رفتن به مطلب

fast startup , خوب یا بد؟

mamad-pc
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

اول از همه باید بگم نمیدونستم دقیقا این سوال رو باید کدوم بخش بپرسم، اگه جای اشتباهی پرسیدم لطفا مدیران تاپیک رو انتقال بدن

خب از موضوع تاپیک سوال من مشخصه، آیا fast startup ممکنه برای سیستم ضرر داشته باشه؟

میدونم باعث میشه سیستم زودتر بالا بیاد ولی مسئله اینه که باعث میشه تایمر cpu هیچوقت صفر نشه مگه اینکه سیستم رو ریستارت کنم!!! مثلا الآن cpu من نوشته ۱۰ روزه روشنه!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما ErP رو فعال کن مشکل تایمره درست میشه. ولی سوال اینه که آیا فرق بین فست بوت فعال و غیر فعال مشهوده براتون یا نه؟ اما در کل فست بوت برای سیستم ضرری نداره.

لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

شما ErP رو فعال کن مشکل تایمره درست میشه. ولی سوال اینه که آیا فرق بین فست بوت فعال و غیر فعال مشهوده براتون یا نه؟ اما در کل فست بوت برای سیستم ضرری نداره.

مشکل تایمر و تفاوت سرعت بوت شدن با فست‌بوت و بدون فست‌بوت برام مهم نیست، مسئله مهم اینه که آیا برای سیستم ضرر داره یا نه، چون این طور که پیداست اجازه نمیده سیستم کامل خاموش بشه!

لینک به دیدگاه

۸ ساعت قبل، mamad-pc گفته است:

سلام

اول از همه باید بگم نمیدونستم دقیقا این سوال رو باید کدوم بخش بپرسم، اگه جای اشتباهی پرسیدم لطفا مدیران تاپیک رو انتقال بدن

خب از موضوع تاپیک سوال من مشخصه، آیا fast startup ممکنه برای سیستم ضرر داشته باشه؟

میدونم باعث میشه سیستم زودتر بالا بیاد ولی مسئله اینه که باعث میشه تایمر cpu هیچوقت صفر نشه مگه اینکه سیستم رو ریستارت کنم!!! مثلا الآن cpu من نوشته ۱۰ روزه روشنه!!!

FAST STARTUP مانع خاموشی کامل سیستم میشه، من خودم وقتی کلا hibernation رو خاموش میکنم این گزینه هم برام اتوماتیک خاموش میشه. ضرری نداره جز رایت بیشتر روی اس اس دی. ولی من استفاده نکردم.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۱۱/۲۳ در ۱۴:۳۹، mamad-pc گفته است:

سلام

جسارتا از کجا باید نگاه کنیم که ببینیم نوشته CPU چند روزه روشنه ؟؟؟ :35_thinking:
بروزرسانی:
متوجه شدم .. در سربرگ performance در قسمت Task Manager
جالبه که اینهمه سال دارم با سیستم کار میکنم ولی هنوز به این قسمت دقت نکرده بودم ! :12_slight_smile:

ویرایش شده توسط saeedx
لینک به دیدگاه

۱۸ دقیقه قبل، saeedx گفته است:

جسارتا از کجا باید نگاه کنیم که ببینیم نوشته CPU چند روزه روشنه ؟؟؟ :35_thinking:

So-starten-Sie-den-Task-Manager-in-Windows-11.thumb.jpg.879f398890464b03383dadcc210acdc3.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...