رفتن به مطلب

مشاوره خرید کابل تلفن روکش دار دوزوج مشکی

Master
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

۲۳ دقیقه قبل، m.reza گفته است:

دوستان اگر این مورد رو اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن

از خروجی جعبه تقسیم یا به قولی سرخط تا داخل خونه به عهده شما هست

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • ارسال 55
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در ۱۴۰۱/۳/۱۶ در 01:06، m.reza گفته است:

سلام
در نهایت از کدوم کابل برای سیمکشی منزل استفاده کردید ؟

دزد اومد کابل های خروجی جعبه تقسیم تا ورودی خونه رو قیچی کرد برد ....

کابل جدید رو مخابرات تهیه میکنه کنه یا ما باید بخریم ؟

سلام وقت بخیر.

اگر دزد از بیرون تا سر پست رو دزدیه باید خود مخابرات بیاد براتون کابل رو دوباره بکشه و نصب کنه. دقیقا همین اتفاق برای یکی از روستاهای ما افتاد و مخابرات سه مرتبه اومد و کابل جدید گذاشت.

در مورد کابل کشی باید به خدمتتون عرض کنم که من سیم سمنان رو ترجیح دادم. چون جنگی سیمش لخته و بعدا میتونه در شرایط مرطوب که توی شمال هست برای من مشکل ساز بشه بنابراین ترجیح دادم از بین سیمهای سمنان، سارو، جنگی، سیم سمنان رو انتخاب کنم.

هر سه این سیمها تقریبا به من یک بازدهی دادند. و بعد از امتحان کردن این سیمها مشخص شد که مشکل از سمت خود مخابراته نه از کابل کشی خونه.

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

دوستان سیم تلفن همین کرمان یا کلا تمام مس نهایتا چند متر میشه کشید؟ از خونه ای که سمت روبروی کوچه هست بخوام سیم بکشم به این خونه شدنیه؟ حدود 50 متر سیم بخواد دقیق نمیدونم. ( البته این به روشی که از انتهای سیم تلفن خونه مجدد کابل بکشم .) یکی از خونه ها خطش pcm  هست. فاصله بین دوتا کافوی هردو ساختمون  شاید 5 متر باشه. یکی دست چپ کوچه یکی دست راست کوچه. هردو هم خونه خودمونه.با مامورش صحبت کنم ممکنه یه  کابل به این کافو بکشه؟

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Lawrence گفته است:

دوستان سیم تلفن همین کرمان یا کلا تمام مس نهایتا چند متر میشه کشید؟ از خونه ای که سمت روبروی کوچه هست بخوام سیم بکشم به این خونه شدنیه؟ حدود 50 متر سیم بخواد دقیق نمیدونم. ( البته این به روشی که از انتهای سیم تلفن خونه مجدد کابل بکشم .) یکی از خونه ها خطش pcm  هست. فاصله بین دوتا کافوی هردو ساختمون  شاید 5 متر باشه. یکی دست چپ کوچه یکی دست راست کوچه. هردو هم خونه خودمونه.با مامورش صحبت کنم ممکنه یه  کابل به این کافو بکشه؟

فکر نکنم محدودیت داشته باشه توی این متراژ های پایین .
سیمکشی از مرکز مخابرات تا داخل خونه توی اکثر جاها سیم مسی هست . بعضی وقتا حدود 4 کیلومتر طولشه .
بقیه ش هم حقیقتا متوجه نشدم میخواید چیکار کنید :)

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان چند سال پیش جعبه آلومینیومی مخابرات که چسبیده به در خونه ما هست به سرقت رفت و سیم های مخابرات و سیم منزل ما همینطوری بدون سرپوش هست. تابستون امسال کابل جنگی 0.6 خریدم ولی مزخرفه. راحت بعد از چند ماه اکسید میشه و پاره میشه.( انصافا کابل های زیر زمینی مخابرات عجب جنسی دارند. نزدیک 25 سال هست با اینکه اکسید شدند ولی اصلا راحت پاره نمیشه)

حالا امروز مامور اومد، گفت با چسب برق نچسبون، سیم تلفنتون اکسید میشه و به خاطر همین پاره میشه. میگه روش یه مشما بذار.

شما چسب مخصوص نمیشناسید که باعث اکسید این کابل نشه؟ یا راه حل دیگه ای ندارید؟ ممنونم از شما

الان که توی اینترنت سرچ کردم، روکش حرارتی دیدم. خوبه بخرم براش؟ برای اینترنت adsl هست که نیاز داریم به تلفن و گرنه استفاده ای از تلفن نداریم

ویرایش شده توسط mohammad7966
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۰/۲ در 00:11، m.reza گفته است:

فکر نکنم محدودیت داشته باشه توی این متراژ های پایین .
سیمکشی از مرکز مخابرات تا داخل خونه توی اکثر جاها سیم مسی هست . بعضی وقتا حدود 4 کیلومتر طولشه .
بقیه ش هم حقیقتا متوجه نشدم میخواید چیکار کنید :)

از یه خونه به اون یکی خونه سیم بکشم. چون یکی از خونه ها pcm شده. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...