رفتن به مطلب

مانیتور مناسب جزئییات گرافکی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام میخواستم ازتون خواهش کنم که مانیتوری رو به بنده معرفی کنید برای بازی های AAA داستانی با کیفیت رنگ و تصویر عالی که با کارت گرافیک های انویدیا سازگار باشه ( RTX 2060 )

همچنین با مشخصات زیر :

حداکثر 25 اینچ

1080p

IPS

144hz

لینک به دیدگاه

اگر بودجه تون میرسه سامسونگ اودیسه g5 مانیتور خیلی خوبی هست.

و قابلیت هاش هم بیشتر از موارد مورد نظرتون هست.

لینک به دیدگاه

22 ساعت قبل، Zarathustra گفته است:

msi mag274qrf-qd

مانیتور خوبیه ولی ندیدم سایتی برای فروش داشته باشه 

11 ساعت قبل، XFXForce nVIDIA گفته است:

اگر بودجه تون میرسه سامسونگ اودیسه g5 مانیتور خیلی خوبی هست.

و قابلیت هاش هم بیشتر از موارد مورد نظرتون هست.

من پنل ips بیش تر مد نظرم هست . 

شما خودتون این مانیتور رو تست کردید ؟ چون تو سایت rtings که دیدم نمرات خیلی بالایی نداشت 

لینک به دیدگاه

۴ ساعت قبل، Pennywise گفته است:

شما خودتون این مانیتور رو تست کردید ؟ چون تو سایت rtings که دیدم نمرات خیلی بالایی نداشت 

بله تو ایران موجود نیست. بررسی این مانیتور رو تو کانال یوتیوبم که لینکش تو امضا هست گذاشتم .ممنون میشم تماشا کنی

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگه کیفیت رنگ و دقت رنگ برات مهم هست IPS نگیر فقط VA. پنل VA کنتراست 1به 3000 داره ولی IPS کنتراست 1 به 1000 داره . پنل VA رنگ مشکی را یکنواخت نشون میده ولی IPS رنگ مشکلی را مخصوصا در لبه بد نشون میده و مشکی مشکی نیست. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۲ ساعت قبل، zen گفته است:

دوست عزیز اگه کیفیت رنگ و دقت رنگ برات مهم هست IPS نگیر فقط VA. پنل VA کنتراست 1به 3000 داره ولی IPS کنتراست 1 به 1000 داره . پنل VA رنگ مشکی را یکنواخت نشون میده ولی IPS رنگ مشکلی را مخصوصا در لبه بد نشون میده و مشکی مشکی نیست. 

البته مدیونی اگه فکر کنی مانیتور های اصلاح رنگ و تدوین (حرفه ای) IPS هستن.

لینک به دیدگاه

IPS بیشتر برای تولید محتوا خوبه

و VA برای مصرف محتوا

OLED برای جفتش خوبه

لینک به دیدگاه

گیگابایت m27f البته تراکم پیکسل کلا کم میشه برا 1080 و 27 اینج

ولی خب 27 دیگه الان آخرین اندازه ای هست که برا گیم استفاده بشه بهتره

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۱۲/۱۱ در 08:25، zen گفته است:

دقیقا برای همین قضیه هست که من گیج شدم و هنوز نتونستم تصمیم نهایی رو بگیرم . یک سری va  رو به ips  ترجیح میدن از اونورم یک سری VA  رو میکوبن حتی میگن به درد استفاده روزانه هم نمیخوره 

در ۱۴۰۰/۱۲/۱۲ در 12:26، HAM3D گفته است:

گیگابایت m27f البته تراکم پیکسل کلا کم میشه برا 1080 و 27 اینج

ولی خب 27 دیگه الان آخرین اندازه ای هست که برا گیم استفاده بشه بهتره

من الان خودم 1080 دارم رو 24 اینچ با این حال بازم گاهی اوقات اذیت میکنه ، پیکسلا رو راحت میشه دید !  احتمالش خیلی کمه برای 1080 بخوام سراغ مانیتور بالای 25 اینچ برم . مگر اینه 1440 باشه 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۱۲/۱۰ در ۲۲:۱۵، Pennywise گفته است:

بله بنده همه سری های اودیسه رو باهاشون کار کردم

g3 این هم 24 داره هم 27

g5 این هم 27 داره هم 32

g7 این هم 27 داره هم 32

g9  که این یکی 49 اینچ هست

همشون تو رنچ قیمتی خودشون خوب هستند.

