رفتن به مطلب

زمان لود طولانی ویندوز XPSP3

zhossein
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام

بر روی سیستم من ویندوز XPSP3 زمانی لود نسبتا طولانی نسبت به سیستم های معمولی دارد

از بعضی افراد شنیده ام این مشکل ناشی از سازگاری ویندوز Xp با پردازنده های جدید اینتل است آیا این مطلب درست است؟

لینک به دیدگاه

سلام

بهتره كه از آخرين نسخه آپديت شده ويندوز اكس پي استفاده كني مشكلت برطرف ميشه ( اين سري 64 بيتي اكس پي زياد پيشنهاد نميشه كه ازش استفاده كنيد به خاطر مشكلات زيادي كه داره و ......)

( البته حالت ريكامنت براي سيستم شما ويندوز 7 64 بيتي است همزمان هم ميتونين ويندوز اكس پي رو هم داشته باشين با رعايت تقدم نصب ويندوز اول اكس پي بعد 7

لینک به دیدگاه

سلام

بهتره كه از آخرين نسخه آپديت شده ويندوز اكس پي استفاده كني مشكلت برطرف ميشه ( اين سري 64 بيتي اكس پي زياد پيشنهاد نميشه كه ازش استفاده كنيد به خاطر مشكلات زيادي كه داره و ......)

( البته حالت ريكامنت براي سيستم شما ويندوز 7 64 بيتي است همزمان هم ميتونين ويندوز اكس پي رو هم داشته باشين با رعايت تقدم نصب ويندوز اول اكس پي بعد 7

با تشکر

نسخه های اپدیت شده را تست کردم ویندوزم از گروه BIE است نسخه های دیگر هم تست کردم زمان بوت ویندوز xp بدون نصب هیچ نرم افزار اضافه ای دست کم دو برابر زمان بوت ویندوز 7 من است! روی سیستم های خیلی ضعیف تر از من ویندوز xp خیلی زودتر بوت میشود

در مورد لپ تاب های با cpu i3 i5 i7 هم شنیده ام اگر بر روی انها ویندوز ایکس پی نصب شود زمان بوت به طور غیر عادی بالا است مثلا 5-6 دقیقه!

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...