رفتن به مطلب

Recommended Posts

سلام دوستان
من یه مودم تی پی لینک تک آنتن(متاسفانه مدلش رو به صورت دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم از سری های تولید 2013 الی 2014 باشه)باستانی دارم
حدود یک هفته پیش تو سیمش قطعی ایجاد شد و با یه تبدیل تونستم مشکلشو حل کنم
منتها از فردای اون روز به طرز عجیبی سرعت اینترنت افت کرد
مودم رو که چک کردم دیدم توی یک ساعت حدودا 45 دقیقه هم چراغ DSL و هم چراغ اینترنت خاموشن و هر از چندگاهی چراغ DSL روشن میشه منتها تقریبا توی کل این مدت چراغ اتصال خاموشه
بعضا که هر 2 چراغ(مضاف بر چراغ پاور و چراغ وای فای)روشن میشن باز هم اتصالی به اینترنت وجود نداشت
توی ساعات کم ترافیک(حوالی 3 صبح)هم دوباره امتحان کردم ولی باز هم نتیجه نداشت و هر دو چراغ کماکان خاموش بودن
با ISP تماس گرفتم و طبق همیشه همون الگوریتم دست به سر کردن مشتری رو طی کردم تا که گفتن باید کارشناس اعزام کنیم مرکز مخابراتی و بررسی کنیم ببینیم مشکل از کجاست
بعد از 4 5 روز بلاخره تماس گرفتن که کارشناس رو به مرکز مخابراتی اعزام کردیم و خط رو بررسی کردن امتحان کنید ببینید مشکل رفع شده یا نه
که بعد از تماس شاید حدود 3 4 ساعت اتصال اینترنت برقرار بود و سرعتش هم قابل قبول بود
بعد از اون چند ساعت سرعت هی پایین تر اومد طوری که عملا سرعت به بایت!!! در ثانیه رسید
بعد از این اتفاقات هم دوباره اوضاع به همون منوال قبل از «اعزام کارشناس» برگشت
بعد از همه این قضایا مشکوک شدم که شاید مشکل از مودم باشه چون با چند نفر از اطرافیان و همسایه ها که صحبت کردم متوجه شدم مشکل و اختلالی توی اینترنت ای دی اس الشون نیست
توی مناطق دیگه شهر هم همچین مشکلی ایجاد نشده بود از چیزی که شنیدم
بنظر شما مشکل از سمت شبکه هست یا مودم؟
اگر مشکل از مودم هست،راهی برای تست مودم وجود داره؟(به غیر و وصل کردن مودم آلترناتیو)
و اگر مشکل از شبکه هست به ISP مربوطه یا از خط منشا میگیره؟راهی برای برطرف کردن همچین مشکلاتی روی خط وجود داره یا حتما باید خط تعویض بشه؟
تغییر ISP میتونه تاثیری توی حلش داشته باشه؟

5071724d-60bf-44f4-9788-d071a3267bd8.jpg

لینک به دیدگاه

مشکل از زمان قطعی سیم و همون داستانا پیش اومده. چرا دنبال راه حل توی سیم تلفنی؟اگر قبلش مشکل داشته یه چیزی. مشکل قطع اتصال و اینا خیلی میتونه مربوط به همون برق مودم باشه. سر خودمم اومد . بعد چند سال کارکرد توان اداپتور کم شد و رندوم ریستارت میکرد

لینک به دیدگاه

دوست عزیز قطعی دقیقا مال کدام سیم بوده ؟ فکر کنم کسی نتونست بفهمه لطفا وقتی توضیح میدین کامل توضیح بدین

درضمن احتمالا مشکل شما ابلاقیه های دولت به مخابرات و یا ISP هست که مردم دنبالش میدون و به جایی نمیرسن این میگه به من مربوط نیست اون یکی هم میگه به من مربوط نیست در نتیجه تقصیر خودت هست چون مصرف اینترنتت بالا هست

isp هم شیر را بسته زیاد مصرف یا اصراف نکنی که عدالت برقرار بشه همسایه های شما در حد شما مصرف ندارن و یا از سایتهایی که شما استفادتون زیاد هست استفاده نمیکنن

