رفتن به مطلب

مشکل ایجاد نقطه های شطرنجی در بازی

alirezamrl
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان لیونی

چند روزی هست با این مشکل روبرو شدیم به این صورت که در دسکتاپ و حین کارکردن با سیستم هیچ مشکلی نیست همینطور زمانی که گیم اجرا میشه و صفحات تبلیغاتی لودینگ هم میاد مشکلی نداره اما به محض اینکه وارد بازی میشیم این نقطه های شطرنجی سیاه که البته با چرخش ماوس به طرفین کم رنگ هم میشن ظاهر میشه !
مورد دیگه اینکه در چند بازی از جمله جی تی ای . فورزا 5 . کال آف و فیفا این مشکل وجود داره اما در مافیا definitive edition که بازی نسبتا سنگینی هم هست هیچ مشکلی نداره ! نیم ساعت کامل بازی کردم و اثری از این نقطه های شطرنجی در مافیا نبود اما در بازیهایی که ذکر شد نمایان میشه ...... درایور گرافیک رو عوض نکردم و بعید میدونم مشکل نرم افزاری باشه که مثلا ویندوز رو تعویض کنم . البته الان فرصت نداشتیم چون با سیستم کار میکنن و رندر میگیرن (استفاده ی نرم افزاری برای معماری و ... )
به هیچ عنوان افت فریم یا لگ یا کرش کردن هم در هیچ بازی نیست و دما هم روی 65 هست نهایتا و س پی یو هم 67
توسط افتر برنر کنترل میکنم و در بازی هم کنار تصویر دمای جی پی یو و usage و دمای سی پی یو رو دارم همه نرمال هستن
مشخصات سیستم هم به این صورت هست
asus b85 plus
i5 4460
ram 4*2  kingstune hyper red
gtx 770 inno3d ichill herculez x3 4g
green 580
western blue 1t
crucial ssd 256
win 10 64bit
driver graphic nvidia 472

لازم به ذکره که گرافیک یکبار باز شده و خمیر تعویض شده با خمیر مرغوب نوکتوا چون قبلا دمای ک کارت 10 درجه بالاتر از دمای ذکر شده بود ..

اساتید اگر تجربه ی این مشکل رو داشتن و مشکل رو برطرف کردن کمک کنن
امیدوارم مجبور به تعویض گرافیک نشیم توی این اوضاع داغون گرافیک با قیمتای فضایی  ..

سپاس

IMG-20220125-WA0008.jpg

IMG-20220125-WA0009.jpg

img_8803.jpg

products_id_12_1.png

ویرایش شده توسط alirezamrl
اضافه کردن عکس
لینک به دیدگاه

۱ دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

از gpuz هم عکس بزارید بهش میخوره آرتیفکت vram باشه

جی پی یو زد روی سیستم هست
دقیقا کجا رو باید تست کنم ؟
قبل از تعویض خمیر یه حاله ی سبز شبیه به قاطی کردن یه قسمتایی از صفحه میومد داخل بازی که بعد از تعویض خمیر و پایین اوردن فرکانس هسته توسط افتر برنر این مشکل حل شد !
یه سرچی توی نت کردم این مشکل رو به vram ارتباط داده بودن احتمال داره این مشکل جدید هم مرتبط به vram باشه ؟!
بعد قابل تعمیر هست ؟ حدودا هزینش چقدر میشه میدونید ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

باتوجه به تصاویر احتمال اول رم گرافیک باشه 

با افتر. فرکانس رم رو کم کنید ببینید فرقی میکنه 

و در درجه بعد

گرافیک در ابتدای  لحیم سردی چیپ که شایع هست میتونه باشه

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، ferdosi گفته است:

سلام 

گرافیک در ابتدای  لحیم سردی چیپ هست 

مخلص آقای فردوسی
قطعا همینه ؟
یعنی باید بره زیر هیت دادن و این داستانا ؟!
بعد امیدی بهش هست یا مثلا اگر اوکی بشه بعد چندماه دوباره به همین صورت در میاد ؟

لینک به دیدگاه

۶ دقیقه قبل، alirezamrl گفته است:

جی پی یو زد روی سیستم هست
دقیقا کجا رو باید تست کنم ؟
قبل از تعویض خمیر یه حاله ی سبز شبیه به قاطی کردن یه قسمتایی از صفحه میومد داخل بازی که بعد از تعویض خمیر و پایین اوردن فرکانس هسته توسط افتر برنر این مشکل حل شد !
یه سرچی توی نت کردم این مشکل رو به vram ارتباط داده بودن احتمال داره این مشکل جدید هم مرتبط به vram باشه ؟!
بعد قابل تعمیر هست ؟ حدودا هزینش چقدر میشه میدونید ؟

با درود چون کارتتون قدیمی هست ممکنه مموری ها مشکل داشته باشن و باید بدین براتون عیب یابی کنن اگه ایراد مموری ها باشن ممکنه با ریبال مشکلش حل بشه در صورت تعویض مموری ها هر چیپ مموری یک گیگ  ddr5 حدود 

500 هزار تومن قیمت داره بدون هزینه دستمزد تعویض

لینک به دیدگاه

۲ دقیقه قبل، masooyan گفته است:

با درود چون کارتتون قدیمی هست ممکنه مموری ها مشکل داشته باشن و باید بدین براتون عیب یابی کنن اگه ایراد مموری ها باشن ممکنه با ریبال مشکلش حل بشه در صورت تعویض مموری ها هر چیپ مموری یک گیگ  ddr5 حدود 

500 هزار تومن قیمت داره بدون هزینه دستمزد تعویض

عجب
خود کارت فکر نمیکنم بیشتر از 5 تومن بیارزه
بعد بیای 3 تومن خرجش کنی ....
😐🙄

لینک به دیدگاه

۱۹ دقیقه قبل، ferdosi گفته است:

سلام 

و در درجه بعد

تا جایی که یادمه روی کمترین حالت گذاشتم
سیستم برای برادرم هست و دم دستم نیست فعلا

سوال اینجاست که چرا توی مافیا مشکلی نداره ؟! اگر مشکل سخت افزاری هست باید توی همه ی بازیها اینجوری باشه اما مافیا مشکلی نداشت و نیم ساعت بازی کردم اوکی بود ..

لینک به دیدگاه

دوستان الان کار به جایی رسید که داخل ویندوز هم نقاط شطرنجی زیاد شدن و داخل ویندوز هنگ میکنه ..

دیگه باید باز کنم ببرم واسه تعمیر 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۱۱/۶ در ۱۳:۱۵، ferdosi گفته است:

سلام 

و در درجه بعد

سلام آقای فردوسی ، من یه گرافیک GTS 450 دارم ، وقتی سیستم رو روشن میکنم ، فن گرافیک با حداکثر سرعت کار میکنه و سیستم تصویر نمیده بوق بایوس هم زده نمیشه ، به نظرتون مشکل این گرافیک چی هست؟ ارزش تعمیر داره ، جای معتبری رو میشناسید واسه تعمیر ، کارت گارانتی آواژنگ داشته ، اونا تعمیر میکنن؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۳۰ دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است:

سلام آقای فردوسی ، من یه گرافیک GTS 450 دارم ، وقتی سیستم رو روشن میکنم ، فن گرافیک با حداکثر سرعت کار میکنه و سیستم تصویر نمیده بوق بایوس هم زده نمیشه ، به نظرتون مشکل این گرافیک چی هست؟ ارزش تعمیر داره ، جای معتبری رو میشناسید واسه تعمیر ، کارت گارانتی آواژنگ داشته ، اونا تعمیر میکنن؟

سلام    به احتمال زیاد   مشکل  به این صورت  از  قسمت  تغذیه  گرافیک میتونه باشه    ارزش  تعمیر ندارد  

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...