رفتن به مطلب

کمک!!!!!!فوری

Kamy4r
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من این رم هارو خریدم صلا به ارتفاشون نگاه نکردم حالا الان زیر کولر ترانسفورمر جا نمیشن20.gif لطفا راهنماییم کنید چیکار میتونم بکنم!20.gif میشه کولر رو برعکس عین اینتل بست؟

ممنون

pznrf8e43hp0u9kgrvf.jpg

لینک به دیدگاه

فن میاد روی رم یا هیت سینک کولر ؟ الان چطوری بسته شده ؟ میتونی عکس بذاری ؟

لینک به دیدگاه

فن دقیقا به همین شکل از روبرو روی مین قرار میگیره(مثل فن استوک) هت سینک میاد روی رم و نمیزاره روی سیپیو قرار بگیرهbgjlj5zde9hqeybujku.jpg

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

برای AMD کاری نمیشه کرد . به پوریا بگو . این فنها رو کامل میشناسه . ولی شک دارم بشه کاریش کرد . بدی سوکت AMD اینه که فن افقی میخوره .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب اشتباهت همین جاست

وقتی از رو برو به مین نگاه می کنی کولر رو باید جوری ببندی که فن به سمت راست قرار بگیره

منم همین کولر رو دارم اگه متوجه نشدی بگو عکس بزارم واست

لینک به دیدگاه

خوب اشتباهت همین جاست

وقتی از رو برو به مین نگاه می کنی کولر رو باید جوری ببندی که فن به سمت راست قرار بگیره

خوب نمیشه این چیزی که شما میگید برای اینتل هست نه AMD اگر میشه عکس قرار بدین ممنون

اگر هت سینک رو باز کنم گارانتی باطل میشه

اینهم یک سری عکس تا بهتر متوجه شویدyjjg54t3mx3lsys9hd6.jpghuprfq6igcpwxjrmowl.jpgu2phai0punjkgm56g5r.jpg

دوستان این دو پایه هم هست به نظرتون میشه عین اینتل با این پایه ها بست؟kx5ywn6v09nr6coj2p5.jpgاقا پوریا کمک!!!!!!!1

لینک به دیدگاه

دوست عزیز توی تصویر شما بصورت passive نصب کردید و مشکلی نیست یا من دارم اشتباه میکنم

ویرایش شده توسط sohail
لینک به دیدگاه

نه اینجا سیستم خاموش بود اصلا کولر به cpu نمیرسه

لینک به دیدگاه

فدات شم گارانتی رم الکیه رم تکون نمیخوره اون برچسبو نکنی هیچی نمیشه

بعد اون شونه ها هم زیاد برات حرارت دفع نمی کنن واسه قشنگین بیشتر

لینک به دیدگاه

نه اینجا سیستم خاموش بود اصلا کولر به cpu نمیرسه

یعنی بصورت افقی نصب نمیشه؟ در راهنمای نصب که چیزی ندیدم البته راهنما قدیمیه ولی براکت عمومی رو بچرخونید ببینید قابلیت نصب افقی داره یا نه من با این کولر کار نکردم ولی اکثر اونها باید بصورت عادی هم نصب بشن اگر افقی نصب کنید به راحتی میتونید با حذف یک فن مشکل رو حل کنید

http://www.evercool..../instal_hpj.htm

http://rbmods.com/_EngineStore/image/Articles/Evercool/Transformer4/pic14.jpg

ویرایش شده توسط sohail
لینک به دیدگاه

خوب اشتباهت همین جاست

سی پی یو شما amd یا اینتل؟

لینک به دیدگاه

ممنون اگر به step5-10 نگاه کنید متوجه میشید که باز هم به سمت رما نصب نشده عکس دوم فکر میکنم کال اینتل باشه

amd هست

ویرایش شده توسط kdo
لینک به دیدگاه

ممنون اگر به step5-10 نگاه کنید متوجه میشید که باز هم به سمت رما نصب نشده عکس دوم فکر میکنم کال اینتل باشه

amd هست

بله من هم همینو گفتم ولی برخی کولر ها تجهیزات نصب اضافی دارند که در راهنما نیست و باید خودتون ببینید میشه این کار رو انجام داد یا نه ضمنا راه حل ها به این شکل هستند

1)نصب افقی کولر در صورت امکان(که در راهنما من که ندیدم)

2)حذف کولر رم (توصیه نمیکنم)

3)تعویض رم

4)تعویض کولر

5)تعویض بورد

اگر چیزی از قلم افتاده بفرمائید ولی اگر خود من بودم یا کولر رم رو باز میکردم یا رم رو تعویض میکردم چون بورد چندان خوبی ندارید و اون رم زیادیه!

لینک به دیدگاه

از تمامی دوستان ممنونم پایه های 1155 رو به fm1 خروندم :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...