رفتن به مطلب

بررسی صدای واترکولینگ های AIO

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

سیستم جدید میخوام جم کنم

12700 هست سی پی یو و معمولیه

90% کار CPU IDLE هست و حتی اگه بشه UnderClock / UnderVoltage و... هم میکنم

میخوام از GPU خودشم استفاده کنم با 2 تا مانیتور 120 هرتز

نکته ای که خیلی رو اعصاب و روان من میره صدای فن هست

چه واتر کولری تهیه کنم که کلا بی صدا باشه ؟

یکی از دوستان میگفت صدای واتر کولر از کولر بادی خیلی بیشتره

لطفا کمک کنید گزیینه خنک سازی خوب پیدا کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام.

کیس شما کمی پیچیدس. ایکاش میگفتید اون 10 درصد کار چیه؟ اگر رندر یا گیم هست، شما با رفتن به راه "کاملا بی صدا" پرفرمنس محسوسی رو از دست میدید. اگر کار سبک هست که خب چرا 12700؟ چرا مثلا 12400 نه؟

واتر کولر رو شما حتی اگه فن هاشو خاموش کنید یه ته صدایی از پمپ همچنان شنیده میشه که نمیشه کاریش کرد. راهکارش استفاده از کیس هایی هست که صدارو ایزوله میکنه مثل فرکتال یا bequiet چند نمونه دارن، یا کیستون فاصله داشته باشه از کاربر یا زیر میز باشه. بعد شما تو این حالت دارید airflow رو از کیس میگیرید پس با پایین آوردن RPM و یا حتی حذف فن های کیس خیلی روی تهویه و خنک کردن قطعات دیگه فشار میارید. کولر کاملا بی صدا هم Passive هست که میشه NH-P1 نوکتوا. بنچ مارکاشو ببینید خودتون از این پروژه پشیمون میشید. فول پسیو در آوردن یه سیستم کار خیلی سختیه. شما از کول واین گرافیک (که فرمودید ندارید) که فرار کنید میرسید به مدار تغذیه خود برد و در نهایت EMI پاور (فرض پاور هم fanless هست) حتی بر فرض اینکه هارد اصلا نداشته باشید و کلا روی SSD برید.

خلاصه دنبال مدل AiO یا ایرکولری نباشید که فکر کنید نسبت به رقبای خودش خیلی کم صداس. حرارت خروجی سیستم شما در نهایت تایین میکنه چقدر نویز خروجی خواهید داشت. هرچی شما به سمت کم صدا شدن پیش میرید یا کارایی رو فدا میکنید یا هزینه رو خیلی بالا میبرید.

لینک به دیدگاه

۵ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

سلام.

کیس شما کمی پیچیدس. ایکاش میگفتید اون 10 درصد کار چیه؟ اگر رندر یا گیم هست، شما با رفتن به راه "کاملا بی صدا" پرفرمنس محسوسی رو از دست میدید. اگر کار سبک هست که خب چرا 12700؟ چرا مثلا 12400 نه؟

واتر کولر رو شما حتی اگه فن هاشو خاموش کنید یه ته صدایی از پمپ همچنان شنیده میشه که نمیشه کاریش کرد. راهکارش استفاده از کیس هایی هست که صدارو ایزوله میکنه مثل فرکتال یا bequiet چند نمونه دارن، یا کیستون فاصله داشته باشه از کاربر یا زیر میز باشه. بعد شما تو این حالت دارید airflow رو از کیس میگیرید پس با پایین آوردن RPM و یا حتی حذف فن های کیس خیلی روی تهویه و خنک کردن قطعات دیگه فشار میارید. کولر کاملا بی صدا هم Passive هست که میشه NH-P1 نوکتوا. بنچ مارکاشو ببینید خودتون از این پروژه پشیمون میشید. فول پسیو در آوردن یه سیستم کار خیلی سختیه. شما از کول واین گرافیک (که فرمودید ندارید) که فرار کنید میرسید به مدار تغذیه خود برد و در نهایت EMI پاور (فرض پاور هم fanless هست) حتی بر فرض اینکه هارد اصلا نداشته باشید و کلا روی SSD برید.

خلاصه دنبال مدل AiO یا ایرکولری نباشید که فکر کنید نسبت به رقبای خودش خیلی کم صداس. حرارت خروجی سیستم شما در نهایت تایین میکنه چقدر نویز خروجی خواهید داشت. هرچی شما به سمت کم صدا شدن پیش میرید یا کارایی رو فدا میکنید یا هزینه رو خیلی بالا میبرید.

کار نیازمند ترد هست
برنامه نویسی هست و مجازی ساز و .. و کامپایل

یه پیک مثلا 3 دقیقه ای  100% میشه سی پی یو

گیم نه ، خیلی مصرفی ندارم و توقعی هم ندارم برای گیم

برای مثال الان یه Hyper 212 کولر مستر دارم

صداش نمیاد

حتی تولودم میره سیستم یکم صدا هوا از توش میاد که خیلی آزار دهنده نیست

نویز پمپ با این اوصاف اگه شنیده میشه رو اعصاب و روانم میره

پس توصیه شما همون ایر کولینگه ؟

از اونجا که 90% تایما IDLE هست بنظرتون ایر کولینگ رو 12700 ج میده یا سریع داغش میکنه

در خصوص 12400 , 12700

تعداد هسته هاشون فرق داره

12700 هسته افیشنت هم داره فکر کنم برای کار من جواب بده

سیستم رو لود نباشه سوئیچ کنه رو اونا خنک تر شه

البته 12700 یکی از معیار هام گرافیکش بود قوی تره از 12400

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب شما که الان کولر دارید با نویزش هم اوکید. بعد از تهیه سیستم جدید فرضا که جواب شمارو نده به فکر کولر می افتید. با توجه به کار شما بنظر من ته تهش یه تنظیم کروPWM داخل بایوس یا نرم فازار مادربرد نیاز شمارو جواب میده که نویز رو کنترل کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...