رفتن به مطلب

گاهی لگ زدن با وجود سخت افزار خوب

philippe
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

امسال یه لپ تاپ ایسوس گرفتم

ryzen 5 5500u

8g ddr4

mx450

256ssd

گاهی اوقات مثلا هر 8-10 ساعت یکبار یه لگی به مدت 4-2 ثانیه میاد و هرجا حتی محیط ویندوز هم باشم گیر میکنه {با اف پی اس 2 سیستم کار میکنه} و بعد تموم میشه

این وضعیت از یه ماه بعد خریدن لپ تاپ پیش اومده ویندوز عوض کردم درست نشد درایور ها بروز ان و سیستم چیز خاصی روش نیست

یه حسی بهم میگه از ssd هستش ولی نظر شما چیه دوستان؟ بکنم برم یه استان دیگه واسه گارانتی؟ اصلا قبول میکنن چنین مشکلی رو؟{10 ساعت بدون مشکل 3 ثانیه لگ ناجور} :» یا مشکل همینجا قابل حله؟ با چندتا نرم افزار تست سلامت دستگاه کار کردم مشکلی از دستگاه نشون ندادن

ممنون تازه واردم تو سایتتون :}

لینک به دیدگاه

دوست عزیز لگ میتونه از هر چیزی باشه که اینجور مواقع بیشتر نظر روی پردازنده هستش نه SSD چون اگر مورد SSD باشه 100% BlueScreen میده

چه مدتی هست این لپتاپ را داری ؟ روی چه سطحی قرار میدی معمولا ؟ من احتمال میدم سیستمت داغ میکنه و بعدش این اتفاق رخ میده گرما را چک کن

شاید خمیر سیلیکون خشک شده و یا مجراهای خروج هوای گرم هیتسینک گرفته شده که باید باز کنی و تمیز کنی 

لینک به دیدگاه

۱۰ ساعت قبل، Royal گفته است:

دوست عزیز لگ میتونه از هر چیزی باشه که اینجور مواقع بیشتر نظر روی پردازنده هستش نه SSD چون اگر مورد SSD باشه 100% BlueScreen میده

چه مدتی هست این لپتاپ را داری ؟ روی چه سطحی قرار میدی معمولا ؟ من احتمال میدم سیستمت داغ میکنه و بعدش این اتفاق رخ میده گرما را چک کن

شاید خمیر سیلیکون خشک شده و یا مجراهای خروج هوای گرم هیتسینک گرفته شده که باید باز کنی و تمیز کنی 

سلام ممنون بابت توضیح

خوب پس فکر کنم همینه اخه یادم رفت بلو اسکرین رو بگم

تا الان دوبار بلو اسکرین داده درحالیکه لپ تاپ اون کنار واسه خودش روشن بوده

ینی دانلود داشتم که تموم شده بوده بعد رفتم سر لپ تاپ دیدم بلو اسکرینه و تو 100% گیر کرده و ریست نمیشه..

بعد یک ساعت دیدم فایده نداره دکمه پاور رو نگه داشتم خاموش کردم بعد روشن کردم دیگه مشکلی نبود تا اینکه چند روز پیش ینی حدود یک ماه بعد اون اتفاق دوباره بلو اسکرین اومد که دیگه ترسیدم و اومدم اینجا

لپ تاپ معمولا روی best perfomance تو شارژ هست

سی پی یو قدرتش بد نیست اخه بنچمارک هاش خوبن

کارتم خوبه ضعیف نیست

داغ هم نمیکنه ینی رو حالت هم عادی هم لگ میده یهو{دمای سی پی یو تا 70 میره موقع یه سری کارای بالاتر از معمولی}

لپ تاپو هم الان 2 ماهه گرفتم

الان این گارانتی شاملش میشه؟ اگه مشکل از اس اس دیه و گارانتی نمیشه میخوام یه یک ترا بگیرم چون این یه ذره کمم هست :l 

لینک به دیدگاه

اگر ویندوز10-11 هست به احتمال زیاد از 8 گیگ مموری هست چون تقریبا 4-5 گیگ که خود ویندوز مصرف داره و عملا شما 2تا نرمفزار ساده همزمان باز کنید لبتاپ کرش میکنه! دراولین فرصت رم رو به 16 گیگ دوال ارتقا بدید

لینک به دیدگاه

پیشهناد دوستمون را هم در نظر داشته باش در مورد رم ولی این قسمت زیاد مشکل ساز نیست چون همه سیستمها در صورت پر شدن حافظه یا همون رم از پیج فایل استفاده میکنن (Page File) که شما هر چقدر رم داشته باشی 2 برابر اون مقدار page file داری که میتونی بیشترش هم بکنی در تنظیمات ویندوز

بنظر من همچنان مشکل گرما هست و پردازنده و نه اس اس دی که البته اگر تصمیم داری ظرفیت را بیشتر کنی مشکلی نداره بیشترش کن ولی معمولا برای ظرفیت اون هم برای کارهای معمولی و بازی هارد های معمولی بهتر هستن و اگر کارهای رندر انجام میدی از SSD با ظرفیت بیشتر استفاده کن چون حساسیت بیشتری نسبت به نوسان برق داره ولی در برابر لرزش و ضربات پنالتی مقاوم هست که بعید میدونم لپ تاپ را شوت کنی چون اگر چنین ضربه ای به لپ تاپ وارد بشه دیگه خودش هم از بین میره

چه تستهایی گرفتی تا حالا ؟ اگر هارد معمولی داری یا SSD دیگری یه تست بگیر بعد رم را عوض کن اگر مقدور هست بصورتی که هزینه نکنی از یکی از دوستانت موقتی بگیر

برند SSD که داری چی هستش ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...