رفتن به مطلب

شبکه کردن کامپیوتر و لپ تاپ

Darksoul
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من یه لپ تاپ دارم و یه پی سی

پی سی توی اتاقمه و لپ تاپ توی یه اتاق دیگه من کارم جوریه که از هر دو استفاده میکنم و باید به فایل های همدیگه دسترسی داشته باشم و خب نمیتونم همش هارد وصل کنم و فایل هارو انتقال بدم میخوام جوری باشه که از توی لپ تاپ به فایل های پی سی دسترسی داشته باشم و بتونم کپی پیست کنم و بالعکس

به نظرتون چیکار باید کنم بهترین راه و پرسرعت ترین راه چیه ؟ یه راهی که من دیدم مثل اینکه از طریق مودم میشه شبکه ایجاد کرد ولی خب من بلد نیستم

دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

سرعت کنده فایده نداره ، کابل کراس تهیه کنید 

کابل شبکه کراس Cat6e | فروشگاه اینترنتی دیجیک (digik.ir)

لینک به دیدگاه

۱۱ ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

سرعت کنده فایده نداره ، کابل کراس تهیه کنید 

کابل شبکه کراس Cat6e | فروشگاه اینترنتی دیجیک (digik.ir)

فقط همینو بگیرم ؟ نحوه کارکردش چجوری من که هم لپ تاپم هم کامپیوتر پورت لنشون کابل لن بهشون وصله پس این به کجا میخوره ؟

لینک به دیدگاه

سلام شما اول ببنید کارت  شبکه سیستم ها چند مگ آپ میشه؟ اگر 100 مگ آپ میشه اصلا ارزش نداره. چون نهایت تا 12.5 مگابایت سرعت انتقال داده هاست. کابل های شبکه cat6 درسته پهنای باند زیادی در اختیار قرار میدن ولی وقتی خود کارت شبکه محدودیت میذاره فایده شون چیه

لینک به دیدگاه

۱۳ ساعت قبل، Darksoul گفته است:

فقط همینو بگیرم ؟ نحوه کارکردش چجوری من که هم لپ تاپم هم کامپیوتر پورت لنشون کابل لن بهشون وصله پس این به کجا میخوره ؟

من اول فکر کردم از طریق وایفا وصل هستید چون خودم دو تا سیستم رو از طریق کارت شبکه وایفا شبکه کردم سرعت کپی 10 مگ در ثانیه بود که خیلی طول میکشید اول شما ببینید کارت شبکهتون گیگابایتی هست یا نه ، بعد مودمتون هم باید دو تا پورت گیگابایتی داشته باشه که بعید میدونم ، شبکه کردن هم آموزش تصویریش تو اینترنت هست میتونید راحت پیدا کنید 

شبکه کردن چند کامپیوتر با مودم | مرکز طراحی شبکه | طراحی شبکه (emdadkar.com)

لینک به دیدگاه

۴۳ دقیقه قبل، mohammad۷۹۶۶ گفته است:

سلام شما اول ببنید کارت  شبکه سیستم ها چند مگ آپ میشه؟ اگر 100 مگ آپ میشه اصلا ارزش نداره. چون نهایت تا 12.5 مگابایت سرعت انتقال داده هاست. کابل های شبکه cat6 درسته پهنای باند زیادی در اختیار قرار میدن ولی وقتی خود کارت شبکه محدودیت میذاره فایده شون چیه

سلام میشه لطفا شما چک کنید ؟ من سر در نمیارم در ضمن این سرعتی که گفتید خیلی کمه که من سرعت بالاتر میخوام

مدل مادربوردم z490 f gaming هستش و مدل لپ تاپ هم ASUS ROG Strix G17 G713QM هستش ممنون میشم چک کنید

لینک به دیدگاه

۱۱ ساعت قبل، Darksoul گفته است:

سلام میشه لطفا شما چک کنید ؟ من سر در نمیارم در ضمن این سرعتی که گفتید خیلی کمه که من سرعت بالاتر میخوام

مدل مادربوردم z490 f gaming هستش و مدل لپ تاپ هم ASUS ROG Strix G17 G713QM هستش ممنون میشم چک کنید

داخل دیوایس منیجر برید مشخصه ، اگر خواستید کابل کراس بگیرید ترجیحا فلت بگیرید که بعدا اگر خواستید بتونید از زیر فرش هم رد کنید 

001.jpg

لینک به دیدگاه

۱۲ دقیقه قبل، Darksoul گفته است:

اینها جدیدن. مشکلی نیست فقط مادربرد رو ننوشتید چه برندیه؟ هرچند بخاطر پسوند gaming احتمال زیاد کارت شبکه گیگ هست و 100 مگ نیست. 100 مگ برای دستگاه های قدیمی بود.

لینک به دیدگاه

35 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است:

من اول فکر کردم از طریق وایفا وصل هستید چون خودم دو تا سیستم رو از طریق کارت شبکه وایفا شبکه کردم سرعت کپی 10 مگ در ثانیه بود که خیلی طول میکشید اول شما ببینید کارت شبکهتون گیگابایتی هست یا نه ، بعد مودمتون هم باید دو تا پورت گیگابایتی داشته باشه که بعید میدونم ، شبکه کردن هم آموزش تصویریش تو اینترنت هست میتونید راحت پیدا کنید 

شبکه کردن چند کامپیوتر با مودم | مرکز طراحی شبکه | طراحی شبکه (emdadkar.com)

خب این روش ظاهرا سرعت انتقال پایینی داره من فایل هام اکثرا حجیم هستن این کار خیلی زمان بر میشه واسم که

24 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است:

داخل دیوایس منیجر برید مشخصه ، اگر خواستید کابل کراس بگیرید ترجیحا فلت بگیرید که بعدا اگر خواستید بتونید از زیر فرش هم رد کنید 

001.jpg

spacer.png4

این عکس از لپ تاپم هستش

ویرایش شده توسط Darksoul
لینک به دیدگاه

22 دقیقه قبل، mohammad7966 گفته است:

اینها جدیدن. مشکلی نیست فقط مادربرد رو ننوشتید چه برندیه؟ هرچند بخاطر پسوند gaming احتمال زیاد کارت شبکه گیگ هست و 100 مگ نیست. 100 مگ برای دستگاه های قدیمی بود.

از برند ایسوس هستش

لینک به دیدگاه

۱۶ دقیقه قبل، Darksoul گفته است:

از برند ایسوس هستش

مشکلی نیست. ظاهرا 2.5 گیگ دیدم توی یه سایتی. حالا برید کنترل پنل خودتون چک کنید چقدر در نظر گرفتن. عکس رو آپلود میکنم خودتون از توی کنترل پنل قسمت دیوایس منیجر چک کنید

2022-02-14_17-30-59.png

لینک به دیدگاه

spacer.png

۷ ساعت قبل، mohammad۷۹۶۶ گفته است:

مشکلی نیست. ظاهرا 2.5 گیگ دیدم توی یه سایتی. حالا برید کنترل پنل خودتون چک کنید چقدر در نظر گرفتن. عکس رو آپلود میکنم خودتون از توی کنترل پنل قسمت دیوایس منیجر چک کنید

2022-02-14_17-30-59.png

مثل تصویر شما بود
این واسه لپ تاپم هستش

ویرایش شده توسط Darksoul
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...