رفتن به مطلب

کدام ورژن hdmi مناسب است؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود اقا یه سوال پیش پا افتاده:
من یه مانیتور ایسوس دارم که hdmi میخوره و الان برای خرید این کابل نسخه 2.1، 2 و 1.4 کدومشو باید تهیه کنم که اولا به مانیتورم بخوره دوما حداکثر استفاده گرافیکم رو ببرم
گرافیک rx6600
مانیتور asus ve228h
چون تا اونجایی ک میدونم کابل 2.1 به همه مانیتور ها نمیخوره ولی 2 رو نمیدونم!
ممنون میشم موردی برای خرید هم هست پیشنهاد بدید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۳ ساعت قبل، mahdi۱۲۲۶ گفته است:

سلام و درود اقا یه سوال پیش پا افتاده:
من یه مانیتور ایسوس دارم که hdmi میخوره و الان برای خرید این کابل نسخه 2.1، 2 و 1.4 کدومشو باید تهیه کنم که اولا به مانیتورم بخوره دوما حداکثر استفاده گرافیکم رو ببرم
گرافیک rx6600
مانیتور asus ve228h
چون تا اونجایی ک میدونم کابل 2.1 به همه مانیتور ها نمیخوره ولی 2 رو نمیدونم!
ممنون میشم موردی برای خرید هم هست پیشنهاد بدید

برای مانیتور شما هیچ فرق بین ورژن های مختلف وجود نداره. هر کدوم که به بودجه تون خورد تهیه کنید.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، بامداد گفته است:

احتمالا 1.4 ه 

بعیده 2 باشه 

تشکر دوستان منظورم ازین لحاظه ک فعلا ب همین مانیتور بخوره حالا بعدا مانیتور عوض میکنم

کلا فرق ورژن های مختلف توی پهنای باند و اینجور مشخصات هست و سوکتشون فرق نداره درسته؟

ویرایش شده توسط mahdi1226
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، mahdi1226 گفته است:

کلا فرق ورژن های مختلف توی پهنای باند و اینجور مشخصات هست و سوکتشون فرق نداره درسته؟

نسخه‌های HDMI

HDMI 1.4 پشتیبانی رزولوشن 4K (4,096 x 2,160) تا 24 هرتز، 4K (3,840 x 2,160) تا 30 هرتز، Full-HD 1080p تا 120 هرتز
    HDMI 2.0 پشتیبانی از رزولوشن 4K تا 60 هرتز و پشتیبانی از فناوری HDR
    HDMI 2.1 پشتیبانی از رزولوشن 10K تا 120 هرتز و پشتیبانی از استاندارد بالاتری از HDR، Dolby Atmos و فناوری DTS:X

• لایک 2
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

کابل ورژن پایین تر ولی باکیفیت و برند معتبر بگیری خیلی بهتره تا یه کابل بی نام و نشون ولی ورژن بالا.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

کابل فلت بگیرید کابل 10 متری تسکو داشتم چند سال از زیر فرش رد کرده بودم به تلویزیون وصل کرده بودم هنوز هم سالمه ولی تو همین زمان دو تا کابل معمولی داشتم دچار قطعی شد 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

آقا تا بحث داغه از کجا میشه فهمیده کیفیت کابل گلوگاه تصویر شده؟  چه کیفیت رنگ چه کیفیت انتقال دیتا. بلفرض توی بازی با فریم بالا لگ ببینی.. راهی نیست نرخ ورودی دیتا به مانیتور رو بشه اندازه گرفت ببینیم کابل کارشو درست انجام میده یا نه؟ 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...