رفتن به مطلب

خواهش میکنم راهنمایی کنید در مورد rx470

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من یه کارت گرافیک rx 470 msi armorدارم میخواستم بدونم تا چند سال بازی ها رو حالا با هر کیفیتی میکشه یا تا کدوم نسل بازی ها ممنون از همه تون

لینک به دیدگاه

با درود

کارت در سال ۲۰۱۶ معرفی شده و همون موقع میان رده amd و تقریبا بیس رده پاسکال انویدیا بود

روی بالاترین کیفیت که بعید میدونم دیگه بتونه بازیا رو بیاره ولی فکر کنم حداقل تا یکی دو سال آینده اگه به کف کیفیت بسنده کنید براتون کار راه انداز باشه

لینک به دیدگاه

ممنون دستتون درد نکنه یعنی نمیشه تا ۴ ۵ سال دیگه با کمترین کیفیت بیاره؟

واینکه الان هم تو اسنو رانر و ردد۲ ۶۰ fps میگیرم

7 ساعت قبل، danyal.fa79 گفته است:

با درود

کارت در سال ۲۰۱۶ معرفی شده و همون موقع میان رده amd و تقریبا بیس رده پاسکال انویدیا بود

روی بالاترین کیفیت که بعید میدونم دیگه بتونه بازیا رو بیاره ولی فکر کنم حداقل تا یکی دو سال آینده اگه به کف کیفیت بسنده کنید براتون کار راه انداز باشه

یعنی نمیشه تا ۴ ۵ سال دیگه تو کیفیت low بازی کرد؟ اگه تو کیفیت مدیوم دو سه سال دیگه دووم بیاره هم کافیه

7 ساعت قبل، Hadi MP گفته است:

درود؛ اینکه بگیم تا کجا میکشه تا هر نسلی خواهد کشید! چون PC مرزی نداره میشه با تنظیمات خیلی پایین یا حتی رزولوشن های عجیب بازی اجرا کرد. ولی بخوایم کلی حساب کنیم این کارت بازیهای قبل از 2020 به راحتی میاره، الان هم بازی AAA انتظار Ultra و 60 فریم نداشته باشید ولی با Medium فریم منقطی خواهد داشت.بازیهای indie و خطی فکر نکنم زیاد اذیت کنه. تا چند سال آینده کافیه. (اگر مقدور بود به کارت های جدیدتر فکر کنید)

سلام ینی نمیشه تا ۴ ۵ سال آخر تو کیفیت low  بیاره؟ اگه تا دو سه سال دیگه تو کیفیت مدیوم هم بزاره کافیه

بنظرتون با cpu ryzen 3 3200g و مادر برد msi b350 gaming plus سه چهار سال دیگه فقط کارت گرافیک رو ارتقا بدم کافیه؟

لینک به دیدگاه

سوالت هیچ جواب  دقیقی نداره.حتی سلیقه بازی شما هم میتونه دخیل باشه .یکی فریم میخواد یکی کیفیت بصری . هرروز بازیای اینوری و اونوری میاد برای یکی مثل خودم شاید تا همینجایی که اان هستیم جواب  بده برای یکی 5 سال پیشم جواب نمیداده. برای یکی با توقع کمتر  شاید 5سال دیگه هم جواب بده.شما برای خودت مشخص کن قرار تو چه رزولوشن و گرافیکی پلی بدی. مثلا 1080 و نهایتا تا مدیوم. یا چه میدونم رزولوشن hd و لو گرافیک. 

لینک به دیدگاه

سلام اگه مانیتور hd دارید به نظرم تا بیش از 5 سال مشکلی نخواهید داشت

اگر قصد ارتقا در این زمان(فعلا ک کارت های جدید معرفی نشدن) رو داشتید بهترین انتخاب rx 6600 هست(گرافیک ضعیفتر هم عملا ارتقا محسوب نمیشه تهش باید در حد gtx1070 تهیه کنید)

و برای این کارت ها هم باید باندل تغییر بدید چون گلوگاه میشه با این پردازنده و فعلا نسل 11 12 اینتل قیمت و کارایی بهتری دارند

لینک به دیدگاه

سلام داداش گلم 

بله با خیال راحت روی گزینه مدیوم تا ۳سال و روی گزینه کم تا حداقل ۵ سال بیمه ایی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...