزوی سلامتی و موفقیت داریم

اگر ناراحتت کردم ببخشید دیگه . انشاالله موقعی که بگشتم دوباره یه انرژی مثبت بگیری . و انشاالله اگر بتونم دوباره در آینده فعالیت میکنم . و بنده هم برای شما آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم

درود

کجا با این عجله ؟

آقا ما کیس رو ازت میگیریم و بازم اگر خدا بخواد بهت سفارش میدیم و اینقدر اینجا میکشونیمت که خود ت خسته بشی .

علیرضا جان اینجا متعلق به شما و سایر دوستانه و خدا رو شکر اینترنت دنیایی هستش که شما هر کجای زمین برید میتونید با اون در ارتباط باشید. فقط شاید دست رسیش کمتر بشه همین .

ما همیشه منتظر حضور شما در اینجا هستیم و از این حرفهای غم انگیز نزن .

در مورد کیس چشم سعید جان در حال تموم شدن هست ، کی خستس ؟ دشمن . البته شامل حال من نمیشه .

خوب سعید جان من محدود به دست رسی اینترنت ندارم در واقع اینترنت محدودیت دست رسی به من رو داره دی:

همون طور که گفتم من به اینجا سر خواهم زد فقط دیگه مثل قبل نخوام تونست فعالیت کنم و البته چند وقتی دیگه نخواهم بود چون خودم رو میخوام ببندم به میز تا ترک کنم .

با تشکر از تمامی دوستانی که ابراز محبت کردن .

لینک به دیدگاه

سلام عرض می کنم خدمت علی جان عزیز و دوستان گرامی:::

آقا ما تازه شده بودیم عضو فعل و داشتیم از تجربه های شما و دوستان استفاده می کردیم واقعآ حیف شد

گفتم با اینکه ندیدیمتون ولی بلاخره باید عرض ادبی میشد خدمت انور گرامی::::

آقا ولی واقعآ خوشحال میشدیم بیشتر بودین

مام همین الان خبر دایی شدن روگرفتیم که دایی شدیم

می دونید چیه هم ناراحت شدیم که دارد می رید هم خوشحال ::::

خوشحال به خاطره اینکه حداقل دنبال درستونو می گیرید و انشااله شیرینی فارق تحصیلیتیونو به ما میدید هم ناراحت که دارید می رید

ولی هر آمدنی رفتنی داره دیگه

ااینم یه شعری در وصف رفتن شما ای دوست عزیز::::

بی کس تر از من خودِ بی کسی‌ست

دلم خوش است

دلم خوش است شاعرم

دوست دارم

دنیا خانه‌ی من است…

چه ناخوشم!

بفرمای هیچ دری هرگز خوش آمد نگفت

به ورودم

تنها کسی که بیا اینجا تعارف کرد

درِ زندان بود

زندانی که در آن آزادم

حرفِ لختی بزنم با دیوار

دیواری که از ترسم رفته سربالا

آن بالا

آموزگاری ست

که وقعی نمی‌گذارد به هرچه می‌پرسم

درسم بهانه بود

به مدرسه درگوشه‌ی دلها می‌رفتم

دلی گرفتم

که در بساط ندارد آهی

م..س.ت.ی اجاره می‌کند از بطری

دلش خوش است

که از من خلاصی ندارد کسی

فقط خداحافظی‌ست که تنها می‌کند شتاب!

علی جان انشااله در زیر سایه حق تعالی موفق و موید باشی

با تشکر و سپاس از شما دوست عزیز:::

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

عليرضا جان كاشكي نميرفتي !! اين فروم به تو و امثال تو نياز داره !!! راستي كيس رو چي كردي ؟؟؟ من ميخوام ازت بگيرم !!

لینک به دیدگاه

با سلام

الان ویندوز رو عوض کردم کوکی ها پرید و خواستم وارد سایت بشم 4 بار زدم که میزد اشتباه است که گفتم این سعید از ما ناراحت شده زده بن کل غیر مجازمون کرده دی : ، که یادم افتاد نام کاربری رو عوض کردم و حالا وارد شدم .