اما از اونجا که 49ش که دور از دسترسه به دلیل قیمت فضاییش مخصوصا neoش

و g7 هم نسبت به برندای دیگه گرونه (البته این گرونی بی دلیل نیست و از hdr600 و 10 بیتی بودن هم زمان با 2k 240hz و QLED بودن و کوانتوم دات ، جی سینک و حتی نورپردازی RGB و سرعت پاسخوگیی خیلی پایین بهترین 27 اینچی هست که میشه گرفت کلا. حتی مانیتور آئوروس گیگابایت هم که از این گرونتره HDR400 هم نیست (350 نیتس هست) و داره پول اسم مانتیور تکتیکالش رو میگیره که از نظر من فقط یه کار تبلیغاتی هست نه به درد بخور و تازه 165 هزترم هست روی 2K

تنها نکته مثبتش اینه که نورپردازی هاش زیاده و قابل سینک با قطعات دیگه سیستمون تگه گیابایت باشن هست! و قبلا هم 16 تومن بود که مناسب بود اما الان که بالای 20 رفته ارزش خریدش رو از دست داده.

از اون ور سامسونگه شده 19 تومن (که 25 بود)

رقیب دیگه ش سری ROG ایسوسه که بالای 20 تومنه و اونم باز یه سری امکانات اودیسه G7 رو نداره.

ایسر پردیتور مدل خیلی خوب و کاملا رقابتی داشت که متاسفانه ماه هاست ناموجوده

میرسیم به پر فروش ترین ها یعنی G5 و از اون پر فروش تر G3 چون خیلیا توایران هنوز صرف سامسونگ بودن براشون مهمه و با فول اچ دی 75 هرتزم کارشون راه میفته و قیمت براشون اهمیت بیشتری داره.

اما برای گیمرها که گزینه های دیگه هم مهمه G5 ماینتور خیلی خوبیه. درسته به G7 نمیرسه اما در هر صورت 240 هرتز رو 2K به گرافیک خیلی قوی مثل 3090 هم نیاز داره. و برای کارتایی مثل 3070 همون 144 هرتز تو 2K کاملا کافیه (مگر اینکه کسی قصد آینده نگری و ارتقا در آینده رو هم داشته باشه و همچنین پولش رو که G7 بخره یا HDR600 بودن براش خیلی مهم باشه.

در کل بخوام بگم اگر قیمت و کارایی رو در نظر بگیریم مخصوصا برای گیم ادوریسه G5 بهترین گزینه موجود هست (و G3 بهترین برای آماتورها)

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۱۲/۱۰ در ۲۲:۱۵، Pennywise گفته است:

g5 27 چند روزی هست دارم ازش استفاده میکنم خمیدگی و 144 و 2k بودنش ارزش 10 تومن رو داره hdr و متخلفات دیگشم بیشتر تبلیغاته که نیازی بهش نیست

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۱۲/۱۳ در 00:14، XFXForce nVIDIA گفته است:

بله بنده همه سری های اودیسه رو باهاشون کار کردم

g3 این هم 24 داره هم 27

g5 این هم 27 داره هم 32

g7 این هم 27 داره هم 32

g9  که این یکی 49 اینچ هست

همشون تو رنچ قیمتی خودشون خوب هستند.

اما از اونجا که 49ش که دور از دسترسه به دلیل قیمت فضاییش مخصوصا neoش

و g7 هم نسبت به برندای دیگه گرونه (البته این گرونی بی دلیل نیست و از hdr600 و 10 بیتی بودن هم زمان با 2k 240hz و QLED بودن و کوانتوم دات ، جی سینک و حتی نورپردازی RGB و سرعت پاسخوگیی خیلی پایین بهترین 27 اینچی هست که میشه گرفت کلا. حتی مانیتور آئوروس گیگابایت هم که از این گرونتره HDR400 هم نیست (350 نیتس هست) و داره پول اسم مانتیور تکتیکالش رو میگیره که از نظر من فقط یه کار تبلیغاتی هست نه به درد بخور و تازه 165 هزترم هست روی 2K

تنها نکته مثبتش اینه که نورپردازی هاش زیاده و قابل سینک با قطعات دیگه سیستمون تگه گیابایت باشن هست! و قبلا هم 16 تومن بود که مناسب بود اما الان که بالای 20 رفته ارزش خریدش رو از دست داده.

از اون ور سامسونگه شده 19 تومن (که 25 بود)

رقیب دیگه ش سری ROG ایسوسه که بالای 20 تومنه و اونم باز یه سری امکانات اودیسه G7 رو نداره.