دنبال سیم و اینجور چیزها نباش اگر میخوای با یه مودم دیگه تست کن من خیلی با مخابرات و isp ها درگیر شدم ولی نتیجه نداشت

مخابرات که جوابش این بود ....آقا اگر مشکل داری مصرف نکن که نمیدونم به اون ال...غی  که اونجا پاچه خواری میکنه چی میرسه که حق مردم را که در قبالش پول هم گرفتن نمیخوان بدن( البته عادی هست )

لینک به دیدگاه

خط رو از ورودی ساختمون تست کنید شاید سیم کشی ساختمون مورد پیدا کرده

یا تمامی تلفن های خونه رو از پریز بکشید و مودم رو بدون اسپلیتر به پریز تلفن وصل کنید اگه بازم قطع شد زنگ بزن شاید یه اپراتور کار بلد به پستت بخوره کارتو راه بندازه از هر ده نفرشون یکیش کار بلده😭

لینک به دیدگاه

اگه فاصله از مرکز مخابراتی زیاد باشه هر عاملی میتونه خیلی کیفیت را یهو بیاره پایین یا ببره بالا ... این تجربه منه 

پیوستگی خط ...

چند تا پریز و عدم پیوستگی 

DNS

MAC نیست قطعا 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۱۱/۲۱ در 02:11، milad.azn گفته است:

مشکل از زمان قطعی سیم و همون داستانا پیش اومده. چرا دنبال راه حل توی سیم تلفنی؟اگر قبلش مشکل داشته یه چیزی. مشکل قطع اتصال و اینا خیلی میتونه مربوط به همون برق مودم باشه. سر خودمم اومد . بعد چند سال کارکرد توان اداپتور کم شد و رندوم ریستارت میکرد

آره خودمم مشکوک بودم به مشکل از سمت سیم پاور.منتها چیزی که هست اینه که خود آی اس پی اصرار(تاکید میکنم،اصرار)داره که مشکل ما از خطه
چند بار هم که سر کندی سرعت تماس گرفتم پشتیبانی هی میگفت خطتون کشش نداره و جای 8 مگ به شما 3.5 بازدهی میده
اتفاقا سراغ آداپتور هم رفتم منتها مشکل خاصی ندیدم(نه ری استارت،نه خاموشی ناگهانی،نه ریست شدن بیخودی)
البته باید بگم اینم که دیروز خیلی عجیب بلاخره اینترنت وصل شد ولی با سرعتی که شاید اگه سازندگان دایال آپ میدیدنش سر تعظیم جلوش فرو می اوردن از فرط کندی
پینگ که نسبت به قبل ثابت بود ولی سرعت دانلودم بین 30 الی 100 کیلوبایت سوسو میزد
اونجا یجورایی اطمینان پیدا کردم که مشکل از مودم نیست(ولی احتمالش باقیه)
امروزم که دوباره بعد یک هفته دوباره اینترنت قطع شد زنگ زدم به پشتیبانی و عینا همون حرفای قبل از تماس رو تکرار کرد(پیگیری از مرکز و آی اس پی و مابقی گلواژه های دوستان)
دقیق نمیتونم تشخیص بدم مشکل از چیه،آی اس پی هم جوابگو نیست،مودم دیگه ای هم در دسترس ندارم که باهاش تست بگیرم
حالا بنظرت با تغییر مودم مشکل حل میشه یا باید خط چک کرد و آی اس پی عوض کرد؟

در ۱۴۰۰/۱۱/۲۱ در 11:29، Royal گفته است:

دوست عزیز قطعی دقیقا مال کدام سیم بوده ؟ فکر کنم کسی نتونست بفهمه لطفا وقتی توضیح میدین کامل توضیح بدین

