رفتن به مطلب

افزایش بهره وری گرافیک انبرد

Lawrence
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. 

بنده جدیدا باندل سیپیو 10400 گرفتم. ولی مشکلی که دارم وقتی با گرافیک انبرد بازی ای اجرا میکنم شدیدا لگ میزنه . 

توی درایور و تنظیمات هم چیزی برای افزایش قدرتش ندیدم .

بازیه سبکی هست و قبلا با گرافیک  انبرد 4600 لپتاپم خیلی راحت اجرا میشد. این گرافیک  که به مراتب قدرت بیشتری باید داشته باشه.

مشخصات سیستم

cpu 10400

main b560ma

ram 2*8 3000 

پاور 500 گلد

بازی هم روی ssd نصبه.

تنظیمات  پاور پلن روی های پرفورمنس گذاشتم .  توی بایوس هم یه سری تنظیمات دیدم که افزایش دادم برای تست که بصورت زیر درومد توی ai suit . با توجه به مدل مین خطرناکه یا اسیبی میزنه ؟

یه مورد دیگه هم که هست توی باندل قبلیم همین رم رو بعضا تا 3200 و 3400 هم میتونستم استفاده کنم. ولی توی این سیستم با همون ولتاز و xmp I, ii درهردوحالت نمیتونم تصویر بگیرم. تا 3066 نهایتا میتونم استفاده کنم.

image.thumb.png.6d32f325edf3e1d60ce69311ab8f60ad.png

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۱۲/۱۰ در 14:07، milad.azn گفته است:

سلام. 

بنده جدیدا باندل سیپیو 10400 گرفتم. ولی مشکلی که دارم وقتی با گرافیک انبرد بازی ای اجرا میکنم شدیدا لگ میزنه . 

توی درایور و تنظیمات هم چیزی برای افزایش قدرتش ندیدم .

بازیه سبکی هست و قبلا با گرافیک  انبرد 4600 لپتاپم خیلی راحت اجرا میشد. این گرافیک  که به مراتب قدرت بیشتری باید داشته باشه.

مشخصات سیستم

cpu 10400

main b560ma

ram 2*8 3000 

پاور 500 گلد

بازی هم روی ssd نصبه.

تنظیمات  پاور پلن روی های پرفورمنس گذاشتم .  توی بایوس هم یه سری تنظیمات دیدم که افزایش دادم برای تست که بصورت زیر درومد توی ai suit . با توجه به مدل مین خطرناکه یا اسیبی میزنه ؟

یه مورد دیگه هم که هست توی باندل قبلیم همین رم رو بعضا تا 3200 و 3400 هم میتونستم استفاده کنم. ولی توی این سیستم با همون ولتاز و xmp I, ii درهردوحالت نمیتونم تصویر بگیرم. تا 3066 نهایتا میتونم استفاده کنم.

سلام داداش

دوای دردت پیش منه .

تو واتس اپ بهت پیام دادم ولی سین نکردی . اونجا انلاین شو واست توضیح بدم مشکل از کجاس

ویرایش شده توسط invoker
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۱۲/۱۳ در ۲۲:۳۵، invoker گفته است:

سلام داداش

دوای دردت پیش منه .

تو واتس اپ بهت پیام دادم ولی سین نکردی . اونجا انلاین شو واست توضیح بدم مشکل از کجاس

سلام مشکل گرافیک انبرد حل شد. ظاهرا مشکل درایور بود. 

لینک به دیدگاه

درمورد پروفایل XMP  و فرکانس کسی نظری نداره ؟ عجیبه که روی رایزن 3400 راحت جواب میداد. اما این مین حتی 3000 نداره توی تنظیمات بایوس. 2933  و 3066 باید انتخاب کنم.

مدل رم هم  GEIL EVO PANTEZA 3000 CL16   مموری سامسونگ

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...