ایسر پردیتور مدل خیلی خوب و کاملا رقابتی داشت که متاسفانه ماه هاست ناموجوده

میرسیم به پر فروش ترین ها یعنی G5 و از اون پر فروش تر G3 چون خیلیا توایران هنوز صرف سامسونگ بودن براشون مهمه و با فول اچ دی 75 هرتزم کارشون راه میفته و قیمت براشون اهمیت بیشتری داره.

اما برای گیمرها که گزینه های دیگه هم مهمه G5 ماینتور خیلی خوبیه. درسته به G7 نمیرسه اما در هر صورت 240 هرتز رو 2K به گرافیک خیلی قوی مثل 3090 هم نیاز داره. و برای کارتایی مثل 3070 همون 144 هرتز تو 2K کاملا کافیه (مگر اینکه کسی قصد آینده نگری و ارتقا در آینده رو هم داشته باشه و همچنین پولش رو که G7 بخره یا HDR600 بودن براش خیلی مهم باشه.

در کل بخوام بگم اگر قیمت و کارایی رو در نظر بگیریم مخصوصا برای گیم ادوریسه G5 بهترین گزینه موجود هست (و G3 بهترین برای آماتورها)

واقعا ممنونم از راهنماییاتون و وقتی که میزارید . 

بله G7 واقعا مانیتور خوبی هست و خارجی ها هم دیدم خیلی پشنهاد میدادن . ولی الان مشکل کارت گرافیک بنده هست که محدودیت ایجاد میکنه . یعنی اگه بخوام مانیتور 2k بگیرم با تنظیمات آلترا ، fps  پایین میاد و اون 144 هرتز بودنش هم عملا به درد من نمیخوره چون من اهل بازی های شوتر و رقابتی هم نیستم به اون صورت ولی اگه گرافیکم یکی دو لِوِل بالا تر بود تو خرید 1440 شکی نبود اصلا .

حالا نمیدونم به نظرتون رزولوشن ارزشش رو داره که قید مانیتور 1080 رو بزنم ؟ چون من الان رو 1080 راحت میتونم با تنظیمات آلترا fps  حداقل 60 و بالاتر رو بگیرم . ولی رو 1440 مجبورم تنظیمات رو بیارم پایین . 

الان من به این نتیجه رسیدم اگه بخوام 1080 بگیرم این مانیتور رو میگیرم : AOC 24G2

برای 1440 هم : Odyssey G5

منتها من در مورد G5 یه سری کامنتایی دیدم در مورد قُستینگ و مویشن بلور که اذیت میکنه . شما موقع استفاده این مشکلات رو نداشتید ؟ چون اگه این مشکل هم حل شه به احتمال بالا میرم سراغ همین مانیتور 

در ۱۴۰۰/۱۲/۱۳ در 01:10، Sabertooth گفته است:

g5 27 چند روزی هست دارم ازش استفاده میکنم خمیدگی و 144 و 2k بودنش ارزش 10 تومن رو داره hdr و متخلفات دیگشم بیشتر تبلیغاته که نیازی بهش نیست

مشکل تاری نداره ؟ 

9 ساعت قبل، Devil69Devil گفته است:

اگه کاربریتون ادیت تصویر و فیلم هس ک ips بگیرین اونم ن هر برندی مگر برندهای قابل اطمینان مثل ایسوس اینا---از چنتا برند گرفتم ک واقعا تحمل ips برام قابل تحمل نبود!

اگرم برای گیم میخوای من حتما va رو انتخاب مبکنم اونم فقط BenQ -مشکی عمیق و یکدست-رنگ  و لعاب زنده ک ادم دوس داره بشنه فقط پای مانیتور-ips فقط خوبیش برای ادیتوراس ک خب چیزی ک میبینن تو مانیتور با مثلا عکس چاپ شده یکیه برای مثال و تصاویر واقعی هستن.اگر بحث زاویه دیدشو بزاریم کنار ک خب بهتره

نکته بعدی ک گفتین جزییات براتون مهمه دو تا مقوله مهم توش دخیله اول رزولوشن-دوم چند بیتی بودنش!ک مانیتورای مثال 10-12 بیتی جزییات بالایی واقعا دارن قابل لمسه

ادیت هم میکنم ولی نه خیلی حرفه ای اما اولویت برای من گیم های داستانیه که برم تو دونیاش بچرخم و از رنگ بندی ها و طبیعت بازی لذت ببرم . چیزی که مد نظرم بود بگیرم AOC 24g2  بود ... 

بین مانیتور های VA که گشتم اونایی که خوب بودن اصلا G-sync compatible نبودن حتی تو سایت خود nvidia که نگاه کردم مدل G5 سامسونگ با جی سینک سازگار نبود ! فقط G7 , G9  بودن که قیمتای فضایی داره ...