درضمن احتمالا مشکل شما ابلاقیه های دولت به مخابرات و یا ISP هست که مردم دنبالش میدون و به جایی نمیرسن این میگه به من مربوط نیست اون یکی هم میگه به من مربوط نیست در نتیجه تقصیر خودت هست چون مصرف اینترنتت بالا هست

isp هم شیر را بسته زیاد مصرف یا اصراف نکنی که عدالت برقرار بشه همسایه های شما در حد شما مصرف ندارن و یا از سایتهایی که شما استفادتون زیاد هست استفاده نمیکنن

دنبال سیم و اینجور چیزها نباش اگر میخوای با یه مودم دیگه تست کن من خیلی با مخابرات و isp ها درگیر شدم ولی نتیجه نداشت

مخابرات که جوابش این بود ....آقا اگر مشکل داری مصرف نکن که نمیدونم به اون ال...غی  که اونجا پاچه خواری میکنه چی میرسه که حق مردم را که در قبالش پول هم گرفتن نمیخوان بدن( البته عادی هست )

متاسفانه درست ذکر نشد،مشکل از سیم پاور مودم بود
اتفاقا برام عجیب بود که اینترنت ما از چهارشنبه وصل شد و دقیقا جمعه(مثل هفته پیش)قطع شد انگار که به صورت دستی داره قطع و وصل میشه
ولی تا حالا ندیدم افرادی رو که بخاطر زیادی مصرف اینترنتشون قطع شه
میشناسم افرادی رو که به راحتی بسته های حجیم یک ترابایتی که معمولا مدت زمان مصرفشون 6 ماهست در عرض یک هفته تموم میکنن ولی تا بحال نه تنها اینترنتشون قطع نشده بلکه از من هم اینترنتشون در هر حالت بهتر بوده
از نظر همسایه ها هم که از یکیشون سوال کردم(که استفاده های حجیم گیمینگ داره و آی اس پیش مثل من آسیاتکه)اون توی سرویسش هیچ مشکلی بوجود نیومده بود
از ظواهر امر بنظر میرسه همون تغییر سرویس به تی دی ال تی ای بهترین راه باشه در حال حاضر

در ۱۴۰۰/۱۱/۲۱ در 12:29، Aminj گفته است:

خط رو از ورودی ساختمون تست کنید شاید سیم کشی ساختمون مورد پیدا کرده

یا تمامی تلفن های خونه رو از پریز بکشید و مودم رو بدون اسپلیتر به پریز تلفن وصل کنید اگه بازم قطع شد زنگ بزن شاید یه اپراتور کار بلد به پستت بخوره کارتو راه بندازه از هر ده نفرشون یکیش کار بلده😭

سر راه خطی که مودم بهش وصله نه تلفن هست نه نویز گیر و نه اسپلیتر
خطی که برای مودم استفاده میکنیم اختصاصا برای مودمه و سر راهش هم هیچی نزاشتیم
یه بارم که اوپراتور اومد فقط 60 تومن پول گرفت و عملا «هیچ» کاری نکرد
فقط یه نگاهی به مودم انداخت،با سیماش ور رفت و گفت مشکل از خطه

در ۱۴۰۰/۱۱/۲۱ در 15:22، بامداد گفته است:

اگه فاصله از مرکز مخابراتی زیاد باشه هر عاملی میتونه خیلی کیفیت را یهو بیاره پایین یا ببره بالا ... این تجربه منه 

پیوستگی خط ...

