رفتن به مطلب

مودم همراه

Recommended Posts

سلام

قرارداد من با شاتل خیلی وقته تموم شده و به علت سرعت کم و ... از نت گوشی استفاده میکنم

باتری گوشیم داغون شده  galaxy S8 هست که روزی 5 بار میزنم به شارژ

اگه فرضا من بیام یه همچین دانگلی بخرم افت سرعت که نخواهم داشت؟  دیگه نمیخوام با گوشی وصل کنم  گوشیم داغون شد

لینک به دیدگاه

با درود

خیر افت سرعت نخواهید داشت

ولی پایداری شبکه های دیتا به اندازه شبکه های dsl نیست و ممکنه در طول روز قطع و وصلی های بدون علت داشته باشید

ضمنا پینگ بازی های آنلاین هم ممکنه کمی افت داشته باشه

لینک به دیدگاه

۳ دقیقه قبل، danyal.fa۷۹ گفته است:

با درود

خیر افت سرعت نخواهید داشت

ولی پایداری شبکه های دیتا به اندازه شبکه های dsl نیست و ممکنه در طول روز قطع و وصلی های بدون علت داشته باشید

ضمنا پینگ بازی های آنلاین هم ممکنه کمی افت داشته باشه

متشکرم

بهترین دانگلی که میشه خرید که مشکل قطع و وصلش به کمترین تعداد برسه کدوم مورد هست؟

لینک به دیدگاه

۵ دقیقه قبل، mehrdadM۲۰ گفته است:

متشکرم

بهترین دانگلی که میشه خرید که مشکل قطع و وصلش به کمترین تعداد برسه کدوم مورد هست؟

این مورد وابسته به مودم نیست، وابسته به isp ارائه دهندست و مودم ها در این مورد تفاوت دارن، ولی تفاوت خیلی چشمگیر نیست

لینک به دیدگاه

این مورد شنیدم خوبه

Huawei E8372 4G Wireless Modem

ولی خودم این مدل رو دارم و استفاده میکنم ، قطعی نداره 

Huawei B310S-518 Entel Wireless 4G Modem

لینک به دیدگاه

سلام

گوشی شما LTE CAT16 هست و اکثر دانگل ها LTE CAT4 .

گوشی شما از تجمیع MIMO 4X4 پشتیبانی میکنه ولی دانگل ها همچین قابلیتی ندارن ( حداقل من ندیدم ) . معمولا مودم های LTE CAT6 از این مورد پشتیبانی میکنن که قیمت نسبتا بالاتری نسبت به دانگل ها دارن .

اگر در منطقه ای هستید که این مورد پشتیبانی میشه و بالای گوشی علامت 4.5G یا +4G نشون داده میشه ، احتمال داره سرعتتون نسبت به قبل افت کنه .

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
در ۱۴۰۰/۱۱/۲۵ در ۱۵:۰۷، m.reza گفته است:

سلام

گوشی شما LTE CAT16 هست و اکثر دانگل ها LTE CAT4 .

گوشی شما از تجمیع MIMO 4X4 پشتیبانی میکنه ولی دانگل ها همچین قابلیتی ندارن ( حداقل من ندیدم ) . معمولا مودم های LTE CAT6 از این مورد پشتیبانی میکنن که قیمت نسبتا بالاتری نسبت به دانگل ها دارن .

اگر در منطقه ای هستید که این مورد پشتیبانی میشه و بالای گوشی علامت 4.5G یا +4G نشون داده میشه ، احتمال داره سرعتتون نسبت به قبل افت کنه .

شاید خیلی دیر اینو میگم اما در کل میگم که کسی دنبالش بود بدونه

یه سری مودم تو بازار ایران اومده ( اکثرا استوک گرید A ) با برند UQ که ساخت هوآوی هستن و برای ژاپن هستن ولی سیمکارت های ما رو پشتیبانی میکنن

چند مدل هم دارن که مخصوصا مدل W06 اش هم MiMO 4x4 پشتیبانی میکنه هم LTE CAT6 با قیمت حدود 800 تا 900 که عالیه

حدود 7 تا 10 ساعت هم راحت شارژ نگه میدارن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...