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

HDR بودنش صرفا به معنی پشتیبانی از گستره رنگ 10 بیتی هست که باید از تنظیمات ست کنید.

چون شدت نورش 250 نیتس هست. و حداثل میزان برای HDR400 رو که 400 نیستش میشه رو نداره

لینک به دیدگاه

34 دقیقه قبل، XFXForce nVIDIA گفته است:

HDR بودنش صرفا به معنی پشتیبانی از گستره رنگ 10 بیتی هست که باید از تنظیمات ست کنید.

چون شدت نورش 250 نیتس هست. و حداثل میزان برای HDR400 رو که 400 نیستش میشه رو نداره

تو تاریکی شاید بشه استفاده کرد اما منی که با چراغ روشن از مانیتور استفاده میکنم بدردم نمیخوره...در کل راضیم خیلی

لینک به دیدگاه

اگه کاربریتون ادیت تصویر و فیلم هس ک ips بگیرین اونم ن هر برندی مگر برندهای قابل اطمینان مثل ایسوس اینا---از چنتا برند گرفتم ک واقعا تحمل ips برام قابل تحمل نبود!

اگرم برای گیم میخوای من حتما va رو انتخاب مبکنم اونم فقط BenQ -مشکی عمیق و یکدست-رنگ  و لعاب زنده ک ادم دوس داره بشنه فقط پای مانیتور-ips فقط خوبیش برای ادیتوراس ک خب چیزی ک میبینن تو مانیتور با مثلا عکس چاپ شده یکیه برای مثال و تصاویر واقعی هستن.اگر بحث زاویه دیدشو بزاریم کنار ک خب بهتره

نکته بعدی ک گفتین جزییات براتون مهمه دو تا مقوله مهم توش دخیله اول رزولوشن-دوم چند بیتی بودنش!ک مانیتورای مثال 10-12 بیتی جزییات بالایی واقعا دارن قابل لمسه

لینک به دیدگاه

اگه قصد خرید ips رو دارید گزینه خوبیه
BENQ MOBIUZ EX2510

البته IPS پنل گرون تریه نسبت به VA ، اگر دنبال مانیتوری بهتر با پنل ips هستید باید بیشتر هزینه کنید.
اما اگه قصد خرید va رو دارید g5 گزینه خوبیه.

ویرایش شده توسط _Shayan_
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۱۲/۱۴ در ۰۸:۲۹، _Shayan_ گفته است:

اگه قصد خرید ips رو دارید گزینه خوبیه
BENQ MOBIUZ EX2510

البته IPS پنل گرون تریه نسبت به VA ، اگر دنبال مانیتوری بهتر با پنل ips هستید باید بیشتر هزینه کنید.
اما اگه قصد خرید va رو دارید g5 گزینه خوبیه.

خودم قصدم اول ماینتور ips  بود ولی با نکاتی که دوستان گفتن احتمالا همین G5  رو بگیرم 

لینک به دیدگاه

۱۲ ساعت قبل، Pennywise گفته است:

خودم قصدم اول ماینتور ips  بود ولی با نکاتی که دوستان گفتن احتمالا همین G5  رو بگیرم 

چرا aoc cq27g2 نمیگیری از هر نظر از سامسونگ G5 برتری داره.

لینک به دیدگاه

۴۴ دقیقه قبل، zen گفته است:

چرا aoc cq27g2 نمیگیری از هر نظر از سامسونگ G5 برتری داره.

اتفاقا خیلی گزینه مناسبیه ولی بیش تر به خاطر گارانتیش دو دلم . یعنی 13 هزینه کنی بدون گارانتی ریسکیه . شایدم دلو بزنم به دریا بگیرم 

لینک به دیدگاه

۱۴ ساعت قبل، Pennywise گفته است:

اتفاقا خیلی گزینه مناسبیه ولی بیش تر به خاطر گارانتیش دو دلم . یعنی 13 هزینه کنی بدون گارانتی ریسکیه . شایدم دلو بزنم به دریا بگیرم 

گارانتی به نظر من فقط پول اضافه دادنه . اگه یک قطعه خوب باهاش رفتار بشه مشکلی پیدا نمیکنه مگر اینکه از اول مشکل داشته که معمولا توی 7 روز خودشو نشون میده . که بیشتر فروشگاه ها 7 روز مهلت تست رو دارن . البته دلخوشی از شرکت گارانتی ها ندارم . به هر حال این نظر منه ولی معمولا شرکت های سازنده قطعات خودشون رو گارانتی می کنند و اون شرکتی داخلی که قطعه رو وارد میکنه میتونه براتون پس بفرسته .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...