چند تا پریز و عدم پیوستگی 

DNS

MAC نیست قطعا 

با مرکز مخابراتی فکر میکنم کمتر از 2 کیلومتر فاصله داشته باشیم
پیوستگی خط هم کامله چون هیچ دستگاهی سر راه خط نیست
دی ان اس های تمام دیوایس هارو پاک کردم
هیچ تغییری نکرد

لینک به دیدگاه

وقتی چراغ ADSL روشنه یعنی مشکل از سیم و سیم کشی نیست و وصله(اگه ثابت باشه البته) ، اگه خاموش و روشن میشه و ناپایداره میتونه از سیم کشی باشه

چراغ Internet میتونه به خود ISP ربط داشته باشه و خیلی وقتا قطعی اینترنت پیش میاد خاموش میشه

(یه دلیل دیگه شم میتونه کانفیگ نبودن مودم باشه که شما دفعه اولتون نیست و اینکه وصل میشه بعضی وقتا یعنی مشکل از اینم نیست)

حالا با مودم دیگه ای هم تست کنید بهتره

منم این چند وقت قطع و وصلی های زیادی داشتم (سرعت کم میشد ، 5 دقیقه یه بار قطع و وصل میشد) فکر میکردم خرابی سیم یا مودم یا هرچیز دیگه ای هست

ولی روز بعدش میدیدم همه چی درسته و مشکل از طرف مودم و گیرنده نیست

بیشتر به ISP مرتبطه این مشکلات

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Royal گفته است:

چند وقتی هست مودم را داری ؟

شاید 6 الی 7 سال
عمر مفیدشو کرده ولی فکر نمیکنم مشکل از مودمم باشه

۱ ساعت قبل، Yosef Faraji گفته است:

وقتی چراغ ADSL روشنه یعنی مشکل از سیم و سیم کشی نیست و وصله(اگه ثابت باشه البته) ، اگه خاموش و روشن میشه و ناپایداره میتونه از سیم کشی باشه

چراغ Internet میتونه به خود ISP ربط داشته باشه و خیلی وقتا قطعی اینترنت پیش میاد خاموش میشه

(یه دلیل دیگه شم میتونه کانفیگ نبودن مودم باشه که شما دفعه اولتون نیست و اینکه وصل میشه بعضی وقتا یعنی مشکل از اینم نیست)

حالا با مودم دیگه ای هم تست کنید بهتره

منم این چند وقت قطع و وصلی های زیادی داشتم (سرعت کم میشد ، 5 دقیقه یه بار قطع و وصل میشد) فکر میکردم خرابی سیم یا مودم یا هرچیز دیگه ای هست

ولی روز بعدش میدیدم همه چی درسته و مشکل از طرف مودم و گیرنده نیست

بیشتر به ISP مرتبطه این مشکلات

چراغ ای دی اس ال در بیشتر مواقع روشنه منتها خاموش روشن شدن و قطعی هم داره
متاسفانه مودم دومی در دسترس ندارم
بهترین مودمی که میتونم باهاش تست رو انجام بدم فکر کنم از برند دی لینک باشه
این تداخلا مشکلی ایجاد نمیکنه؟
اگر مشکل از سمت آی ای پی بود پیشنهادتون چیه؟

لینک به دیدگاه

۱۳ ساعت قبل، drsmoke۰۳۳ گفته است:

این تداخلا مشکلی ایجاد نمیکنه؟

اگر مشکل از سمت آی ای پی بود پیشنهادتون چیه؟

شما به نظرم اول مودم رو ببر جایی تست کن ببین جای دیگه سالم کار میکنه یا نه

یه بار هم ریست مودم و کانفیگ دوباره ضرری نداره به نظرم

اگه مشکل ISP بود زنگ بزنید ، حضوری برید ، پیگیر باشید درکل

یا از جای دیگه نت بگیرید

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، Yosef Faraji گفته است:

شما به نظرم اول مودم رو ببر جایی تست کن ببین جای دیگه سالم کار میکنه یا نه

یه بار هم ریست مودم و کانفیگ دوباره ضرری نداره به نظرم

اگه مشکل ISP بود زنگ بزنید ، حضوری برید ، پیگیر باشید درکل

یا از جای دیگه نت بگیرید

مودم رو بردم با خط خونه پدرمادرم تست کردم مشکلی نداشت
حالا ریستش میکنم بلکه فرجی شد
ممنون از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...