سلام عرض می کنم خدمت علی جان عزیز و دوستان گرامی:::

آقا ما تازه شده بودیم عضو فعل و داشتیم از تجربه های شما و دوستان استفاده می کردیم واقعآ حیف شد

گفتم با اینکه ندیدیمتون ولی بلاخره باید عرض ادبی میشد خدمت انور گرامی::::

آقا ولی واقعآ خوشحال میشدیم بیشتر بودین

مام همین الان خبر دایی شدن روگرفتیم که دایی شدیم

می دونید چیه هم ناراحت شدیم که دارد می رید هم خوشحال ::::

خوشحال به خاطره اینکه حداقل دنبال درستونو می گیرید و انشااله شیرینی فارق تحصیلیتیونو به ما میدید هم ناراحت که دارید می رید

ولی هر آمدنی رفتنی داره دیگه

ااینم یه شعری در وصف رفتن شما ای دوست عزیز::::

بی کس تر از من خودِ بی کسی‌ست

دلم خوش است

.

.

.

.

حسین جان خیلی ممنون از شما و دایی شدنتون رو تبریک میگم ولی اینو یادت باشه این میز بگذرد

در مورد شیرینی هم چشم . و در مورد شعر هم ممنون .

من الان که پستهای شما رو میبینم یاد روزهای اول خودم میفتم که یه پست که میخواستم بدم کلی مطلب میخوندم و بعد پست میدادم .

انشاالله در زندگی موفق باشید

عليرضا جان كاشكي نميرفتي !! اين فروم به تو و امثال تو نياز داره !!! راستي كيس رو چي كردي ؟؟؟ من ميخوام ازت بگيرم !!

در مورد نیاز باید بگم این قدر اینجا استاد هست که ما پیششون گم هستیم و اینکه جدیدا اساتیدی هم دارن اضافه میشن .و در مورد کیس هم که آقای حسینی فعلا خواستن .

با تشکر

لینک به دیدگاه

در هر صورت هرجا هستی علی جان موفق و موید باشی

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

ویرایش شد

سعید جان چرا نمیشه پست رو پاک کرد گفتیم سایت رو آپ کنید نه که ...

لینک به دیدگاه

علیرضا جان شرمنده من دیر پست خداحافظی شما رو دیدم اما اینو از صمیم قلبم میگم هم شما هم تمام بچه های فروم رو با تمام وجودم دوست دارم و برات دعا میکنم که کارشناسی رو به سلامتی بگیری و ما هم خوشحال بشیم. ;)

مسعود شهبازی.

مرسی.

لینک به دیدگاه

علیرضا جان شرمنده من دیر پست خداحافظی شما رو دیدم اما اینو از صمیم قلبم میگم هم شما هم تمام بچه های فروم رو با تمام وجودم دوست دارم و برات دعا میکنم که کارشناسی رو به سلامتی بگیری و ما هم خوشحال بشیم. ;)

مسعود شهبازی.

مرسی.

با تشکر از شما دوست عزیز ؛

من هم برای شما آرزوی موفقیت میکنم ، من هم باور نمیشه که میخوام از این فروم برم کلا این چند روزه خیلی اتفاق برام افتاده که درکشون برام سخته

با تشکر از شما دوست گرامی

لینک به دیدگاه

با سلام

همه از دوری دوست خوب و عزیزی مثل شما ناراحت هستند علیرضای عزیز و بنده هم همینطور واقعا ناراحت شدم و امیدوارم در تمام مراحل زندگیتان موفق و پیروز باشید ولی اینطوری هم ما رو فراموش نکن دوست خوب و عزیزم علیرضا جان این فروم به کاربران خوب و دوست داشتنی مثل شما نیاز داره ولی حیف که......

موفق و پیروز باشید علیرضا جان.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...