رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی برای خرید کولر برای پردازنده

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

من قصد خرید یه کولر واسه پردازندم دارم. راستش تا 120 تومن بودجه دارم. ولی در صورت ارزش خیلی زیاد یه کولر با مقداری پول بیشتر میتونم بودجه رو افزایش بدم.

پردازنده:2500K

کیس:GREEN HUNTER

خب مشکلم همینجاست.(کیس)

توی p30world یکی از اعضا بهم گفت بهترین چیزی که میتونم بگیرم thermalright Archon reva هست ولی مشکل اینجاست که تو کیسم جا نمیشه :(

کلا کیسم از لحاظ عرضی خیلی کوچیکه مثله اینکه...

دوستان اگر میشه راهنمایی کنید که کلا چه کولری رو پیشنهاد میکنید با این قیمت و اینکه هیچ راهی واسه جا دادن این کولرها تو کیسم هست یا نه؟

فک کنم عرض کیسم 19 سانت باشه.فک کنم البته...

لینک کیس

پیشاپیش ممنون.

لینک به دیدگاه

واتر کولینگ بگیر ، میتونی بودجه رو کمی افزایش بدی ANTEC H2O 620 مدل خوبیه ، زالمن CNPS 9900 MAX همین حدود قیمت 120-130 میتونی پیدا کنی ، اونم عالیه http://www.hardwares...r-Review/1176/5

ویرایش شده توسط Realmadrid C.F
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واتر کولینگ بگیر ، میتونی بودجه رو کمی افزایش بدی ANTEC H2O 620 مدل خوبیه

تایید میشه.

اونقدری نیاز به افزایش بودجه نداره و با 10-20 تومان هزینه بیشتر همین واتر رو میتونند تهیه کنند.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

بهترین راه اینه که فن و کولری که الان روی پردازنده هست رو باز کنین و حد فاصل سطح پردازنده تا درب کیس رو اندازه بگیرین.

اگر اندازه دقیق رو داشته باشین راحت تر میتونین کولر مناسب رو پیدا کنین.

من خودم الان ماچو رو گرفتم وبا برداشتن فن روی کاور داخل کیس x3 بستمش.

لینک به دیدگاه

درود

از همگی تشکر میکنم.(نمیدونم چرا نمیتونم + بدم میگه واسه امروز +هام تموم شده )

دوستان به نظرتون واتر بگیرم بین antec h2o 620 و cnps 9900 max بهتره؟ یا اگر با توجه به گفته ی well*attend تونستم با ورداشتن فن بقل کیس جا پیدا کنم، ایر کولینگ بگیرم؟

کلا تو این رنج از نظر بازدهی ایر بهتر عمل میکنه یا واتر؟

ویرایش شده توسط MAKAN
لینک به دیدگاه

من مشکل تو را داشتم از روی سی پی یو تا درب 162 میلیمتر بود

من tuniq tower exterame

این را پیشنهاد می دهم

خودمم هم همین را خریدم

150.7 میلیمتر از سی پی یو تا درب توی هر کیسی جا میشه اگر رم شانه بلند هم بیاندازی مشکلی ایجاد نمی کنه فن معمولی 12 توش جا میشه

خمیر tuniq همراهش هست و قیمت هم 90 به نظرم خوبه

هیت سینک هم جنس خوبی داره با این که زالمن ها گرون ترند ولی اون ها هیت سینک کیفیت خوبی نداره و اگر هم فن خراب شد فن نمی تونی عوض کنی

لینک به دیدگاه

درود.

کیس Hunter روی دربش فن نداره که شما بردارید. ارتفاع کولری هم که توی کیستون جا می شه حدوداً 17 سانت هستش (+-2 mm) . بر خلاف نظر Realmadrid و HeX عزیز و هم راستای نظر ghmolavi عزیز ، من واتر کولینگ رو پیشنهاد نمی دم و به جاش یا Tower120 Extreme یا HR-02 رو به شما پیشنهاد می دم. (93 تومن و 83 تومن) اگه HR02 رو خریدی با بقیه پولت (حدوداً 16 تومن) یک TY-140 بخر بگذار بغلش. توی این حالت مطمئناً از اون واتر کولینگی که می خواهید بخرید عملکرد بهتری خواهد داشت.

لینک به دیدگاه

با پوریا خان موافقم.

ایر کولر ماچو یکی از بهترین هاست هم از نظر قیمت هم از نظر کارایی.

ویرایش شده توسط well*attend
لینک به دیدگاه

درود

کیس هانتر در قسمت پهلوش جای 2تا فن 12 سانتی داره. که من هم 2تا فن 12سانتی از اول اونجا گذاشتم. اگر فن پردازنده بزرگ دربیاد میتونم برشون دارم.

دوستان بخاطر کیسم هست که کولرمستر یا NOCTUA رو پیشنهاد نمیکنید؟

اگر میشه یه بنچمارک هم از این کولرها بزارین.

در ضمن رمهای من هم corsair vengeance هستن.

مینم هم sabertooth p67 .

ویرایش شده توسط MAKAN
لینک به دیدگاه

این فنی که گفتم از اون دوتا بهتره

اونا پول مارکشون را می خورن

یک نگاهی به خنک کنندگی بینداز

هیچ کولری فن با دور 2000 در دقیقه نداره حداکثر 1500

Tower120 Extreme

جنس هیت سینک هم حرف نداره به وزن هیت سینک ها نگاه کن ببین 775 گرم هست بقیه زیر 600 هستند آلیاژ هست

فقط که آدم نباید پول برند بده

بهترین گزینه اینه

macho هم خوبه ولی اون فن های 14 سانتیش به نظرم کاراییشون خوب نیست اگر اونا خریدی 2 تا فن cougar بینداز روش

هیت سینک زیادی اینا فانتزین چیز خوب بخر ،یک چیز بخر کیست تکون خورد نکنه بیفته ته کیس

اگر tuniq بخری یک خمیر خوب روش داری

macho با مادر برد ایسوز و ازراک یک کم مشکل داره براکت مخصوص می خواهد . بک پنل مخصوص

لینک به دیدگاه

بهترین گزینه همین

Tower120 Extreme است

رم های شما شونه دارند چیز دیگه بگیری اذیت میشی

این فنش داخلش می خوره بینهایت زیبا ، فنش هم خراب شد یک فن برایش می خری

چیز دیگه بگیری حتی ماچو فنش گیر میکنه به رم هات اذیتت میکنه باید بچرخونی رو به بالا نصب کنی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...