رفتن به مطلب

مشاوره خرید قطعات کامپیوتر نسبتا قدرتمند

Recommended Posts

سلام خدمت همه دوستان خواستم نظرتون رو در مورد قطعات زیر بدونم.
سیستم هدفش اینه که به قیمت مناسب بیشترین قدرت رو داشته باشه و بروز هم باشه حتی الامکان. قیمت تقریبی رو هم کنارشون نوشتم.

CPU: Intel Corei7 11700K - Price:10.2 MT
Motherboard: Gigabyte Z590D - Price: 4.3 MT
Ram: 2*16 Gb Ripjaws V 3200 - Price 4 MT
Power: Green 580 EUD - Price: 1.6 MT
SSD: Samsung 980 Pro 1TB - Price:4 MT
FAN: Notus 400 - Price:0.8 MT
Case: Green Oraman or Pars - Price:0.8 MT

دوستان اگر پیشنهادی دارند خیلی ممنون میشم بفرمایند.

1- سوکت رو 1200 برداشتم که جدید باشه و از اون سمت آخرین سوکت هم نباشه که مادربرداش و پردازنده هاش گرون نباشن زیادی.
2- پردازنده رو تقریبا سرچ کردم و بنظر میاد با توجه به قیمت نقطه بهینه عملکرد به قیمت همین پردازنده هست. یکی دو مدل i9 هست که بنظر فرق فوق العاده ای نمیکنن و بعضا ضعیفترن از این پردازنده.
3- مادربورد رو مطمعن نیستم آیا Z بردارم و اورکلاک کنم و آیا این پردازنده توجیه داره رو اورکلاکش هزینه کرد یا یه برد B560 بخرم یک و نیم ایناها سیو کنم پولش رو. ایسوس هم هست تو این رنج قیمت البته.
4- پاور رو دست بالا برداشتم چون دیدم یجا تخفیف خورده بود یکم 580 گرین. اگر پاور دیگه ای مدنظرتون هست بفرماید.
5- فن سی پی یو و کیس رو ایده خیلی خاصی ندارم اگر گزینه قیمت مناسب و کارآمدی سراغ دارید لطف کنید راهنمایی کنید. اورکلاک حتی اگر بکنم هم خیلی سیف و امن هست که همیشگی باشه و نمیخوام حرفه ای اورکلاک کنم. در نتیجه هزینه آنچنانی روی فن و کیس نمیخوام بکنم.
6- رم و ssd فکر کنم خیلی جای مانور نداشته باشه و به نسبت قیمت و عملکرد بهترین هستن تقریبا.

با تشکر

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز چرا به سوکت 1700 فکر نمکنید الان i5  12500 که لیون موجود کرده از پردازنده انتخابی شما قویتره و تازه قیمتش هم کمتره خوشبختانه مینهای خوبی هم از ایسوس موجود هست که رم ddr4  ساپورت میکنه همچنین خنک کننده lga 1200  هم بهش میخوره نسل جدید اینتل به نظر بنده جای هیچ شک و شبه ای نمیزاره حتی دیگه رایزنها هم اصلا انتخاب خوبی نیستند

لینک به دیدگاه

دوست گرامی یعنی شما فقط میخواهید از گرافیک مجتمع اینتل استفاده کنید ؟

پاور گرین نخر نه ارزونه نه هیچی پاور خارجی بخر اگر پول تو دوست داری 

580 وات هم کمه یه گرافیک بزاری باید 750 به بالا داشته باشی 800. مخصوصا با گرافیک های جدید 

لینک به دیدگاه

۱۴ ساعت قبل، hosseinskandari گفته است:

سلام خدمت همه دوستان خواستم نظرتون رو در مورد قطعات زیر بدونم.
سیستم هدفش اینه که به قیمت مناسب بیشترین قدرت رو داشته باشه و بروز هم باشه حتی الامکان. قیمت تقریبی رو هم کنارشون نوشتم.

CPU: Intel Corei7 11700K - Price:10.2 MT
Motherboard: Gigabyte Z590D - Price: 4.3 MT
Ram: 2*16 Gb Ripjaws V 3200 - Price 4 MT
Power: Green 580 EUD - Price: 1.6 MT
SSD: Samsung 980 Pro 1TB - Price:4 MT
FAN: Notus 400 - Price:0.8 MT
Case: Green Oraman or Pars - Price:0.8 MT

دوستان اگر پیشنهادی دارند خیلی ممنون میشم بفرمایند.

