رفتن به مطلب

اپدیت فریمور مودم هواوی hg532e

darkness1997
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام‌کسی اپدیت فریمور روتر هواوی مدل hg532e داره لطفا بزاره ممنون‌میشم

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، darkness1997 گفته است:

با سلام‌کسی اپدیت فریمور روتر هواوی مدل hg532e داره لطفا بزاره ممنون‌میشم

سلام

نیست. فقط چندتا سایت خارجی دارند که باید ازشون بخرید. مشکلی داره میخواید آپدیت کنید؟

لینک به دیدگاه

۲۱ ساعت قبل، Black Boy گفته است:

سلام

نیست. فقط چندتا سایت خارجی دارند که باید ازشون بخرید. مشکلی داره میخواید آپدیت کنید؟

اره دیدم هیچجا نداره ، مشکلش اینه ک الان وصله به سه تا پی سی و دوتا موبایل. یعد هنگ میکنه مودم خود ب خود وای فای شو قط می کنه یا علامت تعجب میاد بغل شکل وای فای. مشکل ازنت نیست مطمینم از مودمه.  

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، darkness۱۹۹۷ گفته است:

اره دیدم هیچجا نداره ، مشکلش اینه ک الان وصله به سه تا پی سی و دوتا موبایل. یعد هنگ میکنه مودم خود ب خود وای فای شو قط می کنه یا علامت تعجب میاد بغل شکل وای فای. مشکل ازنت نیست مطمینم از مودمه.  

بله در وبسایت های خارجی هم دیدم کسانی که این مشکلات رو داشتند. متاسفانه این مدل های هواوی در زمان عرضه شون هم فیرمویری براشون به صورت عمومی نبوده. (سال 2012)

فضولی نباشه اما چرا از همه جا این مدل رو گرفتید؟ معمولا مودم های DSL هواوی رو برای چیپست برادکام و پایداری اش میگیرند اگرنه از نظر امکانات جانبی خیلی ضعیف هستند.

چیپست مدل شما رلینک هست.

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنماییتون والا مودم خودم d-link بود اما شبها snr خطم پایین بود و قطی میداد. این مدلو ماله دوستم بود اوردم برا تست دیدم‌کار می کنه با snr پایین حتی،

1 ساعت قبل، Black Boy گفته است:

بله در وبسایت های خارجی هم دیدم کسانی که این مشکلات رو داشتند. متاسفانه این مدل های هواوی در زمان عرضه شون هم فیرمویری براشون به صورت عمومی نبوده. (سال 2012)

فضولی نباشه اما چرا از همه جا این مدل رو گرفتید؟ معمولا مودم های DSL هواوی رو برای چیپست برادکام و پایداری اش میگیرند اگرنه از نظر امکانات جانبی خیلی ضعیف هستند.

چیپست مدل شما رلینک هست.

والا من مشکل خط دارم شبها snr خطم پایینه مودم خودم d-link بود. شبها همش قطی میداد مودم هواوی ماله یکی از دوستان بود اوردم. تست کردم دیدم با snr پایین جواب میده. خریدم ازشون الان چند مدتیه این مشکل  برام پیش اومده

لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، darkness۱۹۹۷ گفته است:

ممنون از راهنماییتون والا مودم خودم d-link بود اما شبها snr خطم پایین بود و قطی میداد. این مدلو ماله دوستم بود اوردم برا تست دیدم‌کار می کنه با snr پایین حتی،

والا من مشکل خط دارم شبها snr خطم پایینه مودم خودم d-link بود. شبها همش قطی میداد مودم هواوی ماله یکی از دوستان بود اوردم. تست کردم دیدم با snr پایین جواب میده. خریدم ازشون الان چند مدتیه این مشکل  برام پیش اومده

خواهش میکنم. آها بله این نویز خودش مصیبته

اگر امکانش رو دارید مودم هواوی HG630 رو هم تست کنید. چیپست دو هسته ای برادکام داره و روی خطوط نویز دار خوب کار میکنه اما امکاناتش نرم افزاریش کم و پیچیده است.

بهتر از اون مودم های ایسوس هستند که گزینه SNR Margin دارند و میتونید پایداری خط رو بالا ببرید.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Black Boy گفته است:

خواهش میکنم. آها بله این نویز خودش مصیبته

اگر امکانش رو دارید مودم هواوی HG630 رو هم تست کنید. چیپست دو هسته ای برادکام داره و روی خطوط نویز دار خوب کار میکنه اما امکاناتش نرم افزاریش کم و پیچیده است.

بهتر از اون مودم های ایسوس هستند که گزینه SNR Margin دارند و میتونید پایداری خط رو بالا ببرید.

ممنون از راهنمایی تون خیلی ، مودم ایسوس چه مدلی  پیشنهاد میدین بالاخره مجبورم بخرم‌مودم  

لینک به دیدگاه

۱۰ ساعت قبل، darkness۱۹۹۷ گفته است:

ممنون از راهنمایی تون خیلی ، مودم ایسوس چه مدلی  پیشنهاد میدین بالاخره مجبورم بخرم‌مودم  

ایسوس DSL N16 خوبه. VDSL هم پشتیبانی میکنه.

فقط قبلش یک عکس از پارامتر های خطتون بذارید:

http://192.168.1.1/html/status/dslinfo.asp

سیم کشی منزل رو هم تست کردید؟ برای دی لینک میگم. اگر نزدیک مرکز هستید شاید سیم کشی رو درست کنید همون دی لینک هم جواب بده.

لینک به دیدگاه

الان اوکیه شبها کیفیت خط میاد پایین 

از سیم کشی جدا کردم از ورودی سیم مخابرات سیم وصل کردم کشیدم‌بالا. اگه به‌خونه وصل می بود ک اصن نت نداشتم 😅

Screenshot_20220128_142128_org.mozilla.firefox.jpg

3 ساعت قبل، Black Boy گفته است:

ایسوس DSL N16 خوبه. VDSL هم پشتیبانی میکنه.

فقط قبلش یک عکس از پارامتر های خطتون بذارید:

http://192.168.1.1/html/status/dslinfo.asp

سیم کشی منزل رو هم تست کردید؟ برای دی لینک میگم. اگر نزدیک مرکز هستید شاید سیم کشی رو درست کنید همون دی لینک هم جواب بده.

ممنون‌از راهنماییتون فرستادم عکس 

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، darkness1997 گفته است:

الان اوکیه شبها کیفیت خط میاد پایین 

از سیم کشی جدا کردم از ورودی سیم مخابرات سیم وصل کردم کشیدم‌بالا. اگه به‌خونه وصل می بود ک اصن نت نداشتم 😅

Screenshot_20220128_142128_org.mozilla.firefox.jpg

ممنون‌از راهنماییتون فرستادم عکس 

😅🤦‍♂️

بله شبها کلا پارامتر ها افت میکنه.

این مودم کانکشن رو روی G.dmt تنظیم کرده.

اگر شما تنظیمش نکردید احتمالا به همین خاطر هست که با این مودم قطعی ندارید.

وارد تنظیمات مودم دی لینکتون بشید و ببینید میتونید نوع DSL رو تغییر بدید. گزینه های دیگه جز G.dmt رو غیر فعال کنید و تست کنین شاید نیاز به مودم جدید نبود.

dsl-17954-large.thumb.jpg.049b4e89b9602c38a52e417d2fd710dd.jpg

ویرایش شده توسط Black Boy
لینک به دیدگاه

۲ ساعت قبل، Black Boy گفته است:

😅🤦‍♂️

بله شبها کلا پارامتر ها افت میکنه.

این مودم کانکشن رو روی G.dmt تنظیم کرده.

اگر شما تنظیمش نکردید احتمالا به همین خاطر هست که با این مودم قطعی ندارید.

وارد تنظیمات مودم دی لینکتون بشید و ببینید میتونید نوع DSL رو تغییر بدید. گزینه های دیگه جز G.dmt رو غیر فعال کنید و تست کنین شاید نیاز به مودم جدید نبود.

dsl-17954-large.thumb.jpg.049b4e89b9602c38a52e417d2fd710dd.jpg

خودم رو g.dmt گذاشتم چون رو adsl + نویز زیاده  کار نمی‌کنه کلا  مودم dlink , رو‌هیچی کلا‌کار نمی کنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...