رفتن به مطلب

افزونه بکاپ گیری افزونه ها در کروم میخام.

Saeed1980
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود.
اگر بخام از افزونه های کروم با تمامی تنظیمات شون ، بک آپ بگیرم که در سیستم دیگه روی بروزر کروم اون سیستم ، همین افزونه ها با تنظیمات شون دقیق در اون هم اعمال بشه ، چه افزونه ای هست برای اینکار ، جستجو کردم تو وب استور ، موردی نتونستم پیدا کنم در حالی که در مورد فایرفاکس FEBE (Firefox Environment Backup Extension) همین کار رو عالی انجام میده، مشابه این در کروم هم ندیدم.

لطفاً در صورت اطلاع ، راهنمایی کنید.

ممنون.

لینک به دیدگاه

۱ دقیقه قبل، Saeed۱۹۸۰ گفته است:

درود.
اگر بخام از افزونه های کروم با تمامی تنظیمات شون ، بک آپ بگیرم که در سیستم دیگه روی بروزر کروم اون سیستم ، همین افزونه ها با تنظیمات شون دقیق در اون هم اعمال بشه ، چه افزونه ای هست برای اینکار ، جستجو کردم تو وب استور ، موردی نتونستم پیدا کنم در حالی که در مورد فایرفاکس FEBE (Firefox Environment Backup Extension) همین کار رو عالی انجام میده، مشابه این در کروم هم ندیدم.

لطفاً در صورت اطلاع ، راهنمایی کنید.

ممنون.

اینکه خود افزونه ها رو با تنظیماتشون بکاپ بگیره نمیدونم. ولی وقتی یه پروفایل لاگین میکنید توی کروم. تمام سوابق جستجو و بوکمارک هارو ذخیره میکنه. افزونه هارو هم ذخیره میکنه منتها نه با تنظیمات .  مجدد توی  ویندوز جدید خودش افزونه هارو نصب میکنه ولی تنظیمات از نو میاد.

لینک به دیدگاه

مرسی آره اینو میدونم و مطلعم .لاگین پروفایل و همگام سازی با دیوایس دیگه. منتها منظورم همونطور که نوشتم،  انتقال تنظیمات یک افزونه س که مثلا در پی سی با اون افزونه بکاب بگیرم و همون افزونه با عین همون تنظیمات رو به کروم لپ تاپ منتقل کنم.

FEBE تو فایرفاکس این کارو عالی انجام میده برام.

گفتم شاید این افزونه برای کروم هم داشته باشه که نداشت.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...