1- سوکت رو 1200 برداشتم که جدید باشه و از اون سمت آخرین سوکت هم نباشه که مادربرداش و پردازنده هاش گرون نباشن زیادی.
2- پردازنده رو تقریبا سرچ کردم و بنظر میاد با توجه به قیمت نقطه بهینه عملکرد به قیمت همین پردازنده هست. یکی دو مدل i9 هست که بنظر فرق فوق العاده ای نمیکنن و بعضا ضعیفترن از این پردازنده.
3- مادربورد رو مطمعن نیستم آیا Z بردارم و اورکلاک کنم و آیا این پردازنده توجیه داره رو اورکلاکش هزینه کرد یا یه برد B560 بخرم یک و نیم ایناها سیو کنم پولش رو. ایسوس هم هست تو این رنج قیمت البته.
4- پاور رو دست بالا برداشتم چون دیدم یجا تخفیف خورده بود یکم 580 گرین. اگر پاور دیگه ای مدنظرتون هست بفرماید.
5- فن سی پی یو و کیس رو ایده خیلی خاصی ندارم اگر گزینه قیمت مناسب و کارآمدی سراغ دارید لطف کنید راهنمایی کنید. اورکلاک حتی اگر بکنم هم خیلی سیف و امن هست که همیشگی باشه و نمیخوام حرفه ای اورکلاک کنم. در نتیجه هزینه آنچنانی روی فن و کیس نمیخوام بکنم.
6- رم و ssd فکر کنم خیلی جای مانور نداشته باشه و به نسبت قیمت و عملکرد بهترین هستن تقریبا.

با تشکر

خرید نسل 11 و پایین تر الان اشتباه محضه

مین قطعا سری Z

پاورتون دست بالا نیست و از سری اقتضادی گرین هستش و پیشنهاد نمیشه و اگر در اینده بخواین گرافیک به قول خودتون قوی بندازین به مشکل برمیخورید

رم و اس اس دی خوبه

اما فن سی پی یو و کیس انتخابیتون به شدت ضعیفه برای پردازنده انتخابیتون این پردازنده داغه و باید کولینگ مناسبی براش ترتیب بدین

اما در کل وقتی کسی راهنمایی میخواد باید هدف سیستم بگه و بودجه رو هم تعیین کنه شما نوشتین

سیستم هدفش اینه که به قیمت مناسب بیشترین قدرت رو داشته باشه و بروز هم باشه حتی الامکان

مثلا این سیستم برای گیمینگ هیچ قدرت خاصی نداره ! چون گرافیک نداره

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، ali2424 گفته است:

درود

دوست عزیز چرا به سوکت 1700 فکر نمکنید الان i5  12500 که لیون موجود کرده از پردازنده انتخابی شما قویتره و تازه قیمتش هم کمتره خوشبختانه مینهای خوبی هم از ایسوس موجود هست که رم ddr4  ساپورت میکنه همچنین خنک کننده lga 1200  هم بهش میخوره نسل جدید اینتل به نظر بنده جای هیچ شک و شبه ای نمیزاره حتی دیگه رایزنها هم اصلا انتخاب خوبی نیستند

خیلی ممنون. مجدد توجه من رو معطوف کردید به این سوکت. 

با تشکر از دوستان.

بزرگواران مادربورد نسل آخر که ddr4 باشه و اسلات M2 اشم PCIE4 باشه ارزونترین B660 اش حدود 3.5 قیمتشه.. ارزونترین H670 اش 5.5 میلیون قیمتشه.. سری Z اشم که هیچی. یه مرتبه قیمتا جهش پیدا میکنه. علی ای حال خوشم اومد. 

کدوم پردازنده رو پیشنهاد میدید. طبیعتا سری K نمیخوام. 12500 فکر کنم قویتر نیست از 11700k . بازم در حال بررسی هستم. خیلی ارزونترم هست!

7 ساعت قبل، hosin گفته است:

خرید نسل 11 و پایین تر الان اشتباه محضه

مین قطعا سری Z

پاورتون دست بالا نیست و از سری اقتضادی گرین هستش و پیشنهاد نمیشه و اگر در اینده بخواین گرافیک به قول خودتون قوی بندازین به مشکل برمیخورید

رم و اس اس دی خوبه

اما فن سی پی یو و کیس انتخابیتون به شدت ضعیفه برای پردازنده انتخابیتون این پردازنده داغه و باید کولینگ مناسبی براش ترتیب بدین

اما در کل وقتی کسی راهنمایی میخواد باید هدف سیستم بگه و بودجه رو هم تعیین کنه شما نوشتین

سیستم هدفش اینه که به قیمت مناسب بیشترین قدرت رو داشته باشه و بروز هم باشه حتی الامکان

مثلا این سیستم برای گیمینگ هیچ قدرت خاصی نداره ! چون گرافیک نداره

یکم اولش رو درست متوجه نشدم. منظورتون اینه که سری 11 نخرم و برم رو سری 12 که دوستان هم پیشنهاد دادن؟ پیشنهاد خاصی دارید؟ یکم گزینه ها محدوده تو نسل 1700.
مطلبتون در مورد پاور و کیس هم خیلی ممنونم ازش.

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، بامداد گفته است:

دوست گرامی یعنی شما فقط میخواهید از گرافیک مجتمع اینتل استفاده کنید ؟

پاور گرین نخر نه ارزونه نه هیچی پاور خارجی بخر اگر پول تو دوست داری 

580 وات هم کمه یه گرافیک بزاری باید 750 به بالا داشته باشی 800. مخصوصا با گرافیک های جدید 

ممنونم از توجه شما. فعلن آره گرافیک مجتمع استفاده میشه. اگر پاور پیشنهادی هم دارید بفرماید. من خیلی وقته دور بودم از صحنه ها. یه انتک 700 برای مثال دیدم تو لیون که قیمتش خوب بود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
12 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است:

ممنونم از توجه شما. فعلن آره گرافیک مجتمع استفاده میشه. اگر پاور پیشنهادی هم دارید بفرماید. من خیلی وقته دور بودم از صحنه ها. یه انتک 700 برای مثال دیدم تو لیون که قیمتش خوب بود.

اگر گرین HP Evo تمایل ندارید، خارجی فقط کورسیر یا ASUS ROG/Strix.

ویرایش شده توسط Devileytion
لینک به دیدگاه

دوستان به جمع بندی رسیدم که مادربورد ارزون B660 بخرم که M2 اش PCIE4 هست و دو تا رم ddr4 میخوره. قیمتش هم مناسبه بین 3-4 تومنه.

سی پی یو هم 12600k یا ته ته اش 12700k. .. خیلی اورکلاکم مهم نیست کما اینکه خیلی اورکلاک خارق العاده ای با توجه به مسائل کولینگ و ... نمیشه کرد. به هزینه اش نمیارزه

ادیت: یکم سرچ کردم و بنظر میاد که خرید سری K با مادربوردهای ضعیف سری B کمی خطرناکه و کاملا ممکنه در تامین توان لازم بمونه مادر بورد. مگر اینکه از سری B برد پیشرفته خریداری بشه که طبیعتا گرون خواهد بود

ویرایش شده توسط hosseinskandari
لینک به دیدگاه

۵۹ دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است:

دوستان به جمع بندی رسیدم که مادربورد ارزون B660 بخرم که M2 اش PCIE4 هست و دو تا رم ddr4 میخوره. قیمتش هم مناسبه بین 3-4 تومنه.

سی پی یو هم 12600k یا ته ته اش 12700k. .. خیلی اورکلاکم مهم نیست کما اینکه خیلی اورکلاک خارق العاده ای با توجه به مسائل کولینگ و ... نمیشه کرد. به هزینه اش نمیارزه

ادیت: یکم سرچ کردم و بنظر میاد که خرید سری K با مادربوردهای ضعیف سری B کمی خطرناکه و کاملا ممکنه در تامین توان لازم بمونه مادر بورد. مگر اینکه از سری B برد پیشرفته خریداری بشه که طبیعتا گرون خواهد بود

سری غیر کا بخر

سری کا پر مصرف و